Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

Aşklarına sahip çıksalardı o Zaman. Bunun bin tane yolu var.

Ağbiniz acı çekmeyi seviyor galiba. Sevenler kavuşur mutlaka falan ucuz Yeşilçam film muhabbeti

Aşklarına sahip çıksalardı o Zaman. Bunun bin tane yolu var.

Ağbiniz acı çekmeyi seviyor galiba. Sevenler kavuşur mutlaka falan ucuz Yeşilçam film muhabbeti
Her yoruma saygim sonsuz ancak sizin tabir ettiginiz sekilde, "ucuz" bulmuyorum abimin yasadigi aski. Evet sahip cikma noktasinda katiliyorum ama sizin yorumunuzdaki uslup talihsizce bir aciklama oldu.

Genelde nişanlılık döneminde problemler çıkıyor.Abinin oek psikolojisi normal gibi gelmedi.Oturdugu yerden aşk ona gelmez,o çabalayacaktı seviyorsa gerçekten mücadele edecekti senelerce birşey yok düğün öncesi mi anlaşamadıkları veyahut problem olduğu ortaya çıktı.Saçma geldi bana.Yada ailelere maddi anlamda muhtaç oldukları için maddi konulardan dolayı mı problem yaşadılar? Sevseydi gerçekten çeker alırdı sevdiğini.Böyle anca uzaktan el sallar artık.

Maddi anlamda da sikinti yasadilar manevi anlamda da cok yiprandilar her konuda. Aileler arkada olmayinca zor, cok zor... Onu yasayinca insanin meragi da kalmiyor sanirim.
Tesekkurler.

boşver bir zaman sonra gecer.

Bizde aile yüzünden 2 yıl ayrı kalıp sonra evlendik o 2 yıl hiç gorusmedik farklı sehirlere gitmiştik hatta. Ama hiç aklıma gelmezdi. Abinin Allah yardimcisi olsun

Bizde aile yüzünden 2 yıl ayrı kalıp sonra evlendik o 2 yıl hiç gorusmedik farklı sehirlere gitmiştik hatta. Ama hiç aklıma gelmezdi. Abinin Allah yardimcisi olsun
Gercekten mi, peki barisma sureciniz nasil oldu iki yildan sonra? Yaslariniz kacti? Bindebir de olsa oluyor boyle durumlar sanirim. Allah mutlu mesud etsin

Gercekten mi, peki barisma sureciniz nasil oldu iki yildan sonra? Yaslariniz kacti? Bindebir de olsa oluyor boyle durumlar sanirim. Allah mutlu mesud etsin
be 18 o 20 yken tanıstık
1yıl sonra ayrıldık
21-23 te barıstık
23-25 te 3 yıl önce evlendik:)
ben ayrılmıştım istemeyen onun ailesiydi. son bikaç ay zaten kafası esen gece sitem mesajı atıyordu. be univdeyken rahatsızlık geçirdim ona yazdım çok kötüyüm helalleşelim diye çıktı geldi daha da dönmedi orda işe girdi okulu beraber bitirdik dönüşte evlendik.

Cok guzel bir hikaye, zorluklari asip evlenmissiniz sizi tebrik ederim. Bizimkilerin ailesi sorunluydu.. Hakarete kadar gitti olay. Bakalim belki barisirlar da mutlu olurlar sizin gibi.

Cok guzel bir hikaye, zorluklari asip evlenmissiniz sizi tebrik ederim. Bizimkilerin ailesi sorunluydu.. Hakarete kadar gitti olay. Bakalim belki barisirlar da mutlu olurlar sizin gibi.
Biz artık ailesi ile gorusmuyoruz bizde de temel sorun aileydi yoksa ilk 1 yılın 6 ayı rüya gibiydi şükür şimdi de öyle

abine üzüldüm vay anasını ne guzel sevmıs be....kızı gızlı stolklasana bı.bak bakalım o da oyle manıdar paylasımlar yapıyor mu?arayı yap evlensınler bari baksana 31 yasında koca adam ergene dönmüş..aaah aşkkk sana sonsuz saygım var

enişteye saygılar :) senden unutamamıssın ki yazmıssın..kaderinmiş demekki..bi süresi varmış o dolmuş kavuşmussunuz...maşallah ..ayy bayılıyorum böyle ponçik sevgililere yaa...aşkınız hiç ama hiç bitmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…