abime ne tavsiye edersiniz

Bunu cidden sordunuz mu? öyle ilk görüste vapurda vs gözü dikip bakmak ,sikayet eden bile cikar valla.Bence kendisi işe başlayinca mutlaka sosyalleşsin,gece ciksin vs .Bu sekilde bu devirde ,bilemedim ..

kendisi zaten birçok işe girip çalıştı yaz dönemlerinde. restaurantta,markette felan yani cebinde parası var. kazandığı parayla antalyaya felan gidiyor. ama bize hiç bi kızdan bahsetmedi. en azından anneme söylerdi.

Öyle kısa dönem işlerde bulamayabilir ,benim demek istedigim ; meslek hayatina başladiginda illaki kalici arkadas cevreleri olur .gruplarla vs sosyalleşmek bu tarz şeyler icin uygun bir mecra.En azindan otobüste fiziken begendigi bir kadina bakana kadar ,o sosyal ortamda ,arkadaş cevresinde karsisindaki insani tanima firsati da olur nacizane görüşüm..

Abisi buraya yazdın da burdakiler olarak seni topa tutarız . Onun için başka platformlara gülüm

anneniz bulsa peki, görücü usulü denese?

Sapık gibi algılanır, iyi bir intiba bırakmaz ki bu. Gözünü bana dikip bakan birinden gözümü kaçırıyorum ben, ne bileyim sapık mıdır başka bir şey midir? Sosyal etkileşimler açısından biraz kısıtlı sanırım, nasıl yaklaşacağını da bilmiyor zira. Yani bunu normalde akıl edebilmesi lazım. Psikoterapi almasını öneririm. Sağlıklı bir düşünce tarzı değil bu.

Hiç mi Uygun yaşlarda tanıdık biri yok orada burada böyle dolaşmak nedir şaka gibi

Kimse kabul etmeyip de bu yaşa kadar hayatına kimse girmemişse bence sorunu kendinde arayıp gerekirse psikoloğa gitsin

Bence atanınca görecek ki öğretmenler odası bekar aday dolu onun peşinden koşarlar yeter ki adam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…