- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Boşanmak isteyen boşanmak istiyorum demez mi?Bravo geline.
Hem altınlarını aldı, hem pısırık kocadan kurtuldu.
Buna tek taşla iki kuş vurmak denir :)
Ne gerek vardi boyle olaylara.. en bastan almasaydiniz.. bu da ders olsun size ve ozellikle abinizeBildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Size ne youtube kanalindan falan hala acik ariyorsunuz alakasi ne konuyla?Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Iyi yapmış gelinBildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Kız uzakta oturuyor diye... hepsini vermişler listeyi zaten ailesiyle yapmıştı kaç gram ne varsa yazmışlardıbir de merak ettim sadece babasının taktığı altınları mı verdiniz ayrıca neden kıza değil de babasına verdiniz hep show trip işiniz gücünüz ailecek
Eminim altınlar gerı verilmiştir
Yahu ben ne yaptım? Sadece annemlerle konustumAilecek bir şeyi “normal” yapma yeteneğiniz yok herhalde. 3 cümleyle halledilecek işi arap saçına çevirmişsiniz yine. Kızın aklı varsa geri dönmez.
Kız uzakta oturuyor diye... hepsini vermişler listeyi zaten ailesiyle yapmıştı kaç gram ne varsa yazmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?