Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir de sey vardi.. kocam abimin esiyle sevgili, telefon konusmalarini diledim, nasil ayiririm? o da epeydir konu acmiyor bir ara uc gune bir aciyordu. haberi olan var mi?
Şeyi de unutmayın. Bir üye vardı eskiden. Yengem abimin evinde cariye, biblo. Orası onun evi degil diyordu

Yaa evet hesaba giris yaparak youtubea girdiginde izledigin baktigin her sey gecmise gidiyor veya kaydedip sonra izleyebiliyorsun. Nerelere yormuslar hesabi var bak huuuu diye :D
Benim de kanalim var bu anlayisa gore olmayan gorumcecigim abisine cekistiriyor mu acaba bu kizin youtube kanali bak bak olmaz bundan diye :)
Cahillik iste. Nereden ne kara calalim kiza diye dusunuyorlar. Camur atacak yer ariyorlar.

Mutlusunuzdur yaptıklarınızdan dolayı şimdi kına yakın...bu aldığınız ahla bakalım nolur haliniz
Ne kızların hayatlarını mahvederiz diye düşünüyorlar, oğlanlarına kız mı yok? Düşündükleri bu. Acaba reenkarnasyon var mı? Varsa bunları materyal olarak geliyorlarsa klozet şeklinde gelmeleri lazım.

Iste gelinin gonul rizasiyla verip vermedigi bilmiyoruz. Belki de zorla elinden aldilar cirkeflikleriyle. Sen muhafaza edemezsinbdemisler guya. Dusunsene yeni evlisin, kayinvaliden de altinlarini ben saklarim diyor. Esin de ver biz saklayamayiz diyor. O baskiyla yeni gelin yuvam yikilmasin diye verebilir. Oraya kadar sorun yok zaten. Aradan bir yil geciyor. Bunlar takilari satmislar ki kiza durup dururken oglumuzu evlendirecegiz takilari obur oglumuza takalim sana da parasini taksit taksit odeyelim demisler. Orada baslamis sorun.
Balayına giderken bize versen, biz saklarız taktiği!

Ben de ona sasirdim. Bazi telefonlar ilk kurulurken gmail hesabiyla kuruluyor. Gmail hesabin olunca da youtube hesabin olmus oluyor. Bunun neresi sorun onu da anlanadim ya.
Bunda niye şaşırmışlar ki suçlayacak birsey bulamamışlar demekki,13yasindaki kızımın bile var yaptığı resimleri yüklemişti

Kızdan bir sonraki hareket, yeni gelin adayını kurtarması. Tabi aday yeterli zekaya ve özgüvene sahipse. Onu da atanmış mayışlı diye mi seçtiler acaba? Senaryoda ayrılan süper kahraman sülük koca ve ailesini tekme ile ayırarak yeni kurbanı da kurtarıyor...

Çok sinirlendim durduramıyorum dedikoduyu...

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır
sanane peki sanane mesela..
Anan şimdi düşünsün evlenecek oğlan birken ikiye çıktı yine 😂😂😂😂 keyiflendim azıcık ,bana noluyorsa artık...

Kızdan bir sonraki hareket, yeni gelin adayını kurtarması. Tabi aday yeterli zekaya ve özgüvene sahipse. Onu da atanmış mayışlı diye mi seçtiler acaba? Senaryoda ayrılan süper kahraman sülük koca ve ailesini tekme ile ayırarak yeni kurbanı da kurtarıyor...

Çok sinirlendim durduramıyorum dedikoduyu...
[/QUO
oteki abi evlemis sanirim konu sahibi bir yorumda annem ben diger oglumda kaliyorum altinlara sahip cikamam demis eger abisi bekar ve evi ayri degilse diger gelinin basinada bu sekilde coreklenmisler

herkes buradayken sorayim, hanimlar bir konu vardi. konu sahibinin esi konu sahibinin abisinin hanimiyla fanfinifinfon du. konu sahibi de telefon konusmalarini dinliyordu. bosanmak istemiyordu. ne oldu o konu bulamiyorum da..

Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Bildiğim kadarıyla da siz evliliğinizde mutlu huzurlu biri değilsiniz.
Hiç üzülmüyorum sizin gibiler için hatta rahatlıyorum.
Zaten eşinle kendinle mutlu olsanız gelin takıntılı ve gelinin altın takıntılı görümcesi olmazdınız.
Ananızla birlikte bu kötülükleri yapmazdınız.
Anneler gününe az kalmış kadının canını yaktınız ana kız şimdi alın abinizi önceki konunuzda ben aslında abimin eşini kıskanıyorum dediğiniz öğretmen hanımı rahat bırakın altınlarıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X