- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
abinle yengenina rasında belli bir geçimsizlik varken annenin biraz da orada kalayım demesi çok yanlış olmuş.En başında biliyordu
Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.He şehir dışında yapamaz ama oglunun yuvasını yıkma pahasına gelinin evinde yaşamaya karar verebilir.
Abini biseye zorlamayın anneni zorlayın biraz.Ya ev tutun kendi başına yaşasın yada gelsin senle yaşasın.Bu ne pervasızlık yahu
Yine aynı konu kızlar bence bu kadar acımasız olmayın evet kimse karışmasın ama anne bu ya evladında neden kalamasin gerçekten bu vicdan sızlatan olayları şaşkınlıkla okuyorum yani anneler besledi büyüttü uyumadı yemedi icmedi ama hakkı yok öylemi vallahi ilahi adalet sorar hesabını ben söyleyeyim burada boşuna atıp tutmayin
Malesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdiabinle yengenina rasında belli bir geçimsizlik varken annenin biraz da orada kalayım demesi çok yanlış olmuş.
yangına körükle gitmiş.
olabilir istemeyebilir yenge hanım.
annenin kendine ait evi düzeni yok mu?
Nasıl başka yerde yapamam ya...Bende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
Yine aynı konu kızlar bence bu kadar acımasız olmayın evet kimse karışmasın ama anne bu ya evladında neden kalamasin gerçekten bu vicdan sızlatan olayları şaşkınlıkla okuyorum yani anneler besledi büyüttü uyumadı yemedi icmedi ama hakkı yok öylemi vallahi ilahi adalet sorar hesabını ben söyleyeyim burada boşuna atıp tutmayin
yenge hanım ağzını bozmuş saygıyı yitirmiş.Malesef ki yok yenge hanim saygı çerçevesi içinde konussaydi bu duruma gelinmezdi
Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleketanne olunca yalnız yaşanamıyor mu anlayamadım?
elden ayaktan düşmedikçe niye evladında kalsın insan?
Yolu söyledim işte gelinleri rahat bırakacak annen.Ya ayrı ev ya senin yanın.Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.
Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket
Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket
Ne kadar kalmaya karar verdi anneniz? 2 gün mü?
Hayır yengem anneme küfür ettiyazıyı ilk okuyunca abiniz annesi yüzünden karısına küfür bile etmiş.
yuh yani.
bence anneniz ayrılsın o evden bir an önce. evlilik çatırdıyor .
istemiyor belli ki gelininiz.Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?