Abimin evliliği

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
 
Annen niye bi orada bi orada kalıyor?

Annen abinin annesi ama o kızın da bi annesi var o da alsın gelsin annesini madem böyle evlilik olur mu?

He gelin çok saygısız ona bi şey diyemem ama annen ve abin de sütten çıkma ak kaşık değil.Annen kendine ev tutsun abinleri de kendi halina bırakın zorlamaya falan gerek yok.
 
Annen bakıma muhtaç mı,illa birilerinin yanında kalması şart mı.
Ben olsam ben de istemezdim ama hakaret etmesi affedilecek bir mevzu değil.
Yenge biraz saçmalamış kıskançlıkta,annesinin yanında yürüdü diye kıskanılmaz insan.
Ama senin anlatış tarzın da taraflı sanki,sadece yengeyi kötülemek adına saklamışsın bazı şeyleri,sadece yengen kötüymüş de annen melekmiş gibi anlatmışsın.
 
"biraz da orda kalmaya karar verdi" demek ne demek? İnsan kendi evi varken gidip başkasında KALMAZ, ziyaret eder, hasret gidermeye gider, ama kalmaya gitmez.
Biraz dediğiniz nedir? 3 ay mı? 5 ay mı?
Haaa 1 hafta ise normal, 2 hafta normal. Amma velakin ülkemizde bu işin suyu çıkarıldığı için sormak zorundayım, ne kadar süre???
 
kimse istemez kv ile kalmak yaşadım çok zor özel hayat diye birşey kalmıyor.. geline evlenmeden önce böyle bir durum olabileceği söylendi mi mesela?

birde anneniz yalnız yaşayamayacaksa yaşlılık veya maddi nedenlerden dolayı hepimiz insanız muhtaç duruma düşebiliriz bunuda düşünmek lazım allah gelinlere merhamet versin?,

siz evli misiniz? birazda sizde kalsın.. mesela 3 kardeşseniz 4 ay 4 ay 4 ay derken 1 yıl geçmiş olur...

ayrıca 9 yıldır kaldığı geline de yazık değil mi o da biraz evliliğinin tadını çıkarsın..


ee 2 yıllığada yazık ama kadın sokakta mı kalsın?


yani bilemedim

öyle zart diye boşanılmaz alsın yengenizi konuşsun abiniz..iyi günde kötü günde evlendik diye..
 
artık bu forumun klasik konusu gün geçmiyor ki kv ile oturmayla ilgili bir dert açılmasın. En baştan hata annenizde neden geliniyle birliikte oturuyor? Kimse istemez kv ile oturmak. Ama sonrası çok yanlış büyük saygısızlık etmiş boşanmaları ise tamamen ikisi arasındaki mevzu.
 
Bende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
 
Hakkaten ben yazacaktım kv kendi kendine karar vermiş sonuçta bu
 
Sizin tavrınız bence geri çekilmek olmalı elden ayaktan düşmediyse kimseyi rahatsız etmemeli ha elden ayaktan düştügündede el kızı degil kızı bakmalı bence
 
Yine aynı konu kızlar bence bu kadar acımasız olmayın evet kimse karışmasın ama anne bu ya evladında neden kalamasin gerçekten bu vicdan sızlatan olayları şaşkınlıkla okuyorum yani anneler besledi büyüttü uyumadı yemedi icmedi ama hakkı yok öylemi vallahi ilahi adalet sorar hesabını ben söyleyeyim burada boşuna atıp tutmayin
 
He şehir dışında yapamaz ama oglunun yuvasını yıkma pahasına gelinin evinde yaşamaya karar verebilir.
Abini biseye zorlamayın anneni zorlayın biraz.Ya ev tutun kendi başına yaşasın yada gelsin senle yaşasın.Bu ne pervasızlık yahu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…