Abimin evliliği

Harbiden kafa bi dünya senin?

O zaman oğulcuğu işten çıkar oturur annesinin hizmetini yapar

Kızı olan yandı o zaman sizin mantığınızda. mazallah damatlar istemezse ortada kalırlar.

Çocuklarımızı ilerde bize baksın diye doğurmuyoruz. hayatlarının seyrini değiştirmeye hakkımız yok sırf sevişip dünyaya getirdik diye.

Senin evde kalsın illa erkek evlatda mi kalması gerekiyor bakıma muhtaç herhalde anneniz onda onda geziyor

Canim çok merak ettim egtim durumun nedir ?

bende hata ki sizinle muhattap oluyorum.yaşa gör hayatı banane yaa..

Gelinin söylediği laflar hiç yenilip yutulamaz. Gelin özür dileyip gelsin bizde kalsın dese de annenin eğer başka çaresi kalmıyorsa-9senelik gelin de istemem artık demediyse zaten o eve bir daha gururlundan gitmemesi lazım.

Muhtemelen gelin özür diliycek, annen gitmem daha o eve diyecek. Gelinle annen bir daha görüşmiycek mecbur kalmadıkça. Abin de sineye çekicek. Annen kendine yeni bir düzen kuramazsa olan yine eski geline olacak

Bu arada şuan annen nerede? Bir de çok kimse sormuş ama yazmamışsın birşey; annenin hiç mi geliri emeklisi kirası evi vs yok

Benim takıldığım nokta evlenene kadar "tamam kalabilir." diyip, evlenince istemeyip, küfretmesi. Istemiyorsa baştan tamam demeseymiş, adam belki zaten evlenmeyecekti, yine bir evlenebilmek için 40takla atan gelin adayı var, gerçek yüzünü de ortaya çıkarmış, boşasın abin bu kadını bence tehlikeli biri.

Sen kendini 65 yaslarinda bir oda da olmeyi bekleyecek kadar aciz goruyorsan
Senin icin hic umit yok
Uslubuna ragmen icim sizladi sana.

1 oglum var
Yaptigim, yapacaklarim maddi manevi ne hakkim varsa yada daha ne kadar hakkim gececekse hepsi helali hos olsun kuzuma.
Bana borclu degil.
Odemesi gereken bir hesap adisyonu yok.
Ben istedim ben dogurdum ben bakiyorum
Bakmaya da devam edicem.
Bunlarin hepsini kendim icin yapiyorum.
Severek isteyerk hic bir menfaat beklemeksizin.
Ilerde ondan bekledigim tek sey saygi ve sevgi olabilir. otesi yok.
Mutlu olsun.
Benim hayatim kendime.
Gerisi onu degil beni ilgilendirir.
Sende bunu yaz dicem ama hangi kafaya ^^

aman bir rabbena hep bana konusu daha işte..
kendi kv sine dayanamamış sadece doğumda geldiği halde.. kalkmış birde bir tabak yemek koyarım ne olacak diyor.. e koy o zaman çağır anneni .. hatta kv nide çağır bir tabak yemekte ona koyarsın .. mutlu mesut geçinir gidersiniz..

Babannem de ananemde tek basina yasiyolar. Ananeme gel dedigimiz halde hic bir cocugunagitmez. Hastayken bile goturemedikleri icin torunlar sirayla yaninda kaldilar yalniz kalmasin diye. Bir de suan ikisi de ayni sokakta oturuyo. Kendileri gibi yalniz bi kac kadin daha bulmudlar. Her gun birinde toplaniyolar. Yiyip icip sohbet edip ibadet ediyolar. Altin kizlar diyoruz biz onlara :) gecen sene toplanip hep birlikte umreye bile gittiler. Hepsi de 60 yasin ustunde.

Gecin bu yalniz olme meselesini. Sanki tek kalinca kapiyi uzerlerine kilitleyip ekmek su vermiyolar. Ayagimi uzatayim gelin bana hizmet etsin aga pasa gibi yasayayim istiyorum yaslaninca demiyosunuz da. Tek basima odada oleyim mi diye trajiklestiriyosunuz konuyu.

Vuuuuu yine kapatılası bir konu yine laf sokmalar.

Anneler, ister kız annesi olun ister erkek annesi, eliniz ayağınız tuttuğu sürece asla evlatlarınızla yaşamayın.
Evlatlar, anne babalarınıza o bakacak bu bakmalı kavgası yapıp aranızdan birini anne babanıza bakmakla zorunlu kişi olarak seçmek yerine yakınlarınızda bir ev tutun, o size siz ona tatlı tatlı gidin gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…