Abimin evli sevgilisi 😰

Kadının kocası çok kötü sürekli dövüp sövüp sayıyor sonra kadın kocasını aldatıyor. (Aslında aldatmazdı ama çok güzel naif ahlaklı bir kadını dövdüğü için garibimin gözü de dışarı kayıyor yiğit delikanlıya gönlünü kaptırıyor. Delikanlı da masum kadıncağızı o kötü kocadan kurtaracak ikisi de çok mutlu mesut yaşayacak bu kadını el üstünde tutacak delikanlı oyuzden o boynuzları yemeyecek)

Kadın kocasıyla asla birlikte olmuyor. Ama her fırsatta dövüp sövüp sayan koca ne hikmetse karısının boynuzladığını öğreniyor ama yine günlük rutininde döv söv say yapıp bırakıyor kadını (masum kadıncağız da bu durumu yiğit delikanlıya anlatıyor. Delikanlı da çok rahat sevgilim KOCASININ altına yatmıyor dayak yiyor benim için sadece benimle sevişiyor ne kadar masum ve Mert bir sevgilim var)

Ahlaksız kadın çocuğundan bile utanmıyor metresiyle kaçma planları yapıyor çünkü metresine miras düşecek eee kaç bilezik takılmalı metresine ne kadar mal mülk düşecek onu tam bi hesaplasın miras bir paylaşılsın bohçasını alıp tüyecek (ahh masum sevgili kadın çocuğuyla ortada kalacak çok güzel düğünle telli duvaklı gelin olma hayalleri kuruyor çünkü sevmediği adamla evlenmiş takı hayali de gözünün parada olduğundan değil evlenirken hiç birşey takmamislar masum sevgilime oyyy yerim ben onu)

Bak burada parantez dışındaki yazdıklarım kadının gerçek yüzü parantez içindekiler ise o kadın kadar şerefsiz abinin düşündükleri....

Belki de o kadın abine miras konusunda çok iyi akıllar verip dolduruyor diye abinin hoşuna gidiyordur çünkü abin evli bir kadınla birlikte olamayacağını bilemeyecek kadar aklı yok...

Umarım ikisi de kimsenin başını yakmadan kendi pisliklerinde boğulurlar....

Sende dikkat et mirastan hakkını kimseye verme hakkın olanı çatır çatır al ...

Yuzsuzlugun bu kadari. Malesef yapabileceginiz bir sey yok. Kadin da abiniz de cok cirkef insanlar. Buna canak tutan anneniz de normal degil. Ben olsam gorusmeyi keserim, muhatap olmam, cirkef insandan her sey beklenir.

İyi de seninki normal bir flört oluyor. Onunla kıyaslanır mı hiç?

Bu arada bence herşeyi gizlice babana anlat. Baban senden duyduğunu kimseye söylemesin. hatta seni ne ile tehdit ettiklerini bile. Böylece baban onu mirastan da men etsin abine ancak böylesi iyi olur. Mirastan men edilirse o karı da abini sepetler...

bugün beni aldatan yarın seni de aldatır aldatmak bence bulaşıcı birşey ruha işliyor karaktersizlik abin de bunu yaşar ve yaşayarak öğrenir sadakatsizlik yapan herkese yapar

bi erkek arkadaşınızdan yardım isteyin kadının kocasıymış gibi babanızı arasın benden kolay kolay baoşanamaz ama oğlunla nikahsız yaşayacaklar desin ...benimde abimin hayatında birisi var kadın evliyken birlikteler di şimdi boşandı yasal süre dolunca abimle evlenecekler ...ben şimdiden abime söyledim asla evime sokmam evine de gelmem diye...yetişkin insanlar kendileri bilir nasıl yaşayacaklarını ama ben kendi ahlak anlayışıma uymuyorsa da kabullenmek,görüşmek zorunda değilim... sizde tepkinizi gösterip çekilin kenara ...büyük ihtimal şimdiki kocanın yediği boynuzun aynısından abinizde nasiplenecek

Seneler geçmiş ananız da çanak tutuyor böyle bir rezilliğe onlar ayrılmaz. Abinizde de ne mide varmış.

