- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
"biraz da orda kalmaya karar verdi" demek ne demek? İnsan kendi evi varken gidip başkasında KALMAZ, ziyaret eder, hasret gidermeye gider, ama kalmaya gitmez.Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Hakkaten ben yazacaktım kv kendi kendine karar vermiş sonuçta bu"biraz da orda kalmaya karar verdi" demek ne demek? İnsan kendi evi varken gidip başkasında KALMAZ, ziyaret eder, hasret gidermeye gider, ama kalmaya gitmez.
Biraz dediğiniz nedir? 3 ay mı? 5 ay mı?
Haaa 1 hafta ise normal, 2 hafta normal. Amma velakin ülkemizde bu işin suyu çıkarıldığı için sormak zorundayım, ne kadar süre???
Sizin tavrınız bence geri çekilmek olmalı elden ayaktan düşmediyse kimseyi rahatsız etmemeli ha elden ayaktan düştügündede el kızı degil kızı bakmalı benceBende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
Mecbur "tamam" demiştir.En başında biliyordu
He şehir dışında yapamaz ama oglunun yuvasını yıkma pahasına gelinin evinde yaşamaya karar verebilir.Bende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?