- Konu Sahibi serenselen
-
sende izmir için aldığını belli etmezsin. eğer çoksa ihtiyaç uradaki belediyeden bende isteyebilirim. aen oradaki belediyeye danış.
kendine alır gibi al. bizim burad yazmıyorlar bile kim ne almış diye.
sende izmir için aldığını belli etmezsin. eğer çoksa ihtiyaç uradaki belediyeden bende isteyebilirim. aen oradaki belediyeye danış.
kendine alır gibi al. bizim burad yazmıyorlar bile kim ne almış diye.
tabii alırrım ne var ki.
pazartesi görüşeyim bi. 2 ve 6 yaş erkek değilmi. inşallah o yaşa göre bolca eşya vardır alırım.
bizler burada kendimize olmayan tüm kıyafetlerimizi orya veriyoruz. ihtiyacı olanlarda gidip beğendiğini alıyor. orası mağaza gibi hepsi askılarda. yıkanmış ütülenmiş şekilde seçip alıyorsun.
pazartesi gidip bakayım çevredende toplarım istersen sana yada izmire kargo ile yolarım.ama bekle pazartesi tekrar yazışalım.
Rabbim o anne müsveddesini de 2 ve 6 yaşında yetim kalmış iki tane çocukcağızın boğazını hesaplayan, senin akraban benim akrabam kavgası yapan eşinizi de bildiği gibi yapsın, kusura bakmayın ama o daracık kalplerine göre versin. Allah ıslah etsin hem bu dünyada hem öbür dünyada. Sizin gibi insanlardan da razı olsun. Açıkcası tüm sayfaları okumadım, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa eşinizi falan dinlemeden gidip onlara bakabilirsiniz. Madem iki tane zavallı çocuğu çok görüyor, pek hayırlı bir insan olmasa gerek, kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ama gerçek bu. Kendisini ön ayak olması gerekirdi çocukları alalım, bir şeyler yapalım diye. Gidip İzmir'de bir iş bulsanız mesela? Çok mu uçuk oldu?[/
bazen kendı kendıme cok düşünüyorum akrabalardan teyzemın kızları olsun amcamın kızları olsun neden onların ewlılıklerinde şahıt oluyorum eslerının bır dedıgını 2 etmezken ben neden bu kadar zalım ve acımasız bırıyle beraberım allahım ne yaptım ben bu kadar kötü olan benı bu sınavdan geçiriyorsun dıye soylenıyorum kendı kendime bazennnn
çok üzüldüm ya bu konuya o nasıl bir anneymiş ki çocuklarını bırakıp kaçmış..bu tip insanlar bi süre sonra umduğunu bulamayıp utanmadan eşine de dönmek istiyor..Allah yüzünü güldürmesin inşallah o çocukların ahı çıksın...eşiniz de çok duyarsızmış ama muhtemelen temelli almak istersin diye korkuyor ondan bu kadar tepki veriyordur çünkü 15 günden ne olacak ki ya o çocuklara da yazık biraz oradaki psikolojiden uzaklaşşalar çok iyi olurdu
Madem esiniz okadar bencil ve paragozz yegeneleriniz babalariyla gelsin sizde kenarda. 3-5 kurusunuz yokmu bunu cocuklarin babasi verdi masraflari icin der esine verirsin belki ozaman susar cebinden para cikmayinca.yrica esinizden ne koy olur ne kasaba giden yillara yazik sdece....
bazen kendı kendıme cok düşünüyorum akrabalardan teyzemın kızları olsun amcamın kızları olsun neden onların ewlılıklerinde şahıt oluyorum eslerının bır dedıgını 2 etmezken ben neden bu kadar zalım ve acımasız bırıyle beraberım allahım ne yaptım ben bu kadar kötü olan benı bu sınavdan geçiriyorsun dıye soylenıyorum kendı kendime bazennnn
Özelden cvp. yazamayacağınızı biliyorum, mesaj sayınız 100'e ulaşmamış, yinede yazdım size.
Bunun haricinde eşiniz sadece inada girmiş..Sanırım sizin sinirlenmeniz, ''sana mı soracağım '' demeniz iyice inatlaştırmış.
Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum, sadece bu konularda duyarsız, para ve yuva kavramını çok benimseyememiş.
Uzun bir evlilik süreciniz var..Belki defalarca konuşmuşsunuzdur..Fakat bu işe yaramadıysa bu defa konuşma şeklinizi değiştirin eşinizle.
Sabredin, kabul edeceğini ve hatasını anlayacğını düşünüyorum.
fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasındaben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum (( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız ((
şimdi aramadığı sormadığı için mahkemeye vermen ilginç açıkcası
ne canım verme aramasın sormasın sende onu arama sorma bazı erkekler böyle sonrada arayıp aramamsını umursamdığını belli et ve evine dönmen gereken günde hemde gayet neşeli bi şekilde dön.........
yiğenlerinini yanına alman konusunda ki alma denmez 15 gün kalacaklar diyosun
neden bu kadar süreliğine kalmalarına karşı bi sebebi varmı
maddiyetsa sonuçta o evin bi ferdisin sende ayrı gayrı olamamalı diye düşünüyorum
seninde elinde haçlığın vardır onlarla çocuklara ufak tefek honçalar vs.alırsınne eşini üzersin ne kendin üzülürsün
bende şundan bi yıl önce yiğenime bişey alacağım zaman eşimden para istemek zorunda kalıyodum
ama artık aylık paramı alıyorum ve ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılıyorum
aylık 100 lira veriyor
bugünlerde zam pazarlığındayız
devetin verdiği kadar veririm diyo gıcccıkk
ben %25 istiyorum
ki anlatmak isteğim sende aylık paranı al ve biriktir
bir kadını kenarda köşede mutlaka parası olması gerekiyorrrrrr mutlaka
ben bir yıldır alıyorum ve çok şükür çokkkkkkk iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?