- Konu Sahibi Quennhazel
-
O konu da da bi avukata danışacağıZ.dökümler ortada harcamalar ortada. Ama uğraşmak istenmiyor. Kurtuldun boşver diye.son olarak abin ödeyemiyorum, bütün borçlarda ben de nafaka düşürülsün diye dava açabilir.
burda vardı bir üye. eşi ayda 30 bin kadar kazanıp iki çocuğa 1750 nafaka veriyordu.
işte bu yüzden diyorum sizi ilgilendirmez diye. adam gelmiş kaç yaşına gitmiş kendi eliyle evlenmiş, boşanmış, kararı kabul etmiş, şimdi de uğraşmak istemiyor. siz de boşverin bence. bildiğini yapsınO konu da da bi avukata danışacağıZ.dökümler ortada harcamalar ortada. Ama uğraşmak istenmiyor. Kurtuldun boşver diye.
İstemiyor değil istenmiyor avukat vs tarafındanişte bu yüzden diyorum sizi ilgilendirmez diye. adam gelmiş kaç yaşına gitmiş kendi eliyle evlenmiş, boşanmış, kararı kabul etmiş, şimdi de uğraşmak istemiyor. siz de boşverin bence. bildiğini yapsın
Şuan çekindiğimiz bu parayı aldığını bilen biri sevgili oluyorsa imam nikahlı da yaşar. Bu haksızlık değil mi ve hakkımızı aramak için takip etmeliyizNafaka düşürme davası için elinizde gayri ahlaki hayat yaşadığına dair delil olması gerekir. Bir adamla cafede oturuyorken foto vb hiç bir işe yaramaz. El ele fotoğraf yine aynı şekilde, sözlüm diyip şahit gösterirse nafaka yine düşmüyor. Nafakayı kabullenmek çok zor olabiliyor erkek ve ailesi açısından ama ne yazık ki karşı taraf evlenmedikçe kurtuluşu yok gibi. Bu evlilik görücü usulü mü yapılmıştı?
Bence siz icerigi bilmiyorsunuz dosyada.Yanlış yönlendirmeler sırf uzamasın diye herşey aceleye getirilmiş dava da
Yaşadıklarımızı bilmedğiniz için böyle düşünmeniz normalBence siz icerigi bilmiyorsunuz dosyada.
Dosyayi gordunuz mu diyorum cevap vermiyorsunuz.Yaşadıklarımızı bilmedğiniz için böyle düşünmeniz normal
Sizle benim durumum bir değil şuan da dosyanın içeriğini de a dan z ye biliyorumDosyayi gordunuz mu diyorum cevap vermiyorsunuz.
Iki kisi arasinda yasananlari sizde bilemezsiniz benim gibi.
Dava acarsiniz hak varsa duser nafaka.
Buraya yazin mahkeme sonucunu ama once dosyaya bakin siz.
İmam nikahlı yaşadığını nasıl ispat edeceksiniz? Bahsettiğiniz gibi biriyse tekrar bir eve girip adam kahrı çekmez ki, ailesiyle bedavaya yaşar sevgiliyle de gezip tozar.Şuan çekindiğimiz bu parayı aldığını bilen biri sevgili oluyorsa imam nikahlı da yaşar. Bu haksızlık değil mi ve hakkımızı aramak için takip etmeliyiz
20 li yaşlarda ve sevgilisi de durumunu biliyor öyle bir ahlaksızlık yaparsa ispatı yine bize düşecek malesefİmam nikahlı yaşadığını nasıl ispat edeceksiniz? Bahsettiğiniz gibi biriyse tekrar bir eve girip adam kahrı çekmez ki, ailesiyle bedavaya yaşar sevgiliyle de gezip tozar.
Sağolun. Yorumları okuyunca kötü oldum gerçekten herkes o kadını kendisi gibi masum görmüş diye iyi niyetlerine verdim. yaşadığımız durumu yaşamayan çok zor anlar.her erkek dayakçı çapkın filan değildir. Konuya insan olarak bakmak lazımYine bdv de bir konu sahibine linc girisiminde bulunan sevgili kk üyeleri:))) belki konu sahibinin abisinin durumu kötü? Belki diğer kız gerçekten çok zengin. Hem sizin zorunuza gitmezmi ya kocanizla boşanıyorsunuz olmaz ama diyelim ki bide siz nafaka ödüyorsunuz ve adam sevgilisiyle çatır çatır yiyo :)) gerçekten insanı delirtir. Konu sahibi de abisi kk uye olamadığı için burda insanların fikir verme olasılığı olduğu için yazmış olabilir.
Bunun ispat yollarını iyi araştırın, mahkeme delil ister, şahit ister. Abimize de benim fikrim bu konuyu ailece artık açmayın zaten evliliği umduğu gibi olmamış, suç kimde bilinmez ama ne olursa olsun insan bunalabiliyor.Biz hakkından fazla aldığı tutarı Allah a havale ettik. Şuan dileğimiz bu nafaka kesilmesin diye gizli imam nikahlı devam etme düşüncesi bunun için takip etmemiz gerekiyor. ALL
20 li yaşlarda ve sevgilisi de durumunu biliyor öyle bir ahlaksızlık yaparsa ispatı yine bize düşecek malesef
Sağolun. Yorumları okuyunca kötü oldum gerçekten herkes o kadını kendisi gibi masum görmüş diye iyi niyetlerine verdim. yaşadığımız durumu yaşamayan çok zor anlar.her erkek dayakçı çapkın filan değildir. Konuya insan olarak bakmak lazım
Hayır yok
Çocuk yoksa nafaka olayı çok saçma, şimdi ben kocamdan boşansam hiç evlenmezsem ölene kadar adamın parasını mı yicem. Kendim çalışır kendi paramı yerim. Erkeklere büyük haksızlık var
Ama iki kisi arasinda olanlari konusulanlari abinizin anlattigi kadar biliyorsunuz.Keske dosyayi bildiginiz halde o zaman itiraz etseydiniz nafakaya mudahale etseydiniz abiniz kabul etmis simdi dava acsin ama duserse bin tl ye duser en fazla.Sizle benim durumum bir değil şuan da dosyanın içeriğini de a dan z ye biliyorum
Nafaka gelire gore hesaplanir kisinin.Nafaka asgari ucretse gelir en az 5 bin tl dir.belki konu sahibinin abisinin durumu kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?