- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Zor, cok zor hakikaten. Hem aile hem de taraflar icin. Umarim haklarinda en hayirlisi olur.Tabii ki ikisi de bosanmaz artik cocuklari var. Ama bir yanlari hep eksik iste hep bir huzunlu. Boyle yasanir mi?
Her yoruma saygim sonsuz ancak sizin tabir ettiginiz sekilde, "ucuz" bulmuyorum abimin yasadigi aski. Evet sahip cikma noktasinda katiliyorum ama sizin yorumunuzdaki uslup talihsizce bir aciklama oldu.Aşklarına sahip çıksalardı o Zaman. Bunun bin tane yolu var.
Ağbiniz acı çekmeyi seviyor galiba. Sevenler kavuşur mutlaka falan ucuz Yeşilçam film muhabbeti
Tesekkur ederim. Haklarinda hayirlisi.Ailelerin uyuşması önemli ama geçmemiş demekki. Bence bir çay icsinler
Maddi anlamda da sikinti yasadilar manevi anlamda da cok yiprandilar her konuda. Aileler arkada olmayinca zor, cok zor... Onu yasayinca insanin meragi da kalmiyor sanirim.Genelde nişanlılık döneminde problemler çıkıyor.Abinin oek psikolojisi normal gibi gelmedi.Oturdugu yerden aşk ona gelmez,o çabalayacaktı seviyorsa gerçekten mücadele edecekti senelerce birşey yok düğün öncesi mi anlaşamadıkları veyahut problem olduğu ortaya çıktı.Saçma geldi bana.Yada ailelere maddi anlamda muhtaç oldukları için maddi konulardan dolayı mı problem yaşadılar? Sevseydi gerçekten çeker alırdı sevdiğini.Böyle anca uzaktan el sallar artık.
Maddi anlamda da sikinti yasadilar manevi anlamda da cok yiprandilar her konuda. Aileler arkada olmayinca zor, cok zor... Onu yasayinca insanin meragi da kalmiyor sanirim.
Tesekkurler.
boşver bir zaman sonra gecer.İyi geceler hanimlar.
Abim gecen sene bu zamanlar nisan atti, dort senelik sevgilisiydi yedi aylik nisanlisiydi. Ama aileler uymuyordu, kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti. Bizim de pek gonlumuz istemiyordu ama abim sevdi diye hep susmustuk neyse..
Abimin hayatina hep baskalari girdi cikti ama hala eski nisanlisini unutamadi..gecen aksam konusuyorduk eger dedi devam etseydik birkac gun sonra besinci yildonumumuzu kutlayacaktik.
Ama bir senedir hic iletisimleri olmadi zaten. İsin kotusu, onun fikir yapisini cok dogru bulmuyorum. Soyle ki; cok seven insanlar bir gun bulusacak diyor, ne olursa olsun, bir gun birbirimizi tekrar bulacagiz diyor... Nasil olacak o diyorum... 10senede olsa olacak sevenler bir gun mutlaka bulusur ve evlenir diyor. Cok arabeskce... Saygim sonsuz. Kiz belki evlendi bile diyorum bir sene az degil. Evlenmemis hayatinda kimse yokmus. (Ortak arkadaslar sagolsun bildiriyor)
Ama ben abimin bu psikolojiden uzaklasmasini istiyorum...
Cok sevseniz ayrilir miydiniz abi diyorum, oyle gerekiyordu diyor. Garip bir ruh halinde... Bu psikolojiden onu nasil cikarabilirim, yol gosterir misiniz?
Bu arada dr a gitmeyi kabul etmiyor. Kendisi 31 yasinda. Fikir verir misiniz kizlar, cok tesekkurler.
Abimin arkadaslarinin telefon numaralarina ulasmaya calisiyorum, suanlik herhangi bir gelisme yok :) insallah olur da ben de yazarim :)Gelismeleri yazar misin? Cok merak ettim :)
Gercekten mi, peki barisma sureciniz nasil oldu iki yildan sonra? Yaslariniz kacti? Bindebir de olsa oluyor boyle durumlar sanirim. Allah mutlu mesud etsinBizde aile yüzünden 2 yıl ayrı kalıp sonra evlendik o 2 yıl hiç gorusmedik farklı sehirlere gitmiştik hatta. Ama hiç aklıma gelmezdi. Abinin Allah yardimcisi olsun
be 18 o 20 yken tanıstıkGercekten mi, peki barisma sureciniz nasil oldu iki yildan sonra? Yaslariniz kacti? Bindebir de olsa oluyor boyle durumlar sanirim. Allah mutlu mesud etsin
Cok guzel bir hikaye, zorluklari asip evlenmissiniz sizi tebrik ederim. Bizimkilerin ailesi sorunluydu.. Hakarete kadar gitti olay. Bakalim belki barisirlar da mutlu olurlar sizin gibi.be 18 o 20 yken tanıstık
1yıl sonra ayrıldık
21-23 te barıstık
23-25 te 3 yıl önce evlendik:)
ben ayrılmıştım istemeyen onun ailesiydi. son bikaç ay zaten kafası esen gece sitem mesajı atıyordu. be univdeyken rahatsızlık geçirdim ona yazdım çok kötüyüm helalleşelim diye çıktı geldi daha da dönmedi orda işe girdi okulu beraber bitirdik dönüşte evlendik.
Biz artık ailesi ile gorusmuyoruz bizde de temel sorun aileydi yoksa ilk 1 yılın 6 ayı rüya gibiydi şükür şimdi de öyleCok guzel bir hikaye, zorluklari asip evlenmissiniz sizi tebrik ederim. Bizimkilerin ailesi sorunluydu.. Hakarete kadar gitti olay. Bakalim belki barisirlar da mutlu olurlar sizin gibi.
Allah daim etsin, aile cok onemli.Biz artık ailesi ile gorusmuyoruz bizde de temel sorun aileydi yoksa ilk 1 yılın 6 ayı rüya gibiydi şükür şimdi de öyle
be 18 o 20 yken tanıstık
1yıl sonra ayrıldık
21-23 te barıstık
23-25 te 3 yıl önce evlendik:)
ben ayrılmıştım istemeyen onun ailesiydi. son bikaç ay zaten kafası esen gece sitem mesajı atıyordu. be univdeyken rahatsızlık geçirdim ona yazdım çok kötüyüm helalleşelim diye çıktı geldi daha da dönmedi orda işe girdi okulu beraber bitirdik dönüşte evlendik.
Nasil 25yil sonra?Tam 25 yıl sonra evlenen bir arkadaşım var.
Eski nisanlisiyla...
Adam " 25 yıl sonra da olsa binlerce kez evet" dediğinde çok duygulanmistim.
Abin unutmak için uzman yardımı almalı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?