- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
youtube kanalinin adini versene gelininizin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeGelinin Youtube adresini alabilir miyim?Abonesi olucam.
Yaa evet gmail hesabi olan herkesin youtube kanali var aslinda. Kizcagiz kendine mail acti da bu aile ne zannetti acaba. Ne guldumYorum yazmak istediğinde veya bir kanalı takip etmek istediğinde otomatik öneri geliyor. Kız influencer değil yani.
konu sahibi salliyor ya.. versek de almaz dedi.. neden almasin kendi altini dedik.. döndü bu sefer abim soyledi gurur yapaz almaz dedi vs diyor.. altinlar coktan uctu..Tabii ki eğer konudaki gibi altınlar verildiyse sadece kendine takılan altınlardır ama bence onlrda da eksik çıktı ki belki küçük altınları vermediler kadında kızdı haliyle.Ben eşinin kızdığını falan düşünmüyorum çünkü öbür konuda konu sahibü abisine sadece ailesinin altınlarını veririz diğerlerini ister mi falan dediğinde eşim gurur yapar bizim tarafın taktıklarını almaz demiş yani eşinin kendine ait altınları istediğinden abisinin zaten haberi vardı niye kavga çıkarsın
Abimin yuvasını yıktım diye düşünecekken oturmuş gelin kanal açmış üzgün insan böyle mi yapar diye hala kızın açığını aramanız da ne bileyim... aynen çok iyi niyetlisiniz..
devir daim etmek istemisler sus havuzlari gibi elde edemeyincede takip ne yapacak demisler bide o kocada bu akil bu aile olduktan sonra sittin sene mutlu olamazBirine yuva kuracagim derken digerinin kurulmus yuvasini dagitmak mi muazzam fikirmis hangi dahiden cikti bu?
Ayrica bana ne kaynimin evlenecek olmasindan. Evlenecek insan gitsin alsin altinini ben niye vereyim. Iyi yapmis gelin hanim kizimiz.
Ben de ona sasirdim. Bazi telefonlar ilk kurulurken gmail hesabiyla kuruluyor. Gmail hesabin olunca da youtube hesabin olmus oluyor. Bunun neresi sorun onu da anlanadim ya.Yaa evet gmail hesabi olan herkesin youtube kanali var aslinda. Kizcagiz kendine mail acti da bu aile ne zannetti acaba. Ne guldum![]()
Diğerini de evlendirelim derken ikisinin de elde patlamasidevir daim etmek istemisler sus havuzlari gibi elde edemeyincede takip ne yapacak demisler bide o kocada bu akil bu aile olduktan sonra sittin sene mutlu olamaz
bir de sey vardi.. kocam abimin esiyle sevgili, telefon konusmalarini diledim, nasil ayiririm? o da epeydir konu acmiyor bir ara uc gune bir aciyordu. haberi olan var mi?bir bu konudaki görümce
iki de bir konu vardi abimin sevgilisi 'dul' nasil ayiririz diyen görümce
hanginiz daha fesatsiniz bilemedim....
Bide gelini istese ne hakkını istemiş olcak abisinin de karısına bu yüzden baskı uygulaması çok saçmaEee siz neden abinize dogruyu soylemediniz? Neden abi karinin bir sucu yok , benden istemedi , ben kendim aileme teklif ettim demediniz??
diger abi evlenmis mi evlenmemis mi orasi belli degil yanlis hatirlamiyorsam hic bir uyede sormamisti belkideDiğerini de evlendirelim derken ikisinin de elde patlamasi![]()
Yaa evet hesaba giris yaparak youtubea girdiginde izledigin baktigin her sey gecmise gidiyor veya kaydedip sonra izleyebiliyorsun. Nerelere yormuslar hesabi var bak huuuu diyeBen de ona sasirdim. Bazi telefonlar ilk kurulurken gmail hesabiyla kuruluyor. Gmail hesabin olunca da youtube hesabin olmus oluyor. Bunun neresi sorun onu da anlanadim ya.
Bekârdı en son. Evlenmesin evlenirse de dağıtırlar :)diger abi evlenmis mi evlenmemis mi orasi belli degil yanlis hatirlamiyorsam hic bir uyede sormamisti belkide
Gelin meselesi konusunda o kadar çok ateşlendik ki soramadık valladiger abi evlenmis mi evlenmemis mi orasi belli degil yanlis hatirlamiyorsam hic bir uyede sormamisti belkide