Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

Abinin düşünce yapısı bende de var. Gerçek aşksa birgün yine olur..
Ama bir yıl diyosun.. Kızın düşüncesini merak ettim?
Abin ancak kendi isteğiyle vazgeçer senin konuşman pek fayda etmez. Umarım unutabilir..
Ayrıca bi erkeğin hala bu kadar aşık olması beni duygulandırdı, hep öküz duygusuz bilirdik erkekleri. Benim koca salak mesela, beş para etmez sevgisi.. Umarım onun kıymetini anlayan biri çıkar karşısına.

Bence nişanlısıyla buluştur abin kibir yapıyor ama gönlü halen onda evlensede asla mutlu olamıyacak .çoğu erkek gibi
neden bozulmuştu ,merak ettim

Baskasini hayatina sokacaginiza ona bir iyilik edin, kiza tekrar ulasin. Yada ortak arkadaslari sayesinde onlari bi yerde bulusturun. Bi konussunlar. Eger kiz istemiyorsa bunu ona tekrar belirtecekdir, belki bu onun gözlerini biraz acar. Yada tekrar barisirlar.

Böyle ayrılık olursa 10 yıl da unutmaz

Anasına neymiş rest çekeceklerdi

Biat kültürü ile yetiştirilmekten oluyor bunlar

Hakkını helal etmeyecekmiş

Etmezsen etme derdim gider evlenirdim

Anne olmuş ama kızının hayatına da ipotek koymuş

Bize uygun değillerdi diyorsunuz muhtemelen iki tarAf da aynı fikirdeymiş ama 30 yaşındaki abiniz biz ikimiz bu yola çıktık aileler karışmasın da diyememiş

Ben yerinizde olsam git kızla görüş gelirse evlenin aileleri boş verin unutulur derdim

Son düzenleme:
Hayir zaten düzelir evlenince. Cocukda olunca iki tarafda daha olumlu olur. Kizda yeterince istememis demek ki.Yoksa gözü bisey görmezdi.

Cok uzucu oyle degil mi.. Herkes birbirine kavustu da bir biz kavusamadik diyor bazen.. İnsanin ici burkuluyor. Severek ayrilmak zor olsa gerek. Allah kimseye yasatmasin.
Aileler anlasamayinca olmuyor işte.Hani sadece tek bir kişi ile değil o kişinin ailesi ile de evlenirsin derler ya. Kız da sanırım aşkı ile ailesi arasında bir seçim yapmış.Her şerde bir hayır vardır .Umarım abin kalbine gore birini bulur.Benim korkum abinin her baska kadına baktıgında o kadının gozlerinde eski nisanlısını gormesin umarım duzelir abin.Hiç mi bir araya gelme durumları yok çok mu sorunlu aile keske tekrar bir araya gelseler ama kız uygun değilse ayrı tabi o da.

Cok sagolun, abim benim birtanedir. Kalbi yumusak, pamuk gibidir. Zaten ilk ciddi iliskisi idi bu yasinda onu da kaybetti umarim boyle devam etmez, etmemeli... Hayatina onun sevgisini hakkedecek biri cikar umarim. Bunu gercekten istiyorum.

O kadar dogru soyluyorsunuz ki.. Annelik seven insani sevdiginden ayirmaksa kalsin. Resmen bent koydu yanimizda yapti bunlari... Her seye ama her seye sahit olduk, abim seviyorum dese de kar etmedi iste.. İsin kotusu bir senedir hic gorusmemelerine ragmen hala kizin da onu unutamadigini, cok sevdigini dusunuyor tam kurmus kafasinda anlayacaginiz..

Madem kizin evlenmedigini biliyorsunuz neden evlenmiştir vs diyorsunuz keske arabulucu olsaniz destek verseniz sevgilerine.

Unutmasini istemek yerine tekrar birlikte olmalarini isteseniz...
Arkadaslari iletiyormus.. Ben ise evlenmese bile konustugu birileri oldugunu dusunuyorum. Abim de aynisini yapti cunku. Hep konustugu birileri oldu. Devami gelmedi orasi ayri.
Bu evlilikten bir hayir gelir mi ki sizce

Biraraya kizin annesi yasadikca geleceklerini sanmiyorum. Kati ne nobran bir kadin di.. Kizi da dinledi onu mecbur, sevse evet gozu bir sey gormezdi bence. Kolay degil dort senelik yasanmislik. Ama abim hala kiz da suc bulmuyor... Onu hala unutamadigini dusunuyor onun da..

Arkadaslari iletiyormus.. Ben ise evlenmese bile konustugu birileri oldugunu dusunuyorum. Abim de aynisini yapti cunku. Hep konustugu birileri oldu. Devami gelmedi orasi ayri.
Bu evlilikten bir hayir gelir mi ki sizce
Kiz da abiniz gibidir belki suanda. Seviyorlarsa bence bir sansi daha hakediyor bu iliski. Yoksa unutamaz abiniz

Offf of eski yaralari destiniz. Kotu bir haber vereyim, dayim severek ayrildigi kadini 15 yildir unutamadi. Olmuyor, hep bir yerlerde aklinda kaliyor. Onlar da bir nevi kizin annesi yuzunden ayrildilar. Baska sebepleri de vardi da sorunlarin baslangici bu sekildeydi. Hic ask acisi cekmedim ama onlar aklima geldikce icime bir huzun coker. Cunku neler yasadiklarini cok iyi biliyorum. Umarim abiniz unutur.

Ben senin yerin de olsam aralarını düzeltmeye çalışırdım ama sen bariz bir şekilde tam tersi için çaba sarf ediyor gibisin...Yaptığın bana hoş gelmedi kusuruma bakma lütfen arkadaşım...
Estagfurullah, fikirlerinizin hepsi benim icin onemli ben sadece abimin tekrar o ailede uzulmesini istemiyorum o kadar.. Gorumcelik degil yapmak istedigim..

Hadi yaaa bu gercekten benim icin kotu bir ornek oldu; peki hic mi gorustugu olmadi dayinizin ya da sevdigi baska biri? Boyle onu gorup Kahrolmak benim gibi ailesinin ustune titreyen biri icin cok aci bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…