- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Harbiden kafa bi dünya senin?Siz siz olun kocaniza anneni istemiyorum demeyin..her zaman kaybeden taraf siz olursunuz..Ayrıca bir anneye kizindan önce oğlunun bakması düşer..kızı damata gittiği için anneler damat evinde rahat edemezler..ama tabii kalıcı yeri yoksa illa bir cocugunda kalması gerekiyorsa..öncelik oğlundadir..gelin istemiyorsa artık bi orta yol bulunmali...hiçbir gelin asla kV sine kötü konusamaz konusursa kapının önüne konmayi haketmistir..bi söz soylenecekse bu geline değil oğluna düşer.konu sahibine şunu diyorum abin bosasin o kadını herseyin bi üslubu vardır istemiyorsanda öylemi yapılır..tek celsede bosasin..Hayır gelmez o kadından..öğrenir belki bir daha böyle terbiyesizlik yapmamayi..
O zaman oğulcuğu işten çıkar oturur annesinin hizmetini yaparSiz siz olun kocaniza anneni istemiyorum demeyin..her zaman kaybeden taraf siz olursunuz..Ayrıca bir anneye kizindan önce oğlunun bakması düşer..kızı damata gittiği için anneler damat evinde rahat edemezler..ama tabii kalıcı yeri yoksa illa bir cocugunda kalması gerekiyorsa..öncelik oğlundadir..gelin istemiyorsa artık bi orta yol bulunmali...hiçbir gelin asla kV sine kötü konusamaz konusursa kapının önüne konmayi haketmistir..bi söz soylenecekse bu geline değil oğluna düşer.konu sahibine şunu diyorum abin bosasin o kadını herseyin bi üslubu vardır istemiyorsanda öylemi yapılır..tek celsede bosasin..Hayır gelmez o kadından..öğrenir belki bir daha böyle terbiyesizlik yapmamayi..
yaw hadi hadi akşam akşam anlamicagin konuları konusturtma bana....Oğlunun evinde kalınca oğlu mu bakmış oluyo, hem neden oğluna düşüyor, damat akşama kadar işte damat yiyecek mi kaynamasını ,kafa harbi bi dünya senin
Canim çok merak ettim egtim durumun nedir ?hani derler ya bekara karı boşaması kolaydır diye senin laflar tam o usul ,,sende gelde bi 65 70 ine o zaman bi daha konuşalım bu konuyu.bakacaklar tabii onlar bizim evlatlarimiz bizde bakacağız anamiza babamiza ..bakmicaksak nasıl odicegiz haklarını..tek başlarına yalnız bir odada olmelerinimi izleyelim.merhametli olun be ..nedir bu kV düşmanlığı..kendi oglunuzda oldugunda gelininiz hadi hadi evine diye sizi postaladiginda tek başına odanda kaldiginda bu yazdıklarını hatırla..şu üç günlük dünyada kimse direk kalmıyor..yaz bunu kafana
bende hata ki sizinle muhattap oluyorum.yaşa gör hayatı banane yaa..O zaman oğulcuğu işten çıkar oturur annesinin hizmetini yapar
Kızı olan yandı o zaman sizin mantığınızda. mazallah damatlar istemezse ortada kalırlar.
Çocuklarımızı ilerde bize baksın diye doğurmuyoruz. hayatlarının seyrini değiştirmeye hakkımız yok sırf sevişip dünyaya getirdik diye.
çokmu merak ettin okul öncesi öğretmenlik mezunuyum yeterlimi kapasitem tartismak icin acaba hanımefendiCanim çok merak ettim egtim durumun nedir ?
Abin boşasın o kadını derken alacağınız vebalden de mi korkmuyorsunuz? yaşa gör hayatı çok doğru. umarım bu sözle sınanmazsınız. iyi akşamlar.bende hata ki sizinle muhattap oluyorum.yaşa gör hayatı banane yaa..
hani derler ya bekara karı boşaması kolaydır diye senin laflar tam o usul ,,sende gelde bi 65 70 ine o zaman bi daha konuşalım bu konuyu.bakacaklar tabii onlar bizim evlatlarimiz bizde bakacağız anamiza babamiza ..bakmicaksak nasıl odicegiz haklarını..tek başlarına yalnız bir odada olmelerinimi izleyelim.merhametli olun be ..nedir bu kV düşmanlığı..kendi oglunuzda oldugunda gelininiz hadi hadi evine diye sizi postaladiginda tek başına odanda kaldiginda bu yazdıklarını hatırla..şu üç günlük dünyada kimse direk kalmıyor..yaz bunu kafana
eyvallahAbin boşasın o kadını derken alacağınız vebalden de mi korkmuyorsunuz? yaşa gör hayatı çok doğru. umarım bu sözle sınanmazsınız. iyi akşamlar.
Sen kendini 65 yaslarinda bir oda da olmeyi bekleyecek kadar aciz goruyorsan
Senin icin hic umit yok
Uslubuna ragmen icim sizladi sana.
1 oglum var
Yaptigim, yapacaklarim maddi manevi ne hakkim varsa yada daha ne kadar hakkim gececekse hepsi helali hos olsun kuzuma.
Bana borclu degil.
Odemesi gereken bir hesap adisyonu yok.
Ben istedim ben dogurdum ben bakiyorum
Bakmaya da devam edicem.
Bunlarin hepsini kendim icin yapiyorum.
Severek isteyerk hic bir menfaat beklemeksizin.
Ilerde ondan bekledigim tek sey saygi ve sevgi olabilir. otesi yok.
Mutlu olsun.
Benim hayatim kendime.
Gerisi onu degil beni ilgilendirir.
Sende bunu yaz dicem ama hangi kafaya ^^
ödesin tabii yaz yaz deftere ne varsa yaz ..Oglum suan kupemi cikardi kulagimdan
Klipsini dusurdu
Eklim mi veresiye defterine
Ilerde onu da odesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?