- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.190
- 108
- Konu Sahibi cileeklitart
-
Kadın boşanmadan, takılacak altınlar, mal mülk nasıl konuşuluyorSırf bunun için üye oldum. Çok sıkıntılı bir durumdayım. Abimin yıllardır birlikte olduğu kişi meğersem evli ve çocukluymuş. Abim hiç evlilik yapmadı, bekar. Kadın 17 yıllık evli. Ta ilk yıllardan beri mesajlaşıyorlarmış, son 10 yıl içinde de ayda iki üç buluşmalara dönmüş. Gizli gizli başka hat ve telefondan konuşuyorlarmış. Kadının eşi kendisini döven, söven, ilgilenmeyen, hazıra konup yatan birisiymiş. Karı koca ilişkisi zaten yokmuş. Anlatılan bu. Emin değiliz. Boşanmayı düşünmüş ama çocuğunu alır diye korkmuş. Anne babasıda hasta olduğundan kaldıramazlar diye düşünmüş.
Eşi abimle konuşmalarını zamanında yakalamış, kadını o sinirle dövmüş. Ama abime hiçbir şekilde ulaşmamış adını yerin yurdunu bildiği halde. Bu da bana çok garip geldi, hangi insan aldatılmayı göz göre göre kabul edebilir?
Kadın bizimle tanışmak istiyor. Abime tepki gösterdiğimizde de bizimle tartışıyor. Daha şimdiden mal mülk konuları konuşuluyor. Babamın ne takı alacağı hangi bilezikleri takacağı, arabayı alacaklarını vs konuşuluyor. Fakat babamın böyle bir durumdan haberi dahi yok. Öyle normalleştirmişler ki bu durumu telefonda aşkım, canım diye konuşuyorlar. Kadının kocaman çocuğu var. İnsan çocuğu için bu durumlara girmezdi en azından. Sinirden patlayacağım. Eşi bildiği halde nasıl susar? Nasıl göz yumar bunlara? Bunların hepsi nasıl bir vicdana sahip?
Annem kabul ediyor sırf oğlunu kaybetmemek için. Tek erkek çocuk ya, hep bi el üstünde oldu. Lütfen bana akıl verir misiniz? Bunu midem kaldırmıyor benim, vicdanım susmuyor. Normalleştirmeleri, liseli sevgililer gibi olmaları beni sinirden kudurtuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu duruma göz yummak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Adam bir gün delirip tek oğlunu vurunca anneniz ne yapacakmış bir sorsanıza. Babanızın parasını yedirmeyin de gerisi abinizi bağlar. Kusura bakmayın ama o da başına geleni çeksin. Mal mülk falan hiç hayal etmeyin deyin abinize.Kendinizi de hırpalamayın, her koyun kendi bacağından...Sırf bunun için üye oldum. Çok sıkıntılı bir durumdayım. Abimin yıllardır birlikte olduğu kişi meğersem evli ve çocukluymuş. Abim hiç evlilik yapmadı, bekar. Kadın 17 yıllık evli. Ta ilk yıllardan beri mesajlaşıyorlarmış, son 10 yıl içinde de ayda iki üç buluşmalara dönmüş. Gizli gizli başka hat ve telefondan konuşuyorlarmış. Kadının eşi kendisini döven, söven, ilgilenmeyen, hazıra konup yatan birisiymiş. Karı koca ilişkisi zaten yokmuş. Anlatılan bu. Emin değiliz. Boşanmayı düşünmüş ama çocuğunu alır diye korkmuş. Anne babasıda hasta olduğundan kaldıramazlar diye düşünmüş.
Eşi abimle konuşmalarını zamanında yakalamış, kadını o sinirle dövmüş. Ama abime hiçbir şekilde ulaşmamış adını yerin yurdunu bildiği halde. Bu da bana çok garip geldi, hangi insan aldatılmayı göz göre göre kabul edebilir?
Kadın bizimle tanışmak istiyor. Abime tepki gösterdiğimizde de bizimle tartışıyor. Daha şimdiden mal mülk konuları konuşuluyor. Babamın ne takı alacağı hangi bilezikleri takacağı, arabayı alacaklarını vs konuşuluyor. Fakat babamın böyle bir durumdan haberi dahi yok. Öyle normalleştirmişler ki bu durumu telefonda aşkım, canım diye konuşuyorlar. Kadının kocaman çocuğu var. İnsan çocuğu için bu durumlara girmezdi en azından. Sinirden patlayacağım. Eşi bildiği halde nasıl susar? Nasıl göz yumar bunlara? Bunların hepsi nasıl bir vicdana sahip?
Annem kabul ediyor sırf oğlunu kaybetmemek için. Tek erkek çocuk ya, hep bi el üstünde oldu. Lütfen bana akıl verir misiniz? Bunu midem kaldırmıyor benim, vicdanım susmuyor. Normalleştirmeleri, liseli sevgililer gibi olmaları beni sinirden kudurtuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu duruma göz yummak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
eşinden oldugu ne malum acabaÇocuk eşinden tabi ama birliktelikleri olmuyormuş ayrı yataklarda yatıyorlarmış bunca sene, yersen : )
Yani kadın boşanacak abinle mi evlenecek anlamadım orayı takılar bile konusuluyorsa evlilik planları mı var abinle?
Abiniz afedersiniz ama midesiz ve namussuz bir insan. Kadın zaten hiçbir ahlaki değeri olmayan ve kocasına kendini baktirip, cinselliğini de abinizle karsiliyan biri. Anneniz zaten tuhaf ötesi. Kadının kocası pisirik ve saftirik büyük ihtimalle.
İki oğlum var, evlerden ırak böyle bir eş adayı ama birbirlerini bulmuşlar. Kadın altinizdaki yorganı bile alabilir ama dikkat edin, çok paragöz. Babanız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?