Abimi Tanıyamıyorum.....

68ozthen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
556
1
96
kızlar size bi derdimi açıcam lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin şuan hiç sağlıklı düşünemiyoruz çünkü ailecek...aslında konu çoooook uzun ama sizleri sıkmamak için elimden geldiğince kısa tutcam.

benim bi abim var 13 yıllık evli ve 2 tane oğlu var Allahım bağışlarsa..eşiyle severek evlendi hatta ailesi vermediği için gelinimizi kaçırdı abim.. ama bundan 7 ay önce aralarında huzursuzluklar olmaya başladı. önceleri çok önemsemedik her ailede olur diye çünkü ortada bi mesele yoktu ama 2 gün iyi olsalar 3. gün kavgalı oluyolardı ve abim artık ayrılık lafını almaya başlamıştı ağzına... ki normalde çocuklarına ve gelinimize o kadar düşkündür ki sağ gözü bakarken sol gözünden sakınır yani abartısız...
daha sonra gelinimiz,abimin hayatında biri olduğundan şüphelenmeye başladı ki sezgileri çok güçlüdür ayrıca abimin davranışlarıda hiç normal değildi yani abim gitmiş bambaşka biri gelmişti yerine. çocuklarla ilgilenmiyo karısıyla sürekli kavga ediyo hatta elinden gelse eve barka bile uğramıcaktı yani.. neyse biz gelinimizin şüphelerinin üstüne gittikçe gerçektende bi kadın olduğunu öğrendik ve biraz daha deşince bu kadının abimin taaa ortaokuldaki sevgilisi olduğu çıktı ortaya...
bu arada ablamla ben gelinimizi bacımız gibi biliriz ve hep biz 3 bacıyız deriz. o yüzden her koşulda onun yanındayız ve destekçiyiz.bugüne kadar böyle oldu bundan sonrada hiç istemesekte boşansalar bile bu böyle devam edicek... her neyse... kızın kim olduğunu öğrendikten sonra biz patladık tabi bugüne kadar abime öff demeyen biz ağzımıza geleni saydık ve en sonunda bu pazar günü ipler koptu..ablam gelinimiz ve ben kalktık kızın evine gittik konuşmaya tabi bunu abim duyunca bize çok kızdı karışmayın bu benim hayatım felan demeye başladı.bende "hayat senin hayatın ama o o**spuyu sakın bizim kapımıza getirme" dedim bunu gibi bir sürü diyalog geçti aramızda ama şuan hatırlamıyorum inanın.en son gelinimizle o kız yüzleştiler. ikiside anlattı. meğerse abim mutlu olmadığını boşanacağını söylemiş ona(kız ortaya çıkana kadar herşey yolundaydı evliliklerinde) kız "ben böyle olduğunu bilmiyodum ben zaten evli adamın yuvasını yıkamam bu şartlarda bir daha asla işim olmaz" deyip kalkıp gitmiş.

şimdi gelinimiz arafta kaldı ne kalmak istiyor abime güvenemediği için. nede gitmek istiyor abimi çok sevdiği ve 2 yavrusunu babasız bırakmak istemediği için.... siz olsanız ne yapardınız

gözlerinizi yordum kusura bakmayın aslında daha çoook detay var ama sıkmak istemem sizi

Allah ıslah etsin abini. sen öncelikle insan ve görümce olarak doğru tavır sergilemişsin.

yengenin ne istediğinden çok abinin ne istediği önemli şu anda. aldatmak bir kere kanına girmiş. yakalanmış da. üstüne karısı durursa ileride yineler bunu. gerçekten pişmansa, sizin bir başkasının söylemesiyle değil, yürekten pişmansa gider eşinden af diler. güvenini kazanana kaar dibinden ayrılmaz... ama abiniz pişman mı? cidden pişman mı? eğer değilse, yazık olur o yavrulara. bu yineler, evde huzur kalmaz. şimdi boşansalar, siz de destek olursunuz en azından ana-baba ayrı da olsa huzurlu bir yuvada büyür çocuklar.

nerede ve ne konumda daha huzurlu olacaklarsa çocuklar ona göre davranılmalı. çok da sevse kocasını önce çocuklarının huzuru.

Ne yazacğımı bilemedim.
Yengenizin işi çok zor.
Evli kalsa bile eski huzurları kalmaz.
Yengenizin bileceği iş.
Ya boşanacak.
Ya da eşiyle hiçbişey olmamış gibi devam edcek.
Ama bu da çok sorunlar doğurur aralarında.
Abiniz razıysa evli kalmaya belki zamanla güvenini kazanabilir eşinin

yengem babasını yıllaaar önce yeni evliyken kaybetti. belkide arkasında duran dağ gibi bir babası olmadığı için eli kolu bağlı. annesi kend yağında anca kavruluyor bende dedim boşanırsan ben sana bir iş bulurum annende oğlanlara bakar misss gibi çalışır geçinirsin Allahın izniyle dedim... ama yinede acele etmemesini sakin kafayla düşünmesini söledim...bu akşam yengem annemlere gelcek kendi ailesi durumdan henüz haberdar değil bi kaç gün annemgilde sonrada gerekirse bi kaç günde bende kafasını dinleyip aklı selim bi karar vericek inşAllah

abim çok pişman 2 gündür yalvarıyor ama güven sarsıldı mı bir daha çok zor affetse bile içinde hep acaba kalıcak çok iyi tanıyorum yengemi

Ortada iki tane gunahsiz cocuk var ve abin gercekten pismansa belki ikinci bi sansi hak ediyordur.. Yengenle tabi ki hemen eskisi gibi olamazlar zaman lazim...

Yengeniz ve siz abindeki pismanliga inanirsaniz ikinci bir sansi verebilir. Ben sahsen aldatan tekrar aldatir lafina inanmiyorum inanmak istemiyorum. Bu ders belkide abine yetmistir :26:

uzuun uzun konuştuk kafası çok karışık ve kadınlık gururu incindi... biraz zamana bırakacak gibi. bundan sonra iş abime düşüyor yeniden güvenini kazanıp karısını sevdiğine inandırmalı..

uzuun uzun konuştuk kafası çok karışık ve kadınlık gururu incindi... biraz zamana bırakacak gibi. bundan sonra iş abime düşüyor yeniden güvenini kazanıp karısını sevdiğine inandırmalı..

Abin gercekten pismansa eminim yengenin gonlunu ve guvenini tekrar kazanmak icin elinden geleni yapacaktir buda yengeni yumusatir insallah...

Umarim ikisi icinde en dogru ve hayirli karari verirler, Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…