Abimin evliliği

Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.

anne olunca yalnız yaşanamıyor mu anlayamadım?
elden ayaktan düşmedikçe niye evladında kalsın insan?

abinle yengenina rasında belli bir geçimsizlik varken annenin biraz da orada kalayım demesi çok yanlış olmuş.
yangına körükle gitmiş.
olabilir istemeyebilir yenge hanım.
annenin kendine ait evi düzeni yok mu?
Malesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdi

Nasıl başka yerde yapamam ya...
Kusura bakmayın ama annenize çok kızdım.
İnşallah benim kv.de aynı şeyi yapmaz bir gün.
Gelsin kalsın ama sadece bende değil mümkünse.
Sonuçta sadece benim kocamı büyütmedi bütün çocuklarında emeği var.
Valla annenizi ikna etmek size düşüyor. Biraz vicdanınız varsa gelinlere rahat ettirmeye çalışın biraz. Gerçi 9 sene bakmış kadın az buz değil vallahi helal olsun yengenize

Gelin istemiyor işte vicdansızlık veya değil.Annenin yaptığı vicdansızlık değil mi yuva yıkma pahasına oğlunda kalmaya karar verebiliyor.Ilahi adalet gelinlere mi işliyor bi merak ediyorum.

Annelik ben onu besledim büyüttüm o da bana bakmak zorunda gibi bi anlaşma değil.Ben sağduyulu hiçbir annenin rahatsızlığı olmadığı müddetçe elin kızının evinde kalmaya karar verebileceğini sanmıyorum.Gelin çekip çeviriyor evi malum ogluş değil.Bu anlamda gelini besleyip büyümedigine göre gidip kendi kızında kalacak kayinvalideler.Gelinin evinde değil.

Malesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdi
yenge hanım ağzını bozmuş saygıyı yitirmiş.
davranışı çirkin edepsizce.
ama ben başka bişey sordum.
zaten geçimsizlerse biraz da burada kalayım demek nedir?
şimdi de düşünüyorsunuz boşansalar mı devam mı etseler diye.
bu tamamen abin ve yengenin bileceği birşey.

Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.
Yolu söyledim işte gelinleri rahat bırakacak annen.Ya ayrı ev ya senin yanın.
Küfür etmiş gelinin evinde yaşamaya devam edecek değil herhalde konuşup anlaşıp

Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket

anneniz bakıma muhtaç mı? bakıma muhtaçsa tabi ki evlat görevini yapacak.
değilse ne diye yük olsun?
biz de oğlan büyütüyoruz bize baksın diye çocuk yapmadık, biz ona bakalım diye yaptık.
allah muhtaç ederse de bakarsa kendi bilir, bakmazda da başımızın çaresine bakar evladımızın yuvasını yıkmayız.

annen kendi evinde kalsın
ayrıca abin annesine küfür edecek kapasitedeyse bunda gelinin suçu yok bence, hiç kimse başkasının lafıyla annesine küfür etmez, demekki karakteri böyle abinin, ama direk geline fatura kesmek işinize daha çok geliyor sanırım
ayrıca ayrılıp ayrılmayacaklarına da abinle yengen karar verir, size ne anlamadım

yazıyı ilk okuyunca abiniz annesi yüzünden karısına küfür bile etmiş.
yuh yani.
bence anneniz ayrılsın o evden bir an önce. evlilik çatırdıyor .

Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

istemiyor belli ki gelininiz.
ısrar etmenin manası var mı?
nolur bakıversinle olmuyor işte.
kv ile aynı evde yaşamayı kolay kolay kimse kabul etmiyor.
bu konuda baskı yapmaya hakkınız yok.
gelir kalır gider tamam ama 10 senelerden bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…