- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Büyük abim bizi resmen şaşkınlıktan şaşkınlığa sürüklüyor.Bugün diğer abimi annemin maaş promosyonunu almak için aramış(büyük abimin işi yok şuan bu sebepten diğer abim annemin maaşını o alsın istedi annem dedemden dolayı maaş alıyor 1000 lira falan). Gerçekten çok üzüldüm.Konuşma bir dakika falan sürmüş doğru düzgün hal hatır bile sormamış.Onu geçtim annemi bile sormamış abimin evde olduğunu bile bile selam bile yollamamış...Annem o kadar kıymet verirdi ki cebinde 20 lirası olsa ona yollardı dışarda okuyor diye.Biz babam sorunlu olduğu için pek birşey yapamazdık yiyecek falan yollardık daha çok abime para gitsin diye annemle babamın arası kaçkez kötü olmuştur...Herşeyi geçtim annemi haftada bir bile aramaz ayda bir annemler arar onu.Nasıl yapıyor bunu annemi senede üç beş gün görmeyi nasıl yeterli buluyor aklım almıyor...Ne demeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum.Konuşursam sert konuşurum biliyorum.Abimler kötü olsun istemiyorum çünkü lise zamanlarından sonra aralarında hafif bir tartışma bile olmamıştır.Abim paraya para demeyen bir insandı 1000 lira onun için hiçbirşeydi şimdide promosyon olan 500 liraya göz dikti.Hem üzgünüm hem kırgın.Üzgünüm çünkü abimin bu paraya tenezzül edecek duruma düşmesi beni üzüyor.Kırgınım çünkü annem umrunda değil...Sizin önerileriniz neler?