- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Hayırlı günler hanımlar abim 2 yada 3 sene sevgili kaldılar kız uzaktan akrabaydı ablamla arkadaşlardı abimle sevgili oldular neyse abim askere gitti gelince evleniriz diyorlaedu abim askerdeyken başka biriyle görüşüyormuş yani aldatmış abim askerden dönünce görüşmeyi kesti ve 2 sene sonra başka biriyle evlendi abim evlendikten sonra kizin aslında birkaç kişiyle görüştüğünü öğrendik hepside tanıdık çıktılar neyse abim böyle birinin gerçek yüzünü gördüğü için şükür etti şimdi abim 10 senelik evli iki çocuğu var kızda evli iki çocuğu var kız geçen gün bir akrabadan abimin numarasını istemiş ısrar ermiş ama vermemiş aklıma takılan bişey var onu sorcam demiş biz yıllar önce niye ayrıldık sen niye beni bıraktın diye sorcam ve kocasıyla arası bozulmuş kocası onu aldatıyormuş boşanmayı düşünüyormuş yani boşanırsa abimlerin olduğu şehre annesine gitcek yıllar geçmiş bu soruyu sormak için çok geç değilmiş evli barklı adamı niye aramak isterki ve o kişi yengeme söylemiş bu kız kocanın numarasını istemiş yengemin eskiden haberi var yengemle çok iyi anlaşıyoruz kardeş gibiyiz benimle paylaştı içime bir sıkıntı düştü niue eski defterleri açmak istiyor ki yani abime güveniyorum eşine çocuklarına çok değer veren bi insan içinde allah korkusu var hele evli ve onu aldatmis biri ile konuşmaz ama yengem çok sinirli kızın numarasını bulup ariycam hangi akılla böyle biseye cürret ediyorsun kocamla ne işin varki aramak istoyorsun bende arama dedim ama açıkçası nasıl yardımcı olabilecegime bilmiyorum sizden bi akıl istiyorum uzun oldu kusura bakmayın