Abimin eski sevgilisi

Yıllar sonra nu metak niye anlamıyorum. Hayır yani aradan uzun zaman heçmiş çok sular akmış. Sormadı sormadı niye şimdi soruyor?
Eşiyle arası iyi değil ya boşta kalmamak içindir
Benimde aklıma gelen o çünkü ayrılırsa abimlerin olduğu şehre gitcek hatta aynı mahallede olacaklar şimdiden bişeyleri bahane ederek soruyum sonrası belki gelir diye

Kadin da nasil bir kadinsa hepinizi bir sözüyle korkutmus. :KK70: Yengen aramak gibi birsey yapmasin, kendini rezil eder.
Kimseyi korkutamaz bir halta yapamaz ama kimsenin yuvasında tadı kaçsın istemez sadece kadının amacı ne

Kimseyi korkutamaz bir halta yapamaz ama kimsenin yuvasında tadı kaçsın istemez sadece kadının amacı ne

Niye tadi kacsin ki? Esim kisisel telefonundan kayitli olmayan numaralari acmaz mesela... Ha mesaj atsa ne olacak? Siler gecersin. Sinir bozucu mu evet ama bu kadar korkcak birsey yok. Dusunmesin.
Bu agzinin tadini bozacak birsey degil. Ama kadinla iletisime gecip, bu panik kafayla hareket ederse ozaman agzinin tadi kaçar.

Yengem abinle konuşsam dedi konustumu bilmiyorum gerçekten abimden öyle bişey beklemiyorum öncelikle içinde allah korkusu var eşini cocuklarinida çok seviyor onları mutlu etmek için elinden geleni yapıyor bende yengemi çok seviyorum ama işte insan oğlu çiğ süt emmiştir diye bi söz var
Cnm eminimki abinde çok iyi biridir. Erkekler bizim gibi düşünmüyor bazı konularda. Yıllar sonra aranmak, birinin onu özlediğini söylemesi yanlışa itebilir. İnş musallat olmaz, ya da olursa da abin yanlış yapmaz inşallah

Devreye anneniz girse mesela ya da ablanız. Ciddi ve sert bi dille uyarsa. Tehlikeli bi durum, aynı şehir, aynı mahalle. Acaba testi kırılmadan, kulak çekmek mi lazım. Başka birinden de isteyebilir numarayı, sosyal medyada bulabilir. Huzur kaçırır böyleleri. İcratsız bırakmaz bu durumu gibi geldi bana.

Şimdilik ortalığı bulandırmaya gerek yok engellemek çözüm değil ulaşmak isteyen her türlü ulaşır çalıştığı yeri bulur orda bile ulaşır..
Karı koca birbirinden eminse ortak bir karar alıp ona göre hareket ederler siz daha fazlasına karışmayın bence..

Şimdilik ortalığı bulandırmaya gerek yok engellemek çözüm değil ulaşmak isteyen her türlü ulaşır çalıştığı yeri bulur orda bile ulaşır..
Karı koca birbirinden eminse ortak bir karar alıp ona göre hareket ederler siz daha fazlasına karışmayın bence..
Yok zaten ben karışmamışım yengem benimle paylaştı fikir sordu

Devreye anneniz girse mesela ya da ablanız. Ciddi ve sert bi dille uyarsa. Tehlikeli bi durum, aynı şehir, aynı mahalle. Acaba testi kırılmadan, kulak çekmek mi lazım. Başka birinden de isteyebilir numarayı, sosyal medyada bulabilir. Huzur kaçırır böyleleri. İcratsız bırakmaz bu durumu gibi geldi bana.
Yengem sadece benimle paylaştı onlar bilmiyor şu anda aynı şehirde değiller eğer boşanırsa ailesinin yanına gelecek o zaman yakın olcak

Back
X