- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Sen terbiyesizleşme , ben düzgün konusuyorum bana sataşan iftira atan sensinDuzgun konus, kardesimden kucuksun eger yasin dogruysa.
Duzgun konus terbiyesizlesme
bunu yazdın özelden ;
Burdan yazmaya devam edersen ifsa edicem bu laflarini.
ne oluyor bu tehdit oluyor mu ? iyi niyet temennisi mi oluyor bu ? tehdit ettin iişte kendi çapında
Sen terbiyesizleşme , ben düzgün konusuyorum bana sataşan iftira atan sensin
önce 10 bin tl yazmısım sonra da 10 bin dolar yazmısım nerde yazmsıım boyle bırsey kanıtlayamadın haksız cıktın kabul ettin sus o zaman
Konumu sabote etmeye çalışıp iftira atan sensin , ifitranın asılsız oldugu da ortada kabul ettin . sen yürü işineYa coluk cocukla ugrasacak halim yok.
Tartisacaksan burdan tartisacaksin, sapik gibi ozelden yazmayacaksin.
Takintili misin nesin? Tehditmis ya yuru isine
pekiIstersen 10 bin pound yaz, inanmiyorum ya Allah Allah.
İnanmayın ama benim konumun gerçekliği hakkında da bana iftira atmayınIstersen 10 bin pound yaz, inanmiyorum ya Allah Allah.
27 yasinda onca dil Turkiye sartlarinda bilmesi imkansiz.
Kizim ben senelerdir yurtdisindayim, bi suru yabancinin ortasinda, soyledigin ozelliklerle biri Turkiye'de zor yetisir.
Hem okuyacak hem. 7-8 dil ogrenecek hem calisacak hemde 27 yasinda olacak.
Ozaman Turkiyede durmasin, cok donanimli madem.
Konu bastan asagi utopik.
Yurtdısına gıtmek ıstemıyor abimAbiniz bu ülkede ziyan olur. Yurtdışında yaşasın orada çalışsın.
Burda kalmaya kararlı ise mecburen en sonunda tekliflerden birini kabul edecek.
Çünkü hiçbir şey iyiye gitmiyor, daha da kötüleşiyor ekonomik olarak. Bugün 4bin tl teklif eden firma 6 ay sonra emin olun 3bin tl teklif eder.
Sıktınız ama inanmıyorsan inanma27 yasinda 4 dil biliyor, cevirmenlik tecrubei var ama 2 senedir issiz. Ne ara okul okudu calisti da issiz kaldi. Bu dilleri nasil ogrendi? Atarken biraz destekli mi atsaniz
sadece dil değil canım satıs üzerine de çalışıyor ihracat üzerine çalısıyorKim kimi sadece dil biliyor diye 10 bin dolar maaşa bağlamış ya? Abin ayda bu kadar kazandıysa bi 5 sene çalışmadan rahat yaşar zaten .
Benim de 2,5 dilim var. 5 bin $ da ben mi istesem?
Valla ben calisiyorum 4bin tl maas almiyorum. Calismayip 4bin tl maasi begenmeyen birine ne gibi bir yardimim dokunabilir? Kk bu kadar ütopik dertlere aliskin degil.Sıktınız ama inanmıyorsan inanma
Septik hareketlerinizden sıkıldım. Ne atacam be ? Bilirkişi misiniz ? müneccim misiniz ? 1.5 senedir işssiz 2 değil ayrıca , bu iftira atanlar da sürekli söyleemdiğim şeyleri söyledim gibi yazıyorlar
biri 10 bin tl yazdın der 10 bin dolar yazmısken ben
sonra kanıtla dedigim zaman cevap veremez
biri gelir 2 yıl der 1.5 yılken
nesiniz siz anlaşıp mı geliyorsunuz ustume ?
Danısmaya geldim yardım istiyoru akıl akıldan ustundur dıyerek abuk sabuk ithamlarla ugrasıyorum ya
Ya işte girsin işe, maaş + prim diye anlaşılsın. Pazarlaması kuvvetli ise, her sattığından prim alırsa gerçekten iyi paralar kazanabilir.sadece dil değil canım satıs üzerine de çalışıyor ihracat üzerine çalısıyor
Şu an cepten yiyor birikimi var ama hazıra dağ dayanmaz neden böyle oldu anlamadımnerdeyse 2 yıl olacak artık bi işe girmesi şart sonra bu bulduğunu da bulamazsa ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?