Elbisen çok hoş bence.
Bence ayabbıda ve çantada siyahı düşünebilirsin.Üzerinde taşlar olabilir.Açık tenlisin uzun boylusun ve saçların röfleli.O yüzden lame de dorede elbiseyi basit gösterebilir.Saçların konusunda elbise kapalı olduğu için açık olmamalı.Dağınık topuzda değilde ya derli toplu sade ama şık bir topuz olmalı.Yada bir arkadaşın dediği gibi at kuyruğu.Ben düzgün yapılmayan bir topuzun tüm güzelliği alıp götürdüğüne inanıyorum dikkatli olmalısın.Makyaj konusundada gri ve siyah tonlar hoş olabilir.
Sarı mı gümüş mü yoksa taşlımı uydurmak çok zorrr...
Arkadaşlar inci setim var broşlu sizce o nasıl durur????
Yoksa altın geniş şık bir bileziğim var trabzon setinin bileziği gibi onu mu taksam???
Arkadaşlar inci setim var broşlu sizce o nasıl durur????
Yoksa altın geniş şık bir bileziğim var trabzon setinin bileziği gibi onu mu taksam???
ay yapma lütfen..bu elbiseye geniş altın bilezik:26: ben takmam doğrusu
bilezik takmasınıda sevmem ondan belkide
Cnm bende bırak bileziği altın takmayı sevmem ama bilezim modern ve şık duruyor...Bi de yeni evliyim çok boş olmamak lazım diye düşünüyorum yanlışmıyım:26::26:
öyle canım, biz takmak istemesekte büyükler çok ısrarcı..bende yeni evliyim ordan biliyorum :))
taktığında kötü gelmiyorsa gözüne tak ozaman
eklediğim topuz nasıl
Elbiseyi çok beğendim sana çok yakışıcak....Güzel bir topuz hafif gri tonlarında makyaj güzel olur...
Platform topuk tercih etmelisin aynı elbisenin pudra ve siyah rengini aldım iyi günlerde kullan:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?