• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acil tedavi olun normal görmüyorum sizi . Allah hidayet versin bir yuvayı yiktiniz bunun vebalini Allah sorar size. Bence hiç de mutlu değilsiniz içten ice uzuluyorsunuz abinizin annenizin o kadar çamaşırı yemeği bulaşığı kime kalcak ya annenize ya size.
Abi niye kendi yapmıyormus da koca adam. Neyse konu yalanmış zaten de şu işler illa kadınlara kalacak demenize sinirim bozuldu.

Abi niye kendi yapmıyormus da koca adam. Neyse konu yalanmış zaten de şu işler illa kadınlara kalacak demenize sinirim bozuldu.
Ben yalan olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar hakarete lince gelemeyip paçayı kurtarayım da demiş olabilir . Eleştirilerin hepsine hahahaa diye gulerek cevap verdi sözde takmıyorum gibi . Ayrıca abisine yaptırıp yaptırmamak kendi tercihi . Siz de eşinize yaptırın sizin hayatınıza müdahale etmedim .

Çok ponçik, sevgi dolu, temiz yürekli bir ailesiniz maşallah.
Allah size de sizin aileniz gibi, sizin gelininize davrandığınız gibi davranan bir kayın aile versin inşallah.
Sevgiler.

Konu gerçek değilmiş. Deney yapmış konu sahibi, öyle yazmış.
Böyle kötü, paragöz ve leş bir aile gerçekte yokmuş yani.

Eşiyle ilgili konuları da gerçek değilmiş. Geline hayatı zindan ettiği için hak ettiği çilekeş hayatı yaşayan biri değilmiş kendisi.
Evlendirme(?) programındaki(?) Selin'e(?) "naber" diyen adammış(?) konu sahibi :KK14:

Konu gerçek değilmiş. Deney yapmış konu sahibi, öyle yazmış.
Böyle kötü, paragöz ve leş bir aile gerçekte yokmuş yani.

Eşiyle ilgili konuları da gerçek değilmiş. Geline hayatı zindan ettiği için hak ettiği çilekeş hayatı yaşayan biri değilmiş kendisi.
Evlendirme(?) programındaki(?) Selin'e(?) "naber" diyen adammış(?) konu sahibi :KK14:
Öyleyse de kendi bilir, nedense bana çark ediyor gibi geliyor.

Korcan daha kaliteli, daha akıllı bir trolldü çünkü. Burayla uğraşacağını da sanmıyorum, en azından daha düzgün trollerdi. Konu sahibi muhtemelen çark ediyor, çark etmiyor da gerçekten trollse daha birkaç fırın ekmek yemesi lazım.
Eğer gerçekten Korcan'sa da çok formdan düşmüş, biraz daha aklını çalıştırması gerekiyor.

Puanım 2/10, o da emeğe yani.

Öyleyse de kendi bilir, nedense bana çark ediyor gibi geliyor.

Korcan daha kaliteli, daha akıllı bir trolldü çünkü. Burayla uğraşacağını da sanmıyorum, en azından daha düzgün trollerdi. Konu sahibi muhtemelen çark ediyor, çark etmiyor da gerçekten trollse daha birkaç fırın ekmek yemesi lazım.
Eğer gerçekten Korcan'sa da çok formdan düşmüş, biraz daha aklını çalıştırması gerekiyor.

Puanım 2/10, o da emeğe yani.

"Korcan kim ayol" diyecektim ki, tekrar okuyunca Selin'e naber diyen eleman olduğunu anladım.
Her gün 1 yeni bilgi :KK48:

Benim anlayamadığım bir konu var hanımlar bir el atın.
Neden sahte konu açılınca “yediniz” falan diye insanlar seviniyor? Zaten normal olan “yedirmesi” değil mi?

Konu hakkında sadece konu sahibinden bilgi alıyoruz. Doğrulatma şansımız yok. Ses tonu ve vücut dilini de göremiyoruz.

“Kendi kendimle çelişmiyorum bakın bir saksı domatesten daha zekiyim” 🍅

Tebrikler 😂

Valla ne yalan söyleyeyim ilk önce üzülmüştüm. Ama artık aşırı mutluyum

Senden cıkmazsa evladindan cıkacak emin ol. Saksıdakı bitki bile dünyaya senden daha faydalı. En azından fotosentez yapıyor. Sen kocişinin ve ailesinin seni eziklemesiyle hayatina devam edeceksin. O geline koca cokta senin gibisini alacak başka bir aptal bulamazsın. Kocana iyi sarıl ayaklarini öp yala zira senin gibisini başka alan olmaz. senin gibi kötü vicdansiz bir annesi olacagi icin cocuklarinda çok şanssiz sen onlarinda yuvasini yikarsin. Eminim o gelin nefes aldigi sürece sana beddua edecek. hee burda kafabulduklarinda eminim beddua ediyordur. Acıdım sana. Analık çok degerli ve önemli bir sey senin annenin nasıl kötü oldugu belli senide kendi gibi yetiştirmiş. Seni ATAMAMAMIŞ SENİİİ... bu arada trollsün ama iyi saydirdim ferahladim

Son düzenleme:
Dediğim olmuş, kim bilir abin neler yaptı kıza mutlu olun iste dağıttınız yuvayı.

Barışmayacakmış cnm ya 😂 bir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Yazk...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X