- 29 Haziran 2022
- 606
- 1.256
- 63
- 40
- Konu Sahibi handeac123
Gelin hanım abisinin malı mı ki had bildiriyor. Bu nasıl bir yaklasim. Sürekli dip dibe olmaktan karı koca kendine zaman ayiramamis belli ki. Bir sorun olmasa kadın da bu şekilde davranmaz. Bence abisine had bildirmek lazım. Belki de kadın bu haftada kendimiz başbaşa birşeyler yapalım dedi ama abi zorlayarak aile evine götürüp getirdi sürekli olamazmi yani. Burda tektarafli konu anlatımı olan bir yerde nasil TERBİYESİZ kelimesini kullanabiliyorsunuz. Oğlunuz varsa ilerideki olacak gelininize acıdım suanAbindecocugunu karısının tarafına gostermesin o zaman anlar . Resmen cocugu kullanıyor bana bişey derlerse cocugu gostermem bilmem ne.cocul artık elinde koz olmus. Yazık yahu ne gerek var kendisi tasıdı buyutuyor diye aklınca sizleri mahrum etmek istiyor ama asıl cocugu ailelerden mahrum ediyor haberi yok. Cocuk buyudugunde herkese mesafeli ve yabani davranacak .Şimdi swvilirse sevilir zaten büyüyünce bi sevimliligi kalmıyor cocukların . Acıkcası ben 5 yasına kadar sevimli buluyorum sonra yaramazlasıyorlar.cocugu dededen neneden haladan amcadan mahrum ediyor. Gerek yok Terbiyesiz . Abiniz buna haddini bildirsin bir pskologa gotursun o cocuk aile ilişkilerini bilmeli dede nene sevgiside gormeli . Az büyüsün yaramaxlasınca annenlere salar ozamanda sizinkiler artık büyümüş ve kendilerinden uzak yetişmiş cocuga ilgi göstermeyince aa kayınbabam ve kaynanam digrier torunlarını severken benim cocugmu hep dısladılar benimsemediler sevmediler diye aglar.ayrıca sık gorusmek onu bogmus anladıkta ozaman ses etseydi cocuk olduktan sonramı ozguven gelmiş gorusmyin gelmeyin görmeyin diyor. Resmen kullanıyor işte cocugu en ufak lafınızda cocugu gostermemekle tehdit ediyor. Cok cok kendisi gelmesin cocugu yollasın farklı insanlarda gorsun cocuk. Ay allahım bizim gurbet cocuklarımız keske ailelerimizin yanında kalabalık ailede büyüselerdi de akrabalı kardeslihi paylaşımı sahip cıkmayı ögrenselrdi diye aglarken ben bunun yaptıgına bak vah bize valla yazık cpcuguma üzüldüm yine ne dede ne annenene ne babanne goremiypr yavrum cokta seviyor ama npalım