Abimin eşi cocugunu aileme ve bana gostermiyor

Gelin hanım abisinin malı mı ki had bildiriyor. Bu nasıl bir yaklasim. Sürekli dip dibe olmaktan karı koca kendine zaman ayiramamis belli ki. Bir sorun olmasa kadın da bu şekilde davranmaz. Bence abisine had bildirmek lazım. Belki de kadın bu haftada kendimiz başbaşa birşeyler yapalım dedi ama abi zorlayarak aile evine götürüp getirdi sürekli olamazmi yani. Burda tektarafli konu anlatımı olan bir yerde nasil TERBİYESİZ kelimesini kullanabiliyorsunuz. Oğlunuz varsa ilerideki olacak gelininize acıdım suan

Kesinlikle öyle kesinler tüm parayı görsün gelin hanım nasıl oluyor zorbalık. Ben her yıl gönderiyorum gelin görün diyorum da gelmiyorlar millet ne şımarık

Aynı şeyi düşündüm. Acaba abi bi haltlar mı yedi de, ona bu şekilde davranılıyor?

Bencede kafi ya getirince ne yapacagimi bilemediğim için de istemedim öylece çöpe atamazsin nasıl imha edeceğim ? Hoşlanmam birde böyle şeylerden hurafe buluyorum benim inancıma göre Kuran olması okunması yeterli .

Kafanıza yazık . Size şöyle sizin deyiminizle haddinizi bildirecek gelin lazim.

Zamane kızları hiç böyle olmaz ben bu yazara acıdım kendisine öğretirler çocuk kimin ? Nasıl davranacağını

Sanki gelini cok bunaltmislar gibi. Ilk evlendiklerinde yeni evli cifti hic yalniz birakmamislar gibi. Fazla muhabbet tez ayriluk getirir derler. Abiniz ve esinehic kisisel alan birakmamissiniz gibi. Gezip tozmalar sizin hosunuza gidiyor olabilir ama evli ciftin ozel hayatina saygi duyulmali, onlara kisisel alan birakilmali.

Eskiden çok sık görüşüyormuşsunuz belki de bunalmmıştır gelin ,şahsen ben de deliririm esimin ailesi ile devamli görüşmem, e kucuk bebekte benim bebeğim ve benden ayrılmaz dolayısıyla onu da az görecekler. Her şeyin fazlası zarar.Bence ustune gitmeyin kadının, zaten lohusa hali daha bir zor bir de bu kadar baskın ve çok sahiplenen aile de çekilmez olur bu durumda

Ben konu sahibinin annesi diye yorumladım

Daha ne olsun ,ailen sosyal ise kendi sosyalliklerine baksınlar, gelinle kuyruk olmaya ne gerek var.Fazla muhabbet ve çok çenenin sonucu bu olur iste

Tamda gorumcemi keşke bir daha hiç görmesem diye düşünürken gördüm konuyu. Sorsan benimki de bir masum bir masum. Dün akşam mesela gülüyoruz eğleniyoruz ama yok en az 15 konuda ayrı laf sokmaya çalışmıştır kendisi en iiyisi böylesini mecbur kalmadıkça gormemek. Hiç öyle durup dururken gelininde sizden uzak kaldığını sanmıyorum. Gelinin haklı olduğunu düşünüyorum.

Tek taraflı değildir mutlaka bir şey olmuştur. Çok sık görüşüyorlardı ufak tefek laflar oldu demişsiniz de kime göre ufak tefek? Siz eğip bükmeden yazın bir bakalım ufak tefek mi önemli mi? Bazı sözler unutulmaz mesela. Gelini de dinlemek lazım.

Haklisinz Abimde hata cok kimse kimseyi zorla biyere goturemez oda cok baski yapti

Evet durum boyle tam dediginiz gibi
Buyurun işte ne oldu şimdi iyi mi böyle? Evliliğe dinamit koy sonra sızlan. Aileniz sürekli bir yerlere gitmek istedi gelin daha yeni evliyken bile muhakkak isyan etti ama kocası onlar ailem gidicez dedi kadın itiraz ettikçe kavga ettiler. Sonuç hamilelik ve doğumla patlama noktası, uzayan lohusalık. İnsanların sınırlarını ihlal edip edip biz ne yaptık ki demesin kimse.

Davulun sesi uzaktan çok hoş gelir.

O kadar kıymetlendiriyorsa sizde üstüne düşmeyin. Bu seferde sey olur ailen çocugunu sevmiyor değer vermiyor. Bu gelinlerden korkulur

Eskiden çok şık gorusurken birden tavır değişti ise alınganlık değil bence yapılan edilenler vardır, kardeşimize az çok fark edince tamam demiş göstermiyordu bu arada ben hep derim sizin için basit ve anlamsız olan herkes için anlamsız ve basit olmak zorunda değil , sizin buyutmediginiz şeyler onun için birer hayatı mevzu haline gelmiş demekki , asosyal dediğiniz insan eskiden gelip gitmiş bence hata yapmış şimdi de gönül alamıyorsunuz bırakın insanlar mutlu olsun

Sürekli görüşmek istemek, her gidilen yere çağrilmak ciddi sorun, abinizde gidelim diye baskı yapıyorsa ki öyle anladım bundan âlâ sorun mu olur? Aralarında boşanma lafı bile geçiyormuş üstelik. İnsanları delirtip sonra niye delirdi demek ne kolay.

Çocuğunu göstermeme kısmında haklı değil bu arada o ayrı bir konu. Cocuk sadece kendinin değil ama abinizle evde ne yaşıyorda bu kadar tepkili bilemeyiz.

Cocuktan omce her hafta gorüşurduk diyor belkide kadin istemeyerek gorüşüyordu. Zaten asosyal diyir oyle biri her hafta es ailesiyle neden gorüssün şehirdışına beraber gitsinki

Ailenizin geline söylediği "ucu açık laflar" kayınpederinizinki gibi mi?
Asosyal biri olarak, ailenizin gelininize yaptığını kayınaileniz size yapsa bunalmaz mısınız? Onlar için de "Ama onlar çok sosyal olduğu için.." diye yumuşatır mısınız? Başka konularda aile desteği ile geçindiğinizi yazmışsınız, eşiniz pek çalışmaya gönüllü değilmiş, ama bakın siz de çok görüşmüyorsunuz aileler ile. Gelininizin hem aile desteği alıp hem de ördek ailesi gibi gezmeme hakkı yok mu? Sürekli vıcırık vıcırık olmak zorunda mı? Sıkılamaz mı yani sırf aileniz destek veriyor diye, tepesi atamaz mı? Onun hakkı yok mu "tamamen kopmaya"?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…