Benim kardeşim böyle bir şey yapsa anam babam direk reddeder.

Bence siz kendi haklarınızı kollamaya bakın.

Ayrıca o kadın resmiyete eşinden boşanmadan abinizle yaşamaya başlayınca boşanma davasında başına geleceklerden habersiz değildir.

Babanız saf bir adam mı e oğlum nikahın nerede demeyecek mi?

Çok da korkuyorsanız üniversitedeki flörtünüzü babanızın öğrenmesinden başkasının ağzından oğlunun gelin diye getirdiği kadın evli çocuklu diye bi mektup yazdırın birine yollayın babanıza.

O kadınla kocası abinizi dolandıracak. Abiniz kesin para gönderip durmuştur ona, o kocasının da karısını koynuna yolladığı ilk ve tek herif abiniz değildir, siz iyi bi araştırın en iyisi, abinizin ketempereye geldiği çok açık. Ha beter olsun o ayrı, ama arada derede sizi ve ailenizi de yakacak.

abinizi gerçekten seviyorsa 10 yıldır neden ayrılmadı? Çocuğu ailesini falan bahane etmesin şiddet olan bir evde çocuk büyütmek sağlıklı değil. Ailesi de kızının dayak yemesine müsaade etmez diye düşünüyorum. Kadının başka hesapları var apaçık ortada ben olsam bir şekilde babama söylerdim. Zaten babanız o olayın şokuyla sizin eskide kalmış ilişkinizi hiç takmaz

Abinizin yediği haltın yanında hiçbir şey. Babanız belki erkek diye onu da mazur görür, ama cümle aleme duyurmakla tehdit edebilirsiniz. Esmiyorsanız da gürleyin yahu, altınızdan donunuzu alacak bu karı koca.

Bence adamın abinden haberi yok.abinin basına bir iş gelmeden once babana konuyu mutlaka anlatmalısın.

Bende karı koca dolandırıcı olduklarını düşündüm..Abinizi maddi olarak sömürüyolar. Ben olsam basardım yaygarayı, evet insan abisinin ne yaşadığına karışamaz doğru,gitsin istediğini yaşasın..Ama maddi olarak ailenizi bile sömürebilirler, sırf bu yüzden ben olsam babama söylerdim..

Annenizin yerinde olsam ben de oglumu tamamen atamazdim saniyorum ki,
ama burada babaya yalan soyleyerek yeni duzen kurma isine nasil canak tutuyor, o kisim yakismamis.

Ne oldu ise oldu, ne yanlissa yanlis olarak yasandi,
daha da tuy dikmenin alemi nedir.

yerinizde olsam onlara bir iyilik yaparim, babama durumu anlatirim.
artik ondan sonra ne olursa olsun.

hem sizin de eski iliskinizi ogrensin, cok mu kotu sanki, ne olacak, bosverin hic yuzunuzu dusurmeyin, gururla soyleyin hatta. Ne guzel tam yasinizda flortlesmissiniz, olmamis bitmis, olabilir normaldir. Babaniz da neticede insan yani.

Adam bildiği halde abinize ulaşmamış. Kesinlikle dolandırıcı bunlar, kadında boşanmaz abin gibisini bulmuş, kesin yakında imam nikahı olsun resmi olmasın, nikahta mehirim 10 bilezik şöyle böyle diyip,sonra basıp gidecekler kendinizi müge anlıya hazırlayın şimdiden

Kocasının hala boşamamasına zaten çok şaşkınım. Abim iyi denilebilecek bir işte çalışıyor. Yaklaşık olarak 7bin civarında kazanıyor. Ailecek yaşadığımız için telefon internet faturasına kadar babam ödüyor. Eve de 1000tl veriyor bazen. Ama buna rağmen beş kuruşum yok diye söylenip duruyor. Eksilere düşmüş mesela kartta. Üst baş almaz, yemek evden, kira yok.. acaba dediğiniz gibi olabilir mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…