Abimin eski eşi hakkında ne yapabiliriz fikirlerinize ihtiyacımız var....

Bu sayılan durumlar olsa bir de tazminat alırdı. Sırf uzatmak daha fazla para koparmak için durumu olmayan kişiden bile fazla nafaka almaya uğraşanlar var. Uzamasın diye
bazısı da iş bulduğu halde az nafaka bağlanmasın diye işinden çıkıyor karşıya inat

O parayı yiyecek sevgili imam nikah ile de evlenir bu durumda hep takip zorunda kalınıyor

Toplu bir cevap yazıyorum boşanma nedeninde aldatma şiddet alkol hiç biri yok. Öyle durum olsa tazminat a da hak kazanırdı . Sadece dava sürünmesin diye borçları abim üstüne aldı. asgari ücret kadar nafaka ödemesini de zor da olsa kabul ettirdi. O şekilde kurtulabildi. Yoksa yıllarca uzatacaktı. Sonradan duyduk ki daha fazla nafaka bağlatmak için bulduğu işten de çıkmış dava öncesi. Şuan da da sevgilisi olduğunu duyuruyor kulagımıza gelmesi için ama delil vermiyor nafaka düşürme davası açmamamız işin.herkese teşekkür ederim. Biz bi şekilde düşürme davası açma yokuna bakacağız.

Borclar şahsi kredi kartındandı. O kartlardan birisi de kadının elindeydi zaten istediği gibi harcardı.mahkeme uzamasın sırf diye ilk celsede anlaştırdılar yoksa süründüreceğim diyordu

Ohhh, ozaman durum vahim. Süründüremezdi.
Dediğim gibi, yillarca yurtdışında avukatlik yapdim ve buna benzer sebeplerden dolayı avukatlığı birakdim ve endüstride çalışıyorum.

Abin malesef tongaya düşmüş. Avukati sümsükdü galiba. Ayni şeyleri duyduğum davalarim oldu ve hiiii süründür hadi dedim. Kadin erkek fark etmez... haksizlik tolere edilemez.

Abiniz dişli bir avukata danışsın.
Şuanda yaşadığı durum pisikolojik sorunlara bile yol acar. Kadin haklari iyi hoş ama erkeklerinde bir insan olduğunu unutmamak gerek. Sirf boşanan ve hayalleri yikilan kadınlarımız değil.

Bende kart dökümleri çıksa harcamaların evlilik ve kadın için olduğu ortaya çıkardı dedim ama malesef şahsi borç ilgilendirmez diye kestirilip atılmış kart kendi adına diye

Yüklü nafaka koparana kadar kaçak çalıştı sonrasında zaten çalıştığı parayı nafaka olarak alacağı için bilerek bıraktı
Tamamda bakın benim abimde çekişmeli boşandı. 200 lira ödüyor. Kadın 3-4 bin aldığını varsayıyorum. Nafaka nasıl bu kadar olabilir? Naptı yani abiniz bi kaç kdınla mı aldattı?

Tamamda bakın benim abimde çekişmeli boşandı. 200 lira ödüyor. Kadın 3-4 bin aldığını varsayıyorum. Nafaka nasıl bu kadar olabilir? Naptı yani abiniz bi kaç kdınla mı aldattı?
Asgari ücret kadar alıyor. Öyle durum olsa tazminat alırdı. Şuan asgari ücretle çalışana bile 400. Tl bağlanıyor abinize az bağlatılmış şanslıymış

Derdimizi en iyi siz anladınız sanırım. Şu durumda nasıl bir dava açma hakkımız var bizim? Düşürme açsak geliri değişmemiş diye düşürmezler deniyor.

Bir nafaka ne kadat yuklu olabilirki tabi abi ve eski es arasinda anlasma olmadiysa anlasma olduysada yapcak bisi yok bildiğim kadariyla kadin evlenene kadar o nafakayi alir ve istedigiyle yer yani sevgilisi yiyor diye kesilmez sanirim nafaka haksizlik varsada Allah yardimcisi olsun

Bende kart dökümleri çıksa harcamaların evlilik ve kadın için olduğu ortaya çıkardı dedim ama malesef şahsi borç ilgilendirmez diye kestirilip atılmış kart kendi adına diye

Anlamıyorum abinizin avukati nasil avukat olmuş. Resmen sümsük.
Dava acmak kolay, o davayi sürdürmek zor. Stratejik ilerlemek gerek.

Rezillik resmen.
O konunlar, haksiz yere nafaka/ tazminat alınsın diye cikmadi.

Bu tip kadin/ sümsük avukat/ işini acele acele yapan hakimler yüzünden insanlar evlenmekden korkar oldu.

Bazi adamlar boşanmadan önce mal mülk kacirir... sebebi bu işde

Kendi maaşının üçte biri kadar ödüyor ve evlilik borçların da kendi yüklendi çirkeflik çıkmasın diye sağolun

Keşke sizin gibi bu işi hakkaniyetle sonuçlandıracak birileri olsaydı şuan bu durumu düşünmezdik

Derdimizi en iyi siz anladınız sanırım. Şu durumda nasıl bir dava açma hakkımız var bizim? Düşürme açsak geliri değişmemiş diye düşürmezler deniyor.

Bunu cevaplamak benim icin mümkün değil. Turkiyeye değilim ve bu tip sacma davalara fazla denk gelmedim.

Sizin konu aslinda tam medyalik ( eğer anlattıklarıniz doğruysa). Resmen taraf tutan Hakim var konuda.

Fazla circir yapmak istemem ama acilen aşırı dişli bir avukata danışın

Nasıl o kadar yüklü alabilmiş onu da söyleyin de örnek olsun..

Ortada çocuk varsa sonuna kadar hakkıdır size söz düşmez..

Ben de bilmediğimden soruyorum. Bir kere evlendi boşandı diye adam karısına nafaka vermek zorunda mı? Çocuğu yoksa gene veriliyor mu? Kadın da eli ayağı tutuyor çalışsın. Çok saçma değil mi?
O zaman 10 kere evlenir boşanır hepsinden nafaka alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…