abime ne tavsiye edersiniz

Metroda filan görüp işaret beklediği kizlar hakkinda ne biliyor da buna kalkışıyor? Evli mi bekar mi, akilli mi çatlak mi, ailesi soyu sopu nedir vs vs.. Hem ne kadar rahatsiz edici; yok goz hizasinda oturdu işaret bekledi filan.. Bu şekilde eş aranmaz..
Asosyal ve tuhaf bi tip canlandi gozumde..

Ben o konuda ustayım diyebilirim :) 2 arkadaşımı evlendirdim.Biri amerikaya gitti,biri de benim mahalleme gelin geldi.Eşimin arkadaşları ile benim kız arkadaşlarımdan huyu suyu mizacı tutacak olanları tanıştırdık çok da güzel oldu.Şimdi bana duacılar.Sen de kardeşini ikna et etraftan hayırlı bir kısmet bul.Öyle tanımadığım erkek karşıma otursa uyuz olurdum

Bizim de yurtdışında yüksek mühendis olan bekar abimiz var. En fazla anneme yaptığı doğumgününde ne istersin diye sorması. Genelde annem hediye de istemediğinden para olaral kendisine verir.
Senede iki kere geldiğinde de hediyeler getirmesi.
İstesek yapmaz mı? Yapar.
Ama biz o iyi olsun diye düşündüğümüzden yürüyen para olarak bakmıyoruz.
Siz abinizi düşünmüyorsunuz. Sevmek de bı değil. Düşünseniz kendi hayatını kuracak düğünü ev düzmesi, çoluk çocuğu birikim yapsın kendine dersiniz. Azcık daha ver demek yerine o vereyim dediğinde biriktir abi yaron bi gün kendi yuvana kullanırsın dersiniz. Biz öyle diyoruz mesela.

İnternet sitesinden ya da arkadaş aracılığıyla tanışsın. Valla sapık muamelesi görür metroda, otobüste gidip açılırsa. İlla romantizm istiyorum iyi bir tanışma hikayesi istiyorum diyorsa da mesela tek başına turlara, treking etkinliklerine, dans ya da yabancı dil kurslarına katılsın. Oralar yeni birileriyle tanışmak isteyen bekar kız kaynıyor. Hele dans kursları kız/erkek oranı 10'a 1 filan. İlla bulur kafasının uyuştuğu bir kız.

sosyal medya kullanmıyorki, arkadaş ortamı yok. dans kursuna katılacak biri hiç değil

sosyal medya kullanmıyorki, arkadaş ortamı yok. dans kursuna katılacak biri hiç değil
E Katılsın sosyal ortamı olsun işte. Çift dansları bence kadın erkek ilişkilerinin mantığını anlamak için çok iyi bir yer ama istemiyorsa dil kursuna gitsin. Topluluk içine girmeye girmeye yabanileşir böyle.

Ben talibim kendisine hangi ülkede

Avusturya
Biraz büyük ama kriterinize uyar mı bilmem
78lş

Yakınmış kız ben de Almanyadayım
Peki tipi nasıl muhabbeti nasıl biraz onlardan haberin verin boy pos kaş göz nedir, nelerden hoşlanır, 2 lafın belini kırar mı
Canım az biraz cilve yapıp kendini sevdirirse yaşı da görmeyiveririm ne olacak

hayatımda daha once bukadar degısık bır konu gormemıstım
abiniz kızlara sihirli küre gıbı davranmaktan vazgecsın yok goz hızasında oturur yok daha once hıc gormemıs olması gerekır falan... bu hallere gerek yok

abınız bırıne asık olmak ıcın de cabalamasın bayaaa olgunlasması gerekıyor daha

Yolda gördüğüm hiç tanımadığım bir insan benim karşıma geçip bakışlarıyla iletişim kurmaya çalışsa çok rahatsız olurum abinize söyleyin bu şekilde davranmasın.
Hiç iletişim kurmadan çıkma teklif etmek lise zamanında kaldı o yaşlarda bunlar çekici geliyordu ancak abinizin yaşıtı insanlar bunu jiç hoş bulmaz.
Eğer ortamından bir insandan hoşlanıyorsa sosyal medyadan eklemeyi denesin.Karşı taraf kabul ederse konuşurlar.

Tabi ki olumlu enerji alması lazım.
Fakat şaşırdığım bu zamanda Abiniz gibi erkek kalmış mı ?
Maşallah şimdikiler konuşmak için hoplaya zıplaya kızların önüne atlıyor.

Tabi ki olumlu enerji alması lazım.
Fakat şaşırdığım bu zamanda Abiniz gibi erkek kalmış mı ?
Maşallah şimdikiler konuşmak için hoplaya zıplaya kızların önüne atlıyor.
ben istanbula göçtükten sonra doğdum ama o memlekette doğdu. 7-8 yaşına kadar orada büyüdüğü için burdakiler gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…