• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.
:oha:

Benim anlattığım olması gereken yani gerektiğinde bırakıp gidebilen gelindi. Ne yazık ki bunu çoğu kişi yapamıyor. Aslında mutlu son kendini sevmek. Belki bu konuyu okuyup çoğu kadin kızdı ama belki de bu konu bırakıp gitmek isteyen birçok kadına örnek oldu.
Siz de örnek aldınız mı?
Ama gelin atanmıştı değil mi maaşı vardı.vermek istediğiniz mesajı iyi veremediniz yine atanamayanlar gidemez gibi oldu sizin verdiğiniz mesaj ;) 😂

Siz de örnek aldınız mı?
Ama gelin atanmıştı değil mi maaşı vardı.vermek istediğiniz mesajı iyi veremediniz yine atanamayanlar gidemez gibi oldu sizin verdiğiniz mesaj :KK66: 😂

Kadınlar diyor ya maddi özgürlüğümüz yok gidemeyiz diye. Ama öyle bir durum yok. Ben onu yazarken herkesin gıcık olacağı şekilde yazdım. Çünkü amaç dikkat çekmekti. Tabi maddi özgürlük cok önemli her kadının elinde olmalı. Siz de bana ne kadar gıcık kapmışsınız hahahahh 😂

Kadınlar diyor ya maddi özgürlüğümüz yok gidemeyiz diye. Ama öyle bir durum yok. Ben onu yazarken herkesin gıcık olacağı şekilde yazdım. Çünkü amaç dikkat çekmekti. Tabi maddi özgürlük cok önemli her kadının elinde olmalı. Siz de bana ne kadar gıcık kapmışsınız hahahahh 😂
Kendinizi çok zeki zannediyorsunuz lütfen böyle devam edin :) yemedik.

Burası sosyolojik inceleme merkezi gibi öğrendiğim çok şey oldu herkesten. Karakterleri güzel analiz ettim. Hesap kapatılırsa da burdan herkese söylemek istediğim bir şey var. Hani evlilik programında seline talip gelen naber selin ya diyen adam var ya işte o bence benim😂

Selin kim, seline naber diyen adam kim? Off :olamaz:

Niye sinir olalim ezik bir troll yuzunden mi😅 isin gucun yok mu senin git yksye calis.. insanlari sinirlendirmeye calisiyormus daha cok guluyoruz bu haline 😅
Ezik olduğuna katılıyorum ama yks çalışacak yaşta bir troll olduğunu dusunmuyorum tam da evli mutsuz bir kadın hayatında yolunda gitmeyen olayları kendi hayal dünyasıyla harmanlayıp dikkat çekmeye çalışıyor.
Saygı duyan bir ailesi,değer veren bir kocası yok,yarı gerçek yarı yalan hikayelerle ilgi toplamaya çalışıyor.bir yerden sonra hikayesi patlayınca da ben çok zekiyim sizi kandırdım.Hepinizin sinirleriyle oynadım.psikolojilerinizi denedim vs vs diye kendince ters köşe yapmaya çalışıyor.tam da suç bastırma iç güdüsüyle kendini tatmin etmeye çalışıyor.Fazlasiyla kibledim bakalım umarım bir daha görmeyiz buralarda.

Allah tek derdi kocasiyla anlasabilmek olan tüm kadınları sizin aileniz gibi ailelerden korusun demeye geldim. Allah herkese kendisi gibi görümce elti gelin vs.. versin

Sana kaldiydi sosyal mesaj vermek :D
Bi de becerebilsen.

Anneniz amacina ulaşmış bravo. Bir yuva nasil yikilir adli calismayi gördük sayenizde.
Sizin gibi gorumce,kv dusman basina.

Gayet mutluyum:)
Acil tedavi olun normal görmüyorum sizi . Allah hidayet versin bir yuvayı yiktiniz bunun vebalini Allah sorar size. Bence hiç de mutlu değilsiniz içten ice uzuluyorsunuz abinizin annenizin o kadar çamaşırı yemeği bulaşığı kime kalcak ya annenize ya size.

Çok ponçik, sevgi dolu, temiz yürekli bir ailesiniz maşallah.
Allah size de sizin aileniz gibi, sizin gelininize davrandığınız gibi davranan bir kayın aile versin inşallah.
Sevgiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X