Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

Amin böyle üzüntü sıkıntı ceken herkese sabir versin Allah, baska dertlerin yaninda belkide cok sacma bunlari bu kadar büyütmemiz ama elinde olmuyor insanin. Haber aldigim oluyor ortak arkadaslar sayesinde, basta beni sordugunu duymustum ama son zamanlarda artik bisey duymuyorum. Belkide istediklerimiz hakkimizda hayirli degildir, en iyisini yine Allah bilir.

Benimde bir tanıdığım kız var ilk nişanlısından ayrıldı başkasıyla evlendi boşandı tekrar ikinci kocayla evlendi gene boşandı şimdi ilk nişanlısiyla bekar bir şekilde onu bekliyormus cocuk onunla evlenmiş bir kız bir oğlan ikide çocuk yapmışlar gulermisin aglarmisin

Binde bir de olsa duyuyorum boyle hikayeler, cok enteresan aslinda ama sevenler yine bir sekilde bulusuyor sanirim inanmasi zor olsa da..:)

olmaz unutulmaz bazen bırak insanları araya ne kadar zaman girsede unutulmaz bazen. Bu konuyla ilgili bir uzmanda yardım edemez bence alacağı bir ilaçla insanın beyni uyuşabilir ama kalbi uyuşmaz

Kizin hayatinda kimse yokmus ancak bunu ogrenebildim, bir de hesabinda surekli arabesk sarkilar paylasiyor, gidip soramiyorum da abim kizar diye, ama mutsuz oldugu ortada
Onun da unutamadigini anlayabilsem suphesiz yazarim

Baska hesap acin ordan yazin.. hani kim oldugunuz belli olmasin.. demek kiz da mutsuz.. bi sevap isleyelim herkes el atsin duruma kizlar :) arkadasimiz ne yazabilir mesela ??

Baska hesap acin ordan yazin.. hani kim oldugunuz belli olmasin.. demek kiz da mutsuz.. bi sevap isleyelim herkes el atsin duruma kizlar :) arkadasimiz ne yazabilir mesela ??
Yaa cok iyisiniz :) inanin ben de barismalarini istiyorum artik, mutsuz gormek istemiyorum abimi.. Kizin da mutsuz paylasimlarini gorunce keske birlikte olabilseler diyorum

Yazmiyor canim.. Kizin hesabina girdim hep arabesk sarkilar paylasmis, bak mutsuzdur belki diyorum, ama abimi gorunce onun da mutsuz oldugunu gozlerinden anliyorum.
Ne gerek var ki bunlara bosuna uzuluyorlar.Birbirlerini severken yanlis yapilmis bi sey yokken sirf aile yuzunden olunca biraz zor unuturlar.Abin baskalariyla tanismaya calisiyor mu

Yaa cok iyisiniz :) inanin ben de barismalarini istiyorum artik, mutsuz gormek istemiyorum abimi.. Kizin da mutsuz paylasimlarini gorunce keske birlikte olabilseler diyorum

Tsk ederim o sizin iyiliginiz.. Bence bi agzini yoklayin sahte hesap ile.. sizin araniz iyi miydi? Kendi adiniz ile de yazabilirsiniz

Tsk ederim o sizin iyiliginiz.. Bence bi agzini yoklayin sahte hesap ile.. sizin araniz iyi miydi? Kendi adiniz ile de yazabilirsiniz
Aramiz gayet iyiydi ama ayrildiktan sonra hicbir sekilde muhabbetimiz olmamisti, bana da burda karisma filan dendigi icin hep geri planda durdum.. Yoksa aramizda bir musibet gecmedi hic.

Ne gerek var ki bunlara bosuna uzuluyorlar.Birbirlerini severken yanlis yapilmis bi sey yokken sirf aile yuzunden olunca biraz zor unuturlar.Abin baskalariyla tanismaya calisiyor mu
Cok calisti cikti birkac kere, hep bir kusur bulup ayrildi canim. Yoksa arkadas cevresi genistir, hep birileriyle tanistiranlar oldu.. Ama gonul baskasinda olunca demek..

Aramiz gayet iyiydi ama ayrildiktan sonra hicbir sekilde muhabbetimiz olmamisti, bana da burda karisma filan dendigi icin hep geri planda durdum.. Yoksa aramizda bir musibet gecmedi hic.

Umarım abin yıllar içinde başkasıyla evlenip yine yıllarca ben unutamadım diye gezmez...

Ben öyle biri ile tanistirildim. Tabi birini unutamadigini bilmiyordum.. Ayriyiz simdi olmadi o yine onun pesinde.. o yüzden abin de sevdigi insan ile olsun. Baskasinin cani yanmasin benim gibi

Ben öyle biri ile tanistirildim. Tabi birini unutamadigini bilmiyordum.. Ayriyiz simdi olmadi o yine onun pesinde.. o yüzden abin de sevdigi insan ile olsun. Baskasinin cani yanmasin benim gibi
Cok ama cok haklisiniz, artik umut da yok barismalari icin, niye önlerine bakip mutlu olmayi denemiyorlar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…