Abimin maaş beklentisi

Adamin bir geliri var ki calismiyor diye dusundum ben sahsen. Kendini idare edecek bir geliri varsa tatmin olmayacagi bir iste calismak istememesi normal

Yok ana baba parasi yiyorsa, aileniz destegi kesecek, baska yolu yok.
Ailemin maddi durumu kötü .

Ailemin maddi durumu kötü .

Abiniz kendisi nasil geciniyor? Ailenizle mi yasiyor?
Eger oyleyse aileniz evden gonderecek, abiniz de basinin caresine bakacak.

Yok abinizin kira/faiz gibi akmasa da damlayan bir geliri varsa cok dert etmeyin. Az kazanir az yer. Herkes kariyer yapacak degil.

Abimiz haklı, onca dil bilecek.
Kaç insan olacak çalıştığı firmaya.
Ve maaş olarak 4 bin TL diyecekler.
Abiniz kriz ortamı bitene kadar dediği gibi pazarcılık yapsa yeri.
Çağrı merkezlerinde dil tazminatı varken, bunca dil bilen adama 4 bin TL diyen firma utansın.

abim hayatta a haber izlemez . hatta tv bile izlemez . a haber izlediğini nerden çıkardınız ?
Şu bakış açısından.
ama son zamanlarda hükümet süper kriz mriz yok diyor .
Bu arada abiniz bu bilgileriyle e ticaret alanına da yonelebilir. Girişimcilik ile ilgili eğitim almaya yonlendirin bence onu. Belli ki bir deneyimi,birikimi var. Belki de bir adım atmak için nereden başlayacağını bilemiyordur

Abimin psikolojisi kesin bozuk bence,

lisedeyken hem çalışıp hem okuyordu üniversitede de öyleydi. Bu süreç içinde kızlara birsey ısmarlamaya para bile ayıramadı . Hic sevgilisi olmadı kızları paracı olarak düşünüyordu . Sonra para kazanmaya başlayınca kızlara çok kötü davranmaya başladı. Şahit oluyordum bunlara . Abim tip olarak da yakısıklı biri çirkin de değil . Tam bir şeytana dönüştü .

Hahahayt, gulmekten gozumden yas geldi.
Ya bu kadar buram buram fake oldugunu bari farkettirme
Tabi aslinda abin issiz bir Ceo.
Masallah 27 yasina 7-8 dil sigdirmis.

Zaten bi konuya yaptigin efsane yorumdan sonra kesin kanaatim fakesin fake.

"Bence hamile kal sonra bir sekilde evlenmeye ikna edersin.Olgun erkek sakın kaçırma"

Sizde müffettiş gadgetsınız galiba , saçmalamayın lütfen . Sizsiniz fake . o konuda ki üye saçmalıyordu ironi yaptım . aklı basına gelsin diye .

Bence abiniz bulmuş da bunuyor evet maaşı öncekine gore düşük ama 1 buçuk yıl işsiz kalmaktan çok daha iyidir insanlar aç asgari ücrete ne işler yapıyorlar onu bile bulamayan var bence söyleyin haline şükretsin beterin beteri var bunları görsün ve çalışsın.

10 bin tl 10 bin dolar olmus yazıyor , nerde 10 bin tl yazdım , iftira attgıı burdan belli

Yav inanmiyorum, zorla degil inanmiyorum.
10 bin dolar 55 bin tl ediyor, iste tam da buyuzden inanmiyorum.
Benim arkadasim bu krizde 8 bine is bulduysa ve 8 dil bilmiyorsa, ya konu fake ya abinin anlattigin ozellikleri

Inanmadim diye bana ozelden yaziyor
Beni tehdit ediyor bu arkadas ,

simdi ben bu arkadası ifsa ediyorum bir 10 bin tl yazmsıım donra da 10 bin dolar yzmsım . Nerde böyle bir şey yazdım kanıtlasın , yoksa kendısı ıftıracıdır

Benim arkadasim bu krizde 8 bine is bulduysa ve 8 dil bilmiyorsa, ya konu fake ya abinin anlattigin ozellikleri
Bana özel mesajla bunu yazdın ;

Ozelden yazma, konundan yaz bu bir.
Inandirixi degilsin, 10 bin tl bianda 10 bin dolar oldu bu iki..

nerde 10 bin tl yazmısım sizofren misin ?

Vizyonun küçükse inanmazsın o kadar paraya sen önce 10 bin tl yi nerde yazmısım onu kanıtla

Beni tehdit ediyor bu arkadas ,

simdi ben bu arkadası ifsa ediyorum bir 10 bin tl yazmsıım donra da 10 bin dolar yzmsım . Nerde böyle bir şey yazdım kanıtlasın , yoksa kendısı ıftıracıdır

Tehdit mi?
Ozelden sapik gibi yazma demek tehdit mi?

Bana özel mesajla bunu yazdın ;

Ozelden yazma, konundan yaz bu bir.
Inandirixi degilsin, 10 bin tl bianda 10 bin dolar oldu bu iki..

nerde 10 bin tl yazmısım sizofren misin ?

Duzgun konus, kardesimden kucuksun eger yasin dogruysa.
Duzgun konus terbiyesizlesme

Kriz yoksa kendisi bir iş kursun işsizlere de iş alanı açmış olur. Maaşları da dolar bazında öder, en azından 3-5 ailenin de yaşam standartı yükselmiş olur.

Amacım polemik yapmak falan değil, ciddi bir öneri bu.

Tehdit mi?
Ozelden sapik gibi yazma demek tehdit mi?
bunu yazdın özelden ;

Burdan yazmaya devam edersen ifsa edicem bu laflarini.

ne oluyor bu tehdit oluyor mu ? iyi niyet temennisi mi oluyor bu ? tehdit ettin iişte kendi çapında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…