- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi cileeklitart
-
İyi de seninki normal bir flört oluyor. Onunla kıyaslanır mı hiç?Babam böyle bir duruma katiyen izin vermez. Abimi de evde barındırmaz duyarsa. O yüzden evli olduğunu saklayacaklar boşandığını söyleyecekler annem ile birlikte.
Beni de eskiden yaşadığım bir sevgililik durumuyla tehdit ediyorlar. Yaşıtım ve bekar olan biriyle görüşmüşlüğüm oldu herkes gibi. Üniversiteden arkadaşımdı. Babamın haberi yoktu. Olmayacağını anlayınca da ayrıldım. Bunu söyleyeceklerini ima ediyorlar babama kadının evli olduğunu söylediğim takdirde. Babamdan da çekindiğimi biliyorlar sert yapıda olduğu için.
O kadınla kocası abinizi dolandıracak. Abiniz kesin para gönderip durmuştur ona, o kocasının da karısını koynuna yolladığı ilk ve tek herif abiniz değildir, siz iyi bi araştırın en iyisi, abinizin ketempereye geldiği çok açık. Ha beter olsun o ayrı, ama arada derede sizi ve ailenizi de yakacak.Sırf bunun için üye oldum. Çok sıkıntılı bir durumdayım. Abimin yıllardır birlikte olduğu kişi meğersem evli ve çocukluymuş. Abim hiç evlilik yapmadı, bekar. Kadın 17 yıllık evli. Ta ilk yıllardan beri mesajlaşıyorlarmış, son 10 yıl içinde de ayda iki üç buluşmalara dönmüş. Gizli gizli başka hat ve telefondan konuşuyorlarmış. Kadının eşi kendisini döven, söven, ilgilenmeyen, hazıra konup yatan birisiymiş. Karı koca ilişkisi zaten yokmuş. Anlatılan bu. Emin değiliz. Boşanmayı düşünmüş ama çocuğunu alır diye korkmuş. Anne babasıda hasta olduğundan kaldıramazlar diye düşünmüş.
Eşi abimle konuşmalarını zamanında yakalamış, kadını o sinirle dövmüş. Ama abime hiçbir şekilde ulaşmamış adını yerin yurdunu bildiği halde. Bu da bana çok garip geldi, hangi insan aldatılmayı göz göre göre kabul edebilir?
Kadın bizimle tanışmak istiyor. Abime tepki gösterdiğimizde de bizimle tartışıyor. Daha şimdiden mal mülk konuları konuşuluyor. Babamın ne takı alacağı hangi bilezikleri takacağı, arabayı alacaklarını vs konuşuluyor. Fakat babamın böyle bir durumdan haberi dahi yok. Öyle normalleştirmişler ki bu durumu telefonda aşkım, canım diye konuşuyorlar. Kadının kocaman çocuğu var. İnsan çocuğu için bu durumlara girmezdi en azından. Sinirden patlayacağım. Eşi bildiği halde nasıl susar? Nasıl göz yumar bunlara? Bunların hepsi nasıl bir vicdana sahip?
Annem kabul ediyor sırf oğlunu kaybetmemek için. Tek erkek çocuk ya, hep bi el üstünde oldu. Lütfen bana akıl verir misiniz? Bunu midem kaldırmıyor benim, vicdanım susmuyor. Normalleştirmeleri, liseli sevgililer gibi olmaları beni sinirden kudurtuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu duruma göz yummak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Abinizin yediği haltın yanında hiçbir şey. Babanız belki erkek diye onu da mazur görür, ama cümle aleme duyurmakla tehdit edebilirsiniz. Esmiyorsanız da gürleyin yahu, altınızdan donunuzu alacak bu karı koca.Babam böyle bir duruma katiyen izin vermez. Abimi de evde barındırmaz duyarsa. O yüzden evli olduğunu saklayacaklar boşandığını söyleyecekler annem ile birlikte.
Beni de eskiden yaşadığım bir sevgililik durumuyla tehdit ediyorlar. Yaşıtım ve bekar olan biriyle görüşmüşlüğüm oldu herkes gibi. Üniversiteden arkadaşımdı. Babamın haberi yoktu. Olmayacağını anlayınca da ayrıldım. Bunu söyleyeceklerini ima ediyorlar babama kadının evli olduğunu söylediğim takdirde. Babamdan da çekindiğimi biliyorlar sert yapıda olduğu için.
O kadınla kocası abinizi dolandıracak. Abiniz kesin para gönderip durmuştur ona, o kocasının da karısını koynuna yolladığı ilk ve tek herif abiniz değildir, siz iyi bi araştırın en iyisi, abinizin ketempereye geldiği çok açık. Ha beter olsun o ayrı, ama arada derede sizi ve ailenizi de yakacak.
Peki sen bu detayları en ince ayrıntısına kadar nereden biliyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?