Sizinle dalga geçen çok oldu galiba. Neden dalga geçeyim ? Sonradan aklıma geldi ek bilgi olarak yazdım . Günahımı alıyorsunuz hatırlatayımYalniz konuyu degistirdi arkadaş. İlk acildiginda 4bin liradan falan bahsetmiyordu.
Belli ki bizle dalga geciyor
Pazarlama ve satış konusunda deneyimli ekstra olarak yabancı dilleri var. Yazılım da öğrenme planı var IT alanındaKriz mriz yoksa aramaya devam etsin bulur istediği maaşı.
Bu dilleri biliyor olabilir ama ne derecede. Kapalıçarşı ingilizcesiyle de ticaret yapıyor insanlar. Deneyimleri neler? Ne mezunu? Dil bilgisi hariç ne gibi donanımlara sahip diye sorarlar adama.
1,5 yıl boyunca işsiz idare edebilmişse kendini aramaya devam etsin. Rahat belli ki şu anki haliyle.
Daha önce kazandığı paralar bunlar, ben de bari 5 bin tl talep et diyorum başlangıc olarak . Yok diyor .Abiniz holding ağası mı olmak istiyor?
Abim 1.5 yıldır işsiz. Fransızca Almanca İngilizce Arapça ve Rusça konustugu diller. Bu dilleri çok iyi konusuyor. En son yaptığı iş ithalat ihracat işiydi. Çok büyük paralar kazanıyordu dolar üzerinden . Aylık kazancı yaklaşık 10.000 dolar ve 11.000 dolar arasında değişiyordu. Şimdi firmalar abimle çalışmak istiyor ama abim 10.000 dolardan aşağı çalışmam diyor. Para konusunda anlaşamıyor.
Abim 27 yaşında . Sizce ne yapmalı ? 1.5 yıldır boşta ?
Bir de firmalar kriz var diyor. Daha düşük maaş vermek istiyor. 4 bin tl civarı . Abimde değişiklik var son zamanlarda, firmalar kriz var dedikce abim kriz mriz yok ülke harika bir şekilde büyüyor diyor. Normalde abim hükümetin ekonomik faaliyetlerini desteklemez eleştirirdi ama son zamanlarda hükümet süper kriz mriz yok diyor .
Amacım siyaset yapmak değil durumu anlatıyorum lütfen tartısma cıkmasın konumda .
Şimdi ortada bir sorun var. Söz konusu olan kişi benim abim.22 yaşında biri olarak siz büyüklerimden akıl istiyorum muhakkak abimden de büyük kişiler vardır aranızda.
Ne yapmak gerekir ? Abim 10 ay önce de evlenmeyi düşündüüğü kız arkadasından ayrıldı . Kızı paracı olarak görüyor ve tüm kızları paracı olarak yargılıyor.
Eskiden böyle değildi. Çok sorunlu biri oldu .
Buradan bakınca abiniz biraz ortalama üstü kazanınca totosu kalkmış gibi gözüküyor. Kızları paracı olarak yargılıyorsa ya kendisinin tek özelliği “para” ya da gerçekten psikolojik problemleri var.Şimdi ortada bir sorun var. Söz konusu olan kişi benim abim.22 yaşında biri olarak siz büyüklerimden akıl istiyorum muhakkak abimden de büyük kişiler vardır aranızda.
Ne yapmak gerekir ? Abim 10 ay önce de evlenmeyi düşündüüğü kız arkadasından ayrıldı . Kızı paracı olarak görüyor ve tüm kızları paracı olarak yargılıyor.
Eskiden böyle değildi. Çok sorunlu biri oldu .
Abim çok zor şartlar altında okudu liseye giderken özellikle. Sürekli çalıştı okurken . Sosyal faaliyetleri çok yoktu sürekli iş okul . İlk kızarkadası bile 23 yaşında oldu . Belki de bu psikoljsiini bozdu yasadıkları ama özünde çok iyi biri hayvansever merhametliBuradan bakınca abiniz biraz ortalama üstü kazanınca totosu kalkmış gibi gözüküyor. Kızları paracı olarak yargılıyorsa ya kendisinin tek özelliği “para” ya da gerçekten psikolojik problemleri var.
Ekleme: Edinmeyi düşündüğü donanımlar da işe gireceği maaşı etkilemez.
Biz mi ikna edicez abinizi 4 bin dolar maasi kabul etsin diye?Eğer istediğim gibi bir iş bulamazsam pazarcılık yaparım diyor .
aynen katılıyorum.konu sahibi abin de bu kafayla devam etsin bir 30 sene daha eve otursun sonra pazarcılık da yapsın arada aç açına otursun ama mazallah burnu yere düşerse almasın sakın.Konunuz ve abiniz hiç gerçekçi gelmemekle birlikte, kendi istediği parayla ona teklif edilen para arasındaki uçurum da bi o kadar komik
abim hayatta a haber izlemez . hatta tv bile izlemez . a haber izlediğini nerden çıkardınız ?Acilen a haber izlemeyi bıraksın.
Ayrıca dolar ile para kazanmak isterse yurt dışına da başvurabilir.
Ama insanın kapasitesi altında çalışması da üzücü birşey...uzun süre işsizlik çeken birisi olarak umarım standartlarına uygun bir iş bulur diyorum
ilişkisine ait çok bilgi vermez bana ama muhtemelen çalış demiştir doğru tahmin bence deMuhtemelen kız da evde oturma çalış para kazan dedi paracı oldu
Evet Adam iyi kazanıyormuş ama 1,5 yıldır neden iş bulamamış yani onun çevresi de vardır
İhracat bulamazsa ithalat bulur vs
2011 de 4050 TL maaş alıyordum altımda arabam vardı vs
Bir daha da öyle bir para görmedim ama işsiz de oturmadım daha az ile çalıştım zira ilk aldığım olağan dışıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?