- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Üzülüp karalar bağlayınca mutlu olacaktınız tabiÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Beyefendi mi :)) Öyle bir kocadan anca kapıcılar kralı Seyit efendi olur. Pisirik paragöz adamSize ne youtube kanalindan falan hala acik ariyorsunuz alakasi ne konuyla?
Hele siz once bi ailece abinizle konusun kızın hakli oldugunu, sizin büyük saygisizlik ve hata yaptığınızı, düşününce bu durumu kendinize yakistiramayip altinlari verdiğinizi, o altinlarin bastan beri zaten o kizin oldugunu, ustune yatmis gibi gorundugunuzu bu yuzden geri verdiğinizi, kizin ustune gitmemesi gerektigini anlatin abinize.
Beyefendi öncelikle kiza yuklenmekle hata ettigini idrak etsin gerisi kolay gider konusur barisir bi sure sonra.
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Böyle bir aileden ve eşten kurtulduğu için niye üzülsün ki?Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Ben büyük bir DERTTEN kurtulduğumda üzgün olmam meselaÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Ben düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyor
Üzüntüyle değil de hırsla açmıştır belki ne biliyorsunuz. Belki de kanalından sizin yaptıklarınızı anlatacak binlerce kişiye. Hadi inşallah.
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Yorum yazmak istediğinde veya bir kanalı takip etmek istediğinde otomatik öneri geliyor. Kız influencer değil yani.Olması gerekeni yapmış bravo geline!
Y.tube kanalını neden açtı acaba? Gelsin görümce challengelar
YouTube kanali açınca ne oluyor? Ne var yani açmışsa.. abin mi dedi youtube açmış diyeÇok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Konu sahibi kanalın ismini verirse abone olurum, bildirimlerini bile açarımBulup abone mi olsak ne
Ne alaka? Birini takip etmek istediğinde otomatik açılıyor zaten. Binlerce kanal var, yayın yapan az bir kısmı. Bir de yaparsa yapsın. Ayıp be! Artık kızın yuvasını dağıttınız bir de hala takip ediyorsunuz. Size ne? Siz kimsiniz de karşıyorsunuz? Ailecek biraz haddinizi bilin. Köle değil bu kız.Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Konu sahibi, "beni sosyal medyadan silmedi y.tube kanalı açmış" diyince aklıma ilk o geldi napayımYorum yazmak istediğinde veya bir kanalı takip etmek istediğinde otomatik öneri geliyor. Kız influencer değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?