• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eski sevgilisi

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Hayırlı günler hanımlar abim 2 yada 3 sene sevgili kaldılar kız uzaktan akrabaydı ablamla arkadaşlardı abimle sevgili oldular neyse abim askere gitti gelince evleniriz diyorlaedu abim askerdeyken başka biriyle görüşüyormuş yani aldatmış abim askerden dönünce görüşmeyi kesti ve 2 sene sonra başka biriyle evlendi abim evlendikten sonra kizin aslında birkaç kişiyle görüştüğünü öğrendik hepside tanıdık çıktılar neyse abim böyle birinin gerçek yüzünü gördüğü için şükür etti şimdi abim 10 senelik evli iki çocuğu var kızda evli iki çocuğu var kız geçen gün bir akrabadan abimin numarasını istemiş ısrar ermiş ama vermemiş aklıma takılan bişey var onu sorcam demiş biz yıllar önce niye ayrıldık sen niye beni bıraktın diye sorcam ve kocasıyla arası bozulmuş kocası onu aldatıyormuş boşanmayı düşünüyormuş yani boşanırsa abimlerin olduğu şehre annesine gitcek yıllar geçmiş bu soruyu sormak için çok geç değilmiş evli barklı adamı niye aramak isterki ve o kişi yengeme söylemiş bu kız kocanın numarasını istemiş yengemin eskiden haberi var yengemle çok iyi anlaşıyoruz kardeş gibiyiz benimle paylaştı içime bir sıkıntı düştü niue eski defterleri açmak istiyor ki yani abime güveniyorum eşine çocuklarına çok değer veren bi insan içinde allah korkusu var hele evli ve onu aldatmis biri ile konuşmaz ama yengem çok sinirli kızın numarasını bulup ariycam hangi akılla böyle biseye cürret ediyorsun kocamla ne işin varki aramak istoyorsun bende arama dedim ama açıkçası nasıl yardımcı olabilecegime bilmiyorum sizden bi akıl istiyorum uzun oldu kusura bakmayın

eski sevgili iftiraya maruz kalmış olmasın

neden beni bıraktın diye soracakmış bilse sormazdı herhalde

işkilli bir durum

Kadın boşa çıkacak ya eskileri bi yoklayayım demiştir.
Yengen şimdilik birşey yapmasın durduk yere suyu bulandırmasın.
Oldu ki aradı ya da yazdı, bakalım abin dürüstçe söyleyecek mi yengene aradığını hem bunu görmüş olur hem de kıza ortak msj atarlar "bir daha ulaşırsan seni bu şehre ve ailene rezil ederim buraya adım bile atamazsın" diye.

eski sevgili iftiraya maruz kalmış olmasın

neden beni bıraktın diye soracakmış bilse sormazdı herhalde

işkilli bir durum
Öyle olsa bile niye bugüne kadar sormamis yenimi aklıma gelmiş bugüne ki öyle değil yani allahın adaletine bakın abim askerdeyken bizim şehirden biriyle tanışmış hemserim diye arkadaş olmuşlar ve o çocuk bu kizin teyzesinin oğluymuş ve kızla konuşuyormuş ben gidence evlencez demiş sonra abim anlamış ve ondan sonra herkesin duyduğu şeyler cıktı kendi gözümle bile sahit oldugum şeyler oldu

Numarayı vermeyip ama yengene durumu anlatan kişiyi takdir ettim ..
Aslında annesi kızmış niye söyledin ortalığı karistircan diye ama bende iyiki o kişiden istemiski yengemin haberi oldu o kişi benim çok yakın arkadaşım çok değerli bir insan

Aramasın bence, gereksiz muhatap olmasına gerek yok. Abiniz ayrılırken aldattığını bildiğini söylemeden mi ayrılmıştı? Yakalandığından haberi yok kadının yani. Eden bulur olayını yaşadığına sevindim bu arada.

Çoktan ulsşmıştır canım benim, dilersen abinle konuş. Abi bu sana kancayı takmasın yengem çok kıymetli falan de isyersen
Yengem abinle konuşsam dedi konustumu bilmiyorum gerçekten abimden öyle bişey beklemiyorum öncelikle içinde allah korkusu var eşini cocuklarinida çok seviyor onları mutlu etmek için elinden geleni yapıyor bende yengemi çok seviyorum ama işte insan oğlu çiğ süt emmiştir diye bi söz var

Aramasın bence, gereksiz muhatap olmasına gerek yok. Abiniz ayrılırken aldattığını bildiğini söylemeden mi ayrılmıştı? Yakalandığından haberi yok kadının yani. Eden bulur olayını yaşadığına sevindim bu arada.
O zaman nasıl ayrıldı bilmiyorum ben 14 yaşındaydım ablamla daha çok böyle konuları konuşurlardı

Kadın harekete geçmeden sizin bir şey söylemeniz olmaz... iftira atıyorlar der, suçlu durumuna düşersiniz.
Yengeniz de durduk yere kıskanan, geçmişi deşen kadın olmuş olur.
Bir şey yapmayın. Abiniz dediğiniz kadar ailesine bağlı, güvenilir biri ise zaten kadın ulaşmaya çalıştığında başından defeder.
Değilse de abinizin karakterini hep birlikte öğrenmiş olursunuz...

