Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Abimin kına gecesi için aldığım elbisem ve tavsiyeleriniz...

bence gümüş rengi yüksek topuklu bir ayakkabı ve portföy bir çanta çok yakışır bu elbiseye.saçlarını yandan dalgalı topuz yaptırabılırısn.ufak küperlerle çok kibar durucagnı düşünüyorum:)

Teşekkür ederim cnm...Haklısınız galiba derli toplu bir topuz daha şık duracak....

Sarı mı gümüş mü yoksa taşlımı uydurmak çok zorrr...

biraz da ayakkabı ve çantana bağlı nası bi küpe olacağı. Taşlı bir ayakkabıysa şık ama çok da öyle gösterişli olmayan (ben sade şeyleri sevdiğim için böyle diyoum karar senin) taşlı bir küpe yeterli olacaktır

Arkadaşlar ya elbise basit değil değilmi???Yani kına gecesine gider mi...Biraz kafamı kurcaladı:26:

Arkadaşlar inci setim var broşlu sizce o nasıl durur????

Yoksa altın geniş şık bir bileziğim var trabzon setinin bileziği gibi onu mu taksam???

ay yapma lütfen..bu elbiseye geniş altın bilezik:26: ben takmam doğrusu
bilezik takmasınıda sevmem ondan belkide

bence ayakkabı ve çantanıda siyah al...
saçını da böle burgulu topuzları beğeniyorum, bu şekil düşünebilirsin

O zaman sizlerinde katkılarıyla verdiğim karar şöyle:

Saçlar derli toplu şık bir topuz...
Takı altın geniş bileziğim ve ona uygun bir küpe...
Makyaj siyah ve gri karışımı şık bişey...
Geriye kaldı ayakkabı ve çanta seçimi???

Bu arada bunu hallettikten sonra size düğün elbisemi aldıktan sonra onuda göstereceğim kızlar sonrada haziranda düğün ve kınadan kareler gelecek

Teşekkürler şimdiden hepinize

ay yapma lütfen..bu elbiseye geniş altın bilezik:26: ben takmam doğrusu
bilezik takmasınıda sevmem ondan belkide

Cnm bende bırak bileziği altın takmayı sevmem ama bilezim modern ve şık duruyor...Bi de yeni evliyim çok boş olmamak lazım diye düşünüyorum yanlışmıyım:26::26:

Cnm bende bırak bileziği altın takmayı sevmem ama bilezim modern ve şık duruyor...Bi de yeni evliyim çok boş olmamak lazım diye düşünüyorum yanlışmıyım:26::26:

öyle canım, biz takmak istemesekte büyükler çok ısrarcı..bende yeni evliyim ordan biliyorum :))
taktığında kötü gelmiyorsa gözüne tak ozaman

eklediğim topuz nasıl

öyle canım, biz takmak istemesekte büyükler çok ısrarcı..bende yeni evliyim ordan biliyorum :))
taktığında kötü gelmiyorsa gözüne tak ozaman

eklediğim topuz nasıl

Aynen öyle canım:)))

topuz şık evet araştırılabilir bunun gibi yine..

Elbiseyi çok beğendim sana çok yakışıcak....Güzel bir topuz hafif gri tonlarında makyaj güzel olur...

bence de elbise çok şık ama naçizane fikrim lame ya da dore ayakkabı elbiseyi basitleştirir çünkü çok mat ve düz. siyah, ince taş bantlı bir ayakkabı daha hoş durur gibi geldi hem sade hem şık olur ve saçını kesinlikle toplamalısın.

[] Arkadaşlar elbisemin altına belirlediğim ayakkabılarımın fotolarını çektim sizce bunlardan hangisi daha güzel olur???

Eklentiler

• $IMG00039-20110414-2130.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Platform topuk tercih etmelisin aynı elbisenin pudra ve siyah rengini aldım iyi günlerde kullan:80:

boyunuz yeterince uzun bence daha yüksek topuğa gerek yok, açık taşlı olan ayakkabınız gayet hoşmuş dağınık topuk ve gri siyahlı bir makyajla süper olursunuz :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…