Bende aynen böyle düşünüyorum.İnsan beşer kuldur şaşar demişler.
Ben de olsam eskisi gibi olamam ama yufkadır yüreğim.
Eskisi gibi çokta içli dışlı olmadan konuşurum.
Her şeyimi anlatmam özel işime burnunu sokmasını istemem.
Oda anlar çok karışmaması gerektiğini bence.
Geçmişte ne oldu bilmiyorum ana affedilmez şeyler değilse siz de geride bırakın. Eğer iyi niyetine güveniyorsanız belki de abla kardeş gibi olursunuz.Merhabalar.
Eski konularımı bilenler az çok benim ve abimin eşinin sürtüşmelerini bilirler.
Biz 1 sene kadar evvel çok büyük bir kavga yaşadık. Sebebi de tamamen onun büyütmesiydi(kendisi de bunu kabullendi)
Bana hiç bir şey demeden , ki defalarca sordum . iyi misin ? diye , direkt abimi arayıp bana karşı doldurmuştu.
Bende o günden sonra hiç bir şekilde ne onunla ne abimle asla konuşmadım. Kendileri hep bir adım atmak istedi ama ben kabullenemedim . çünkü gerçekten gelinimizi çok çok seviyordum. Her zaman kendime ne alırsam ona da alıyordum. Hepsi helali hoş olsun.
Gel gelelim 2 hafta evvele . Ben normalde onlar geldiğinde ya dışarı çıkıyordum ya da yanlarında oturmuyordum.
Onlar da genelde yeğenimi bize yolluyorlardı .( bu süre zarfında Allah var yeğenimi sürekli yolladı bizden ayrı kalmasın diye)
Neyse o gün geldiklerinde artık annem ve babamında ısrar etmesiyle ben yanlarında oturdum. Kendisi de benle konuşmak istedi ve birden gelip sarıldı ve ağladı . işte Kajmery bir daha öyle bir hatam olmayacak vs diye.
Yapı gereği çabuk unutan biriyim. Eskisi kadar bir kırgınlığım kalmadı .
inşallah bu sıralar nişanım olacak ve kendisi bana her konuda eşlik etmek istiyor.
Elbiseden tutun da nişan masama , ikramlarıma kadar.
Mesafeyi korumaya çalışıyorum ama bu pek mümkünde durmuyor.
Siz yerimde olsanız nasıl davranırdınız ?
Yeminler etti kötü bir niyetle asla yapmadım diye.. Bir anlık gaflet olduğunu söylüyor.
Ama ben o zamandan sonra gerçekten uzun zaman kendime gelemedim. Aile arasında böyle şeyler normal mi?
Yİİğeninizi sizden ayırmamasından iyi niyetli olduğunu sezdim.Merhabalar.
Biz 1 sene kadar evvel çok büyük bir kavga yaşadık. Sebebi de tamamen onun büyütmesiydi(kendisi de bunu kabullendi)
Bana hiç bir şey demeden , ki defalarca sordum . iyi misin ? diye , direkt abimi arayıp bana karşı doldurmuştu.
Bende o günden sonra hiç bir şekilde ne onunla ne abimle asla konuşmadım. Kendileri hep bir adım atmak istedi ama ben kabullenemedim . çünkü gerçekten gelinimizi çok çok seviyordum. Her zaman kendime ne alırsam ona da alıyordum. Hepsi helali hoş olsun.
Gel gelelim 2 hafta evvele . Ben normalde onlar geldiğinde ya dışarı çıkıyordum ya da yanlarında oturmuyordum.
Onlar da genelde yeğenimi bize yolluyorlardı .( bu süre zarfında Allah var yeğenimi sürekli yolladı bizden ayrı kalmasın diye)
Neyse o gün geldiklerinde artık annem ve babamında ısrar etmesiyle ben yanlarında oturdum. Kendisi de benle konuşmak istedi ve birden gelip sarıldı ve ağladı . işte Kajmery bir daha öyle bir hatam olmayacak vs diye.
inşallah bu sıralar nişanım olacak ve kendisi bana her konuda eşlik etmek istiyor.
Yeminler etti kötü bir niyetle asla yapmadım diye.. Bir anlık gaflet olduğunu söylüyor.
Ama ben o zamandan sonra gerçekten uzun zaman kendime gelemedim. Aile arasında böyle şeyler normal mi?
evet o avm olayını unutamıyorum cidden.affedin ama herşeyinize sokmayın derim
şimdi konunuza baktım avm de boşyere carlamış abinize sinirlenip sizden çıkarmış gibi
pek heryere de davet falan etmeyin
hem suçlu hem güçlü yani maşallah ya...Senin yaşadığın aynisini yaşadım abimin eşiyle,aylarca konusmadim yüzünü bile görmedim en son cinsiyet partisi yaptim annemin evinde,annem israr etti gelsin barışın falan filan,o gece hamile olduğumu öğrendi doğru düzgün tebrik edeceğine ben yokken ortalığa doğurunca söyleseydi bari diye konuşmuş. Asla eskisi gibi olmicam onunla,asla ne evine giderim nede evime alırım. Sizde durumlar farklı sarılmış aglamis özür dilemiş ama bizimki burnundan kil aldirmaz
Tabi tabi öyle bir kisilik maalesef. AMA sizin yenge iyimis,yine de esikisi gibi hayatinizda cok olmasinhem suçlu hem güçlü yani maşallah ya...
Yok bizimki gayet özürler falan diledi. Hatta sürekli yanımda olmak istediğini de söyledi.
Pardon ama eski mevzu neydi ben üyelerin konularını bulamıyorum ya eskiden açtığı konular diyince geliyordu direkMerhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?