O zaman nasıl ayrıldı bilmiyorum ben 14 yaşındaydım ablamla daha çok böyle konuları konuşurlardı

Ulaşmaya çalışıyormuş ya niye ayrıldığını bilmek istiyorum diye, haberi olmadan mı ayrıldı o yüzden sordum. Gerçi aradan geçmiş kaç sene, bilse ne olacak ayrılık sebebini bilmese ne olacak? Yüz arıyor herhalde, küçük bir mesele ama rahatsız edici olabilir elbette. Ama yine de yengenizin yerinde olsam ben onu dengim olarak görüp muhatap olarak almazdım. Abiniz anlattığınız gibi bir tipse zaten kadın yanaşsa da yüz vermeyecek ve bunu eşiyle paylaşacaktır. Kadına yüz verecekse de yengeniz istediği kadar engel olmaya çalışsa da gizli saklı bir şekilde olur.

Yıllar sonra nu metak niye anlamıyorum. Hayır yani aradan uzun zaman heçmiş çok sular akmış. Sormadı sormadı niye şimdi soruyor?
Eşiyle arası iyi değil ya boşta kalmamak içindir

Evet bende dedim arama ama yengemin ici içini yiyor aramamak için gerçekten bende düşünce sınır oluyorum ne alaka evli iki çocuklu birine bu sorulacak sorumu haberi var mı yokmu bilmiyorum ama bu soruyu sormak için çok geç bence tekrar bi şeylerin başlamasını istiyor gibu

Hayırlı günler hanımlar abim 2 yada 3 sene sevgili kaldılar kız uzaktan akrabaydı ablamla arkadaşlardı abimle sevgili oldular neyse abim askere gitti gelince evleniriz diyorlaedu abim askerdeyken başka biriyle görüşüyormuş yani aldatmış abim askerden dönünce görüşmeyi kesti ve 2 sene sonra başka biriyle evlendi abim evlendikten sonra kizin aslında birkaç kişiyle görüştüğünü öğrendik hepside tanıdık çıktılar neyse abim böyle birinin gerçek yüzünü gördüğü için şükür etti şimdi abim 10 senelik evli iki çocuğu var kızda evli iki çocuğu var kız geçen gün bir akrabadan abimin numarasını istemiş ısrar ermiş ama vermemiş aklıma takılan bişey var onu sorcam demiş biz yıllar önce niye ayrıldık sen niye beni bıraktın diye sorcam ve kocasıyla arası bozulmuş kocası onu aldatıyormuş boşanmayı düşünüyormuş yani boşanırsa abimlerin olduğu şehre annesine gitcek yıllar geçmiş bu soruyu sormak için çok geç değilmiş evli barklı adamı niye aramak isterki ve o kişi yengeme söylemiş bu kız kocanın numarasını istemiş yengemin eskiden haberi var yengemle çok iyi anlaşıyoruz kardeş gibiyiz benimle paylaştı içime bir sıkıntı düştü niue eski defterleri açmak istiyor ki yani abime güveniyorum eşine çocuklarına çok değer veren bi insan içinde allah korkusu var hele evli ve onu aldatmis biri ile konuşmaz ama yengem çok sinirli kızın numarasını bulup ariycam hangi akılla böyle biseye cürret ediyorsun kocamla ne işin varki aramak istoyorsun bende arama dedim ama açıkçası nasıl yardımcı olabilecegime bilmiyorum sizden bi akıl istiyorum uzun oldu kusura bakmayın

Yengeniz ararsa kadına cesaret vermiş olur sakın aramasın. ( ex kişisi yengenizin evliliği yolunda gitmiyor, eşi çok korkuyor gibi şeyler bile düşünebilir bence )

Eden bulmuş yine takdir ilahi.
Belki helallik ister geçmişteki hatasını anlamıştır ya da abiniz göz koymuştur.Niyetini bilemeyiz.

Yengeniz buna kurulmakta haklı ama söyleyen de iyi niyetli değil. Benzer durumu yaşadım farklı şekilde kimseye bir şey demedim gömdüm duyduğum anda.

Abinize ulaşamaz inşallah ve konuşma şartla siz a binize çatlağın bence. Yenge bu konuya müdahil olmasın.
Eksik olsun şu geçmişte kalan eskiler..

Back
X