Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki ilgiyi sevdi 🤣🤣 e napsın kocişi ilgilenmiyo Kv herşeyine karışıyo atanamadı maddi özgürlüğüde yok. Aradığı ilgiyi bizden buldu kıyamam 🤣🤣

Konu sahibi, Zaman bol ya senaryonu yaz yaz gel kuzum 😘🤣

Bi de hassastan giriyor: Altın.
Gelinin kutsalıdır altın bunu herkes bilir, dokunanı paralarlar burada.
Güzel konu seçmiş hakkını yemeyelim, ama abartı aptal numarası yapıyor, dikkat çekecek kadar. :kahve:

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor

Hehhh iste kilit nokta bu. "ATANMIS KIZ" .senin abini kiskandigin falan yok. Bariz gelinin atanmisligini basarisini kiskaniyorsun. Yuva yikanin yuvasi olmazmis

Bi de hassastan giriyor: Altın.
Gelinin kutsalıdır altın bunu herkes bilir, dokunanı paralarlar burada.
Güzel konu seçmiş hakkını yemeyelim, ama abartı aptal numarası yapıyor, dikkat çekecek kadar. :kahve:

Valla tamda iftara yakin konu aciyor. Okudukca böğrüme öküz oturmuş gibi oluyor.

Farkinda misiniz bütün sorunun kaynağı sizsiniz. Annenize altin konusunu açmışsınız ama haksız olduğunuza ikna etmeniz ve gelininizden açık bir sekilde özür dilemeniz gerekirdi. Aksine anneniz gelinle muhatap bile olmadan saçma bir gerekçeyle altinlari gelinin babasina vermis. Kızın babasinin yerinde olsam hayirdir ne oldu acaba 2 yil sonra bir anda altin konusu acildi ve kizima da degil, bana veriyolar, kizimla kavga ettiler, sorun var herhalde diye düşünürdüm. Ortaligi ayaga kaldirmissiniz ve marifet gibi anlatiyorsunuz. itiraf edin bence ayriliklarindan zevk aliyorsunuz. Bravo!

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Yeni actigini ne biliyosunuz siz yeni gormussunuzdur. Ayrica uzulmesi gereken o degil siz ve abiniz. Siz kiza haksızlık edip yuvasini yiktiginiz icin uzulun. Abiniz de ailesi yuzunden haksiz yere karisini kaybettigi icin uzulsun. Kiz sizin gibilerden kurtulduğu icin en fazla sevinir. Zaten abiniz koca olsaydı kiz gitmezdi sizin yüzünüzden

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Babanız gelininizin altınlarını trip atar gibi gelinin babasına veriyor, anneniz gelininizin sizden altınları istediği iddiasını (ki iftira oluyor bu, nereden aklına gelmiş ya da niye sizle teyit etmemiş) abinize söylüyor, gelin evi terk ediyor ve siz ve anneniz geline ulaşmaya çalışıyorsunuz. Evlilikte resmen 5 kişi var. Hatta gelinin babasını da dahil etmişsiniz 6 olmuş. Sizce de biraz fazla değil mi? Uzak durun biraz kendileri çözsünler.

Asıl siz öyle vur ensesine ekmeğini al sessiz altınların üstüne konup bir de burada karalayacağınız başka insan bulamayacağınjza üzülüyor olmayasanız.Ben zaten konuya inanmıyorum burada yazılanlarla aydınlandınız,da bir anda altınları veresiniz geldi ailenize söylediniz o altınlar üzerine o kadar plan yapan aile aa tamam kızım deyip gidip verdiler tabi canım kesin..öyle bile olsa siz kız zaten ailemin taktıklarını isterim demiş onları vermişsinizdir o da kız istediği için yoksa gönülden değil. Burada size hak verilmediği için biz altınları verdik ama yengem gitti youtube açmış falan diyorsunuz ne aileye düşmüş bu kız yaa
Soylenmeyen cok sey var bence. Muhtemelen altinlari eksik verdiler. Kendi taktiklarini alip sadece kadinin ailesinin taktiklarini verdiler muhtemelen. Gelin de bunun uzerine gitti bence. Cunku tam teslim etselerdi geline teslim ederlerdi babaya degil. Utanmadan bir de altinlari verdik diye velveleye verip kocasini kiskirtmislar.

Konu sahibi, "beni sosyal medyadan silmedi y.tube kanalı açmış" diyince aklıma ilk o geldi napayım:KK55:
Böyle tiplere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın, kızcağızın yıllarca altınının üstüne konup, sonra isteyip ne yapacaksın ki diye üsteleyip sonra da yine bahane bulup kızı şikayet ediyorlar. Kızın üzerine yürüme vs de ek...

