- Konu Sahibi serenselen
-
arkadaslar yokmu yıyenlerımle yasıt olupta elınde kıtafet verebılecekler: çok utanıyorum ıanankı isterken ama bunu yapmaya gercekten mecburum çok özür dılerım benı yanlıs anlamayın[/QUOTE
yanlış anlamıyoruz cnm keyfinden millete ağız eymiyosundur..bişey sorucam abin ne işte çalışıyo ..o işteyken çocuklara kim bakıyo??yani abinde maddi olarak zorda galiba..benim çocuğum maalesef..
abim normalde calısamıyor öyle agır işlerde su an calıstıgı yerdede yenı gırmıs abımın ayaklarında varis varr ama bu normal degıl baya bı bellı varisler ayakata kalamaıo bır gun işe texstıle gitti yemın ederımkı abım yolda baktık öglern sürünerek gelıyo ayaklarının üzerıne basamıyordu sımdı calıstıgı ıste şükür askerı ücretten calısıyo şükür ama yetmıo izmir de belkı bılırsınız iş imkanlarıda fazla yok( 17:
abim normalde calısamıyor öyle agır işlerde su an calıstıgı yerdede yenı gırmıs abımın ayaklarında varis varr ama bu normal degıl baya bı bellı varisler ayakata kalamaıo bır gun işe texstıle gitti yemın ederımkı abım yolda baktık öglern sürünerek gelıyo ayaklarının üzerıne basamıyordu sımdı calıstıgı ıste şükür askerı ücretten calısıyo şükür ama yetmıo izmir de belkı bılırsınız iş imkanlarıda fazla yok( 17:
Canımyiğenlerin kaç yaşında kızmı erkek mi?yazzarsan yardımcı olabiliriz belki
Canımyiğenlerin kaç yaşında kızmı erkek mi?yazzarsan yardımcı olabiliriz belki
erkek biri 2 digeri 6 yasında ama zayıflar yıyenlerım
allah o anneyı bıldıgı gıbı yapsın, sımdı gıder kactıgı herıften de yapar haysıyetsız onursuz ahlaksız, boyle kadınların tüplerını baglayacaksın dogurmasınlar yazık gunah ya,
eşıne net şekılde tavrını koy ya hıcmı vıcdanı merhametı yok. yazıklar olsun sınırlerım bozuldu allah kahretsın ya
o karı musvettesını verecen sımdı benım elıme agıznı burnunu patlatırım dayak manyagı yaparım onu
erkek biri 2 digeri 6 yasında ama zayıflar yıyenlerım
canım ben 2 yasındakı oglumun kıyafetlerınden gonderebılrım onceden bılseydım saklardım hepsını dagıttım sımdı seceyım eger olur dersen adresını ozleden yazarsın gonderebılrım
cok uzun sure gıyemez ama ıdare eder artık bı sure
katılıyorum. bizim burda bir kadın 3 çocuğunu bırakıp başkasına kaçtı. gittiği kişidende hamile
kocasından boşanmadı bile... her doğuran anne olmuyor işte
konu sahibi, eşini ikna edebilse keşke... ya da o çocuklar için kalıcı çözümler üretebilsek keşke
fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasındaben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum (( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız ((
arkadaslar elınde yıyenlerım için kıyafet olan varmı bu konuya çok başlık açtım ama hep siliniyor anlamadım(( gerekırse uygun fıyatlı alabılırım
canım abinin maddi durumu nasıl eğer iyiyse o çocuklarla beraber bir miktarda para yollasa? eşin biraz yumuşar mı?
bu arada şimdi kiminle kalıyor çocuklar?
çok üzüldüm Allah yardımcını olsun. tamda anneye ihtiyacı olduğu yaşlar. onların ilgiye sevgiye ihtiyacı var.
kayınvalidenizle aranız nasıl? eğer iyiyse belki o bu konuda size destek olabilir.
canım ben 2 yasındakı oglumun kıyafetlerınden gonderebılrım onceden bılseydım saklardım hepsını dagıttım sımdı seceyım eger olur dersen adresını ozleden yazarsın gonderebılrım
cok uzun sure gıyemez ama ıdare eder artık bı sure
er-ca bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına al cnm çok sevindim bebiş için Rabbim size bağışlasın..
konu sahibesi eğer başka kardeşlerin annen felanda varsa dönüşümlü bakın eşinide böyle razı et hep sende kalması sorun yaratabilir ama işin içinde sağlık var bence eşin anlayışlı olmalı biraz bizimde başımıza gelebilir sende böyle olabilirsin gibi dramalı bi konuşma yapsan belki razı olur
bakalım onun gelmesını beklıyorum geldıgınde usuca konusuyu acıcam bakalım ne tepkı verıcek( 17:
er-ca bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına al cnm çok sevindim bebiş için Rabbim size bağışlasın..
konu sahibesi eğer başka kardeşlerin annen felanda varsa dönüşümlü bakın eşinide böyle razı et hep sende kalması sorun yaratabilir ama işin içinde sağlık var bence eşin anlayışlı olmalı biraz bizimde başımıza gelebilir sende böyle olabilirsin gibi dramalı bi konuşma yapsan belki razı olur
canım abinin maddi durumu nasıl eğer iyiyse o çocuklarla beraber bir miktarda para yollasa? eşin biraz yumuşar mı?
bu arada şimdi kiminle kalıyor çocuklar?
çok üzüldüm Allah yardımcını olsun. tamda anneye ihtiyacı olduğu yaşlar. onların ilgiye sevgiye ihtiyacı var.
kayınvalidenizle aranız nasıl? eğer iyiyse belki o bu konuda size destek olabilir.
Canım konuların silinmiyor.İsminin üstüne tıklayıp "açtığım konulara" girersen konunu görebilirsin.
Ben diğer konunu da okudum.Orada isim soyisim vermişsin.Facebookta arattım hatta seni.
Bence ordan isim ve soyismini sildirmelisin.Hatta msn adresini de vermişsin.
Yiğenlerin için yaptıkların çok güzel.Ama sanal ortamda direk isim verme bence.
Sanırım abinin eşi çocukları da yanında götürecekti.O yüzden kıyafetlerini önceden
ailesine gönderdi.Diğer konundan öyle anladım.
aminn canım amin. çok teşekkür ederim.
konu sahibi arkadasım belediyeden de temiz kıyafetler genelde veriliyor. bizim burada öyle bir şey var. gidip dilediğin kıyafeti alıyorsun. 3-5 parça limitde yok.
aminn canım amin. çok teşekkür ederim.
konu sahibi arkadasım belediyeden de temiz kıyafetler genelde veriliyor. bizim burada öyle bir şey var. gidip dilediğin kıyafeti alıyorsun. 3-5 parça limitde yok.
nerden alıyorum anlamadım beledıyedenmı ııde abımler burda degılkı benım yanımda degıl onlar izmirde ben istanbulll burdakı beledıye ler vermezkı izmirdekılere demı17:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?