Ailemin maddi durumu kötü .Adamin bir geliri var ki calismiyor diye dusundum ben sahsen. Kendini idare edecek bir geliri varsa tatmin olmayacagi bir iste calismak istememesi normal
Yok ana baba parasi yiyorsa, aileniz destegi kesecek, baska yolu yok.
Ailemin maddi durumu kötü .
Şu bakış açısından.abim hayatta a haber izlemez . hatta tv bile izlemez . a haber izlediğini nerden çıkardınız ?
Bu arada abiniz bu bilgileriyle e ticaret alanına da yonelebilir. Girişimcilik ile ilgili eğitim almaya yonlendirin bence onu. Belli ki bir deneyimi,birikimi var. Belki de bir adım atmak için nereden başlayacağını bilemiyordurama son zamanlarda hükümet süper kriz mriz yok diyor .
Abimin 10 bin küsür dolar almasının sebebi özellikle ihracat yoluyla ülkeye binlerce dolar döviz sokmasıydı. Bağlantıları güçlü ve ikna edici özelliği kuvvetli . bu 1.5 yıllık işsizlik hem ona zarar hem de ülke ekonomisine zarar maalesef
Sizde müffettiş gadgetsınız galiba , saçmalamayın lütfen . Sizsiniz fake . o konuda ki üye saçmalıyordu ironi yaptım . aklı basına gelsin diye .Hahahayt, gulmekten gozumden yas geldi.
Ya bu kadar buram buram fake oldugunu bari farkettirme
Zaten bi konuya yaptigin efsane yorumdan sonra kesin kanaatim fakesin fake.
"Bence hamile kal sonra bir sekilde evlenmeye ikna edersin.Olgun erkek sakın kaçırma"
Bence abiniz bulmuş da bunuyor evet maaşı öncekine gore düşük ama 1 buçuk yıl işsiz kalmaktan çok daha iyidir insanlar aç asgari ücrete ne işler yapıyorlar onu bile bulamayan var bence söyleyin haline şükretsin beterin beteri var bunları görsün ve çalışsın.Abim 1.5 yıldır işsiz. Fransızca Almanca İngilizce Arapça ve Rusça konustugu diller. Bu dilleri çok iyi konusuyor. En son yaptığı iş ithalat ihracat işiydi. Çok büyük paralar kazanıyordu dolar üzerinden . Aylık kazancı yaklaşık 10.000 dolar ve 11.000 dolar arasında değişiyordu. Şimdi firmalar abimle çalışmak istiyor ama abim 10.000 dolardan aşağı çalışmam diyor. Para konusunda anlaşamıyor.
Abim 27 yaşında . Sizce ne yapmalı ? 1.5 yıldır boşta ?
Bir de firmalar kriz var diyor. Daha düşük maaş vermek istiyor. 4 bin tl civarı . Abimde değişiklik var son zamanlarda, firmalar kriz var dedikce abim kriz mriz yok ülke harika bir şekilde büyüyor diyor. Normalde abim hükümetin ekonomik faaliyetlerini desteklemez eleştirirdi ama son zamanlarda hükümet süper kriz mriz yok diyor .
Amacım siyaset yapmak değil durumu anlatıyorum lütfen tartısma cıkmasın konumda .
10 bin tl 10 bin dolar olmus yazıyor , nerde 10 bin tl yazdım , iftira attgıı burdan belliInanmadim diye bana ozelden yaziyor
10 bin tl 10 bin dolar olmus yazıyor , nerde 10 bin tl yazdım , iftira attgıı burdan belli
Beni tehdit ediyor bu arkadas ,Inanmadim diye bana ozelden yaziyor
Bana özel mesajla bunu yazdın ;Yav inanmiyorum, zorla degil inanmiyorum.
10 bin dolar 55 bin tl ediyor, iste tam da buyuzden inanmiyorum.
Benim arkadasim bu krizde 8 bine is bulduysa ve 8 dil bilmiyorsa, ya konu fake ya abinin anlattigin ozellikleri
Vizyonun küçükse inanmazsın o kadar paraya sen önce 10 bin tl yi nerde yazmısım onu kanıtlaYav inanmiyorum, zorla degil inanmiyorum.
10 bin dolar 55 bin tl ediyor, iste tam da buyuzden inanmiyorum.
Benim arkadasim bu krizde 8 bine is bulduysa ve 8 dil bilmiyorsa, ya konu fake ya abinin anlattigin ozellikleri
Beni tehdit ediyor bu arkadas ,
simdi ben bu arkadası ifsa ediyorum bir 10 bin tl yazmsıım donra da 10 bin dolar yzmsım . Nerde böyle bir şey yazdım kanıtlasın , yoksa kendısı ıftıracıdır
Dolarmis evetVizyonun küçükse inanmazsın o kadar paraya sen önce 10 bin tl yi nerde yazmısım onu kanıtla
Bana özel mesajla bunu yazdın ;
Ozelden yazma, konundan yaz bu bir.
Inandirixi degilsin, 10 bin tl bianda 10 bin dolar oldu bu iki..
nerde 10 bin tl yazmısım sizofren misin ?
bunu yazdın özelden ;Tehdit mi?
Ozelden sapik gibi yazma demek tehdit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?