Siz annenize "altınları verelim" dediniz. Gelinin altını için geline bağıran, sınır tanımaz anneniz hiç "nereden çıktı bu" demedi; hemen "tamam" dedi ve diyalog bitti, perde kapandı. Babanızla da bir şey konuşmadılar, kimse size bir şey sormadı.
2. perdede dünürleri arayıp "ben altınlara sahip çıkamıyorum, size verelim" dedi. Kızın babası da "olur" dedi hemen gelip aldı.
3. perdede anneniz abinizi arayıp "senin hanım bohemiandan altınları istemiş" dedi. Abiniz "tamam" deyip telefonu kapattı ve dönüp karısına çemkirmeye başladı.
4. perde, kız evi terk etti ve hemen youtube kanalı açtı.

Sonuç: Abiniz kızı çok seviyor, çok ağlıyor :KK53:

Sanmıyorum ama konu gerçekse de kızın üzülmemesi çok normal değil mi?
Ben olsam anasının ağzıyla benim param için benimle kavga eden adamı boşadığıma hiç üzülmem. 1 sene önce, anası bağırırken ağzını ayırıp izlediğinde boşamadığıma üzülürüm en fazla.

Babanız gelininizin altınlarını trip atar gibi gelinin babasına veriyor, anneniz gelininizin sizden altınları istediği iddiasını (ki iftira oluyor bu, nereden aklına gelmiş ya da niye sizle teyit etmemiş) abinize söylüyor, gelin evi terk ediyor ve siz ve anneniz geline ulaşmaya çalışıyorsunuz. Evlilikte resmen 5 kişi var. Hatta gelinin babasını da dahil etmişsiniz 6 olmuş. Sizce de biraz fazla değil mi? Uzak durun biraz kendileri çözsünler.
Gelin altinlarini isteyebilir de bunda birsey yok ki. O takılar gelinin zaten. Istemek de hakki. Bunlar kendileri suclu ya cirkeflukleriyle su ustune cikmaya calismislar. Belki de kizin babasina takilar eksik verildi bilmiyoruz ki. Belki de sadece kizin ailesinin taktiklari verildi. Kiz belki de o yuzden terk etti. Mesele cok daha derin bence. Artik neler yaptilarsa birikmis birikmis kiz da yeter deyip gitmis. Valka iyi de etmis. Ilk konusunu yazdiginda geline cok uzulmustum ya. Yazik sessiz birini bulmuslar, altinlarini utanmadan elinden almislar demistim.

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Altınları gerçekten verdiyseniz tebrik ederim baya geç oldu ama,gelinde gitmiş yıkıldı bı yuva önceden gelin ugrasmisdi birazda siz ugradacaksiniz anlaşılan

Soylenmeyen cok sey var bence. Muhtemelen altinlari eksik verdiler. Kendi taktiklarini alip sadece kadinin ailesinin taktiklarini verdiler muhtemelen. Gelin de bunun uzerine gitti bence. Cunku tam teslim etselerdi geline teslim ederlerdi babaya degil. Utanmadan bir de altinlari verdik diye velveleye verip kocasini kiskirtmislar.

Tabii ki eğer konudaki gibi altınlar verildiyse sadece kendine takılan altınlardır ama bence onlrda da eksik çıktı ki belki küçük altınları vermediler kadında kızdı haliyle.Ben eşinin kızdığını falan düşünmüyorum çünkü öbür konuda konu sahibü abisine sadece ailesinin altınlarını veririz diğerlerini ister mi falan dediğinde eşim gurur yapar bizim tarafın taktıklarını almaz demiş yani eşinin kendine ait altınları istediğinden abisinin zaten haberi vardı niye kavga çıkarsın

Ya bu insanların aklı yok mu neden siz altınları gasp etmiş gibi evinizde tutuyosunuz,çalısan insanlar gidip bir kasa tutup oraya koymalarını sağlayabilirdi anneniz.Diyelim ki evinize hırsız girdi çaldı altınları bu vebali nasıl alacaktınız.Yine olgun gelinmiş size bir şey dememiş siz ortalığı karıstırana kadar sesini bile çıkarmamış.Hem güzel hem becerikli hem atanmış mesleğini eline almış yani el üstünde tutmanız gerekirken neden olduğunuz duruma bakın.
Yok evlendikletinde sen koruyamazsin diye kizin elinden altinlari almislar. Bir daha da vermemisler. Kiz takicam diye bazisini istemis. Ne yapican sen takiyi sevmezsin ki demisler. Sonra da oglumuzu evlendirecegiz takilari vermeyelim. Parasini taksit taksit odeyelim demisler. Kiz da hic degilse babsmin taktiklarini verin demis. Bunlar da kiza hepsi surat yapmislar. Eski konusu boyleydi.

Altın gelinin olmuyor mu zaten. Sizde niye duruyordu altınlar. Benim bildiğim düğünden sonra damat ve geline altınlar verilir. Öncesini bilmiyorum tabi. Olaylar nsl gelişti

Ben size önceki konuda dedim. Bir de abiniz yüklensin de siz KK kadınlarını çıldırtın dedim.

Zevk aldınız değil mi abinla arasının bozulmasından? Oh olsun dediniz..

insallah altinlarin hepsini vermissinizdir. Insallah donmez gelin kurtarir kendini..

Babam babasina vermisle olmaz. Hakkina girdiniz özür dileyin dedik size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X