Ben iki yıllık evliyim ve abim bana danıştı dediniz ya.. Ne akıl verdiniz merak ettim.. Gidip geline laf söylemişsiniz.. Ben eşimi üzmem diye.. Eşinizin detayını verir miydiniz peki?
Burada açılan çoğu konuda, karşı taraf şöyle yaptı Vs diye onlar hakkında da detaylı bilgi verildiği için, daha doğru yorumlar yapılıyor.. Burada sadece abinizin anlatması var.. Konu çok yanlı..
Bende kayinvalidemler geldiğinde çok iyi ağırlarım, terbiyesizlik yapmam.. Onlara göre çok güzel bir düğün yaptılar.. Ama düğünde fotoğrafçı yoktu, yüzüğümü bile eşim taksitle almış, çalışıp kendim ödedim.. Evlendiğimiz yıl emekli olup 120 bin para alan adam, 5lira harcamadı düğünde.. Yetmez gibi takılanları aldılar.. Ama onların açıdan onlar kusursuz.. Bir olay varsa, iki tarafta dinlenmeli.. Gelin cidden kötü olsa, iyi bir kayınvalideye bile hizmet etmez, ağzına geleni sayar.. Kendisine kötü davranıldığını düşündüğü halde, iyi ağırlayan, ağzını açmayan insanlara birşey diyemem..
Herhangi bir açıdan psikolojik destek alması gereken kişiye de çeşitli ithamlarda bulunmak doğru değil.. Annenizi çok takdir ettim.. Evladını iyi tanıyor.. Arkadaşlarım arasında sırf korkuyorum diye eşi ile 6 ay birlikte olmayan var.. Adam nasıl dayandı kim bilir? Ama eminim, eşi bunu ailesine anlatsaydı ve bunu kız bilseydi evlilikleri bu kadar güzel olmazdı..
Gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız, laf söyleyerek anlamasını sağlamak yerine, doktora gitmelerini sağlayın.. Her alanla ilgili hekimlerimiz var çok şükür..