• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size ne arkadaşınızın düşük yapmasından yâda eşinin aşağılamadıysan,???Bunları yazmak istemezdim ama hakettiniz.Yuva yıkıp buna sevinmek te kötülüktür.Ustune üstlük actigin konuları inkar edip dalga geçmek ayrı bir olay.Neyse bundan sonra ki hayatinizda mutlu olabiliyorsaniz olun.

Gayet mutluyum:)

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Atanmış kız? What is the atanmış kız? Atanmış kızın özelliği ne? Parasının olması demi? Hwhshaahjsah.

Ezik erkek olamamış bir adam, kanepe de kanepe diyen büyümemiş bir görümce fesat fitne fucur masallah hepinize.
Valla gelin gene iyiymiş kanepeye oturmamış ben olsa kapıdan içeri almam :KK70:

Bajshkddbskjdjdd 😂😂😂😂😂😂 eğleniyorum

Barışmayacakmış cnm ya 😂 bir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim
Gerçekten çok kötü kalplisiniz. Umarım yaptığınız kötülüğun bedelini ödersiniz.

Burada gelinin mutsuz sizin de mutlu olduğunuzu hiç sanmıyorum.

Burası sosyolojik inceleme merkezi gibi öğrendiğim çok şey oldu herkesten. Karakterleri güzel analiz ettim. Hesap kapatılırsa da burdan herkese söylemek istediğim bir şey var. Hani evlilik programında seline talip gelen naber selin ya diyen adam var ya işte o bence benim😂

Derdim falan yok gayet mutluyum

Çok uzun sürmez.
Farkında mısınız ailenizin adı kirlendi.

Sonraki gelin elbette öncekini araştıracaktır.
Altın meselesi geçimsizlik gibi yoruma dayalı bir neden değil, eskisine gayet inanacak ve notunuzu verecektir.

Birinci günden annesine altınları verip olmadı bireysel kasa tutan, burnu havada sizi çöp gibi gören bir gelinin eline düşme ihtimaliniz çok yüksek.

Genelde ikinci eşler birincisi gibi ağlamaz, söker atar. O masumiyeti samimiyeti falan beklemeyin, size iyi şanslar diliyorum.

İyi de avukat arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim zaten takılan altınlar KANUNEN gelinin hakkı vermeseydiniz de videolarla ispatlayıp dava açıp alabilirdi ...

Benim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X