Abimin maaş promosyonunu almak istemesi...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Büyük abim bizi resmen şaşkınlıktan şaşkınlığa sürüklüyor.Bugün diğer abimi annemin maaş promosyonunu almak için aramış(büyük abimin işi yok şuan bu sebepten diğer abim annemin maaşını o alsın istedi annem dedemden dolayı maaş alıyor 1000 lira falan). Gerçekten çok üzüldüm.Konuşma bir dakika falan sürmüş doğru düzgün hal hatır bile sormamış.Onu geçtim annemi bile sormamış abimin evde olduğunu bile bile selam bile yollamamış...Annem o kadar kıymet verirdi ki cebinde 20 lirası olsa ona yollardı dışarda okuyor diye.Biz babam sorunlu olduğu için pek birşey yapamazdık yiyecek falan yollardık daha çok abime para gitsin diye annemle babamın arası kaçkez kötü olmuştur...Herşeyi geçtim annemi haftada bir bile aramaz ayda bir annemler arar onu.Nasıl yapıyor bunu annemi senede üç beş gün görmeyi nasıl yeterli buluyor aklım almıyor...Ne demeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum.Konuşursam sert konuşurum biliyorum.Abimler kötü olsun istemiyorum çünkü lise zamanlarından sonra aralarında hafif bir tartışma bile olmamıştır.Abim paraya para demeyen bir insandı 1000 lira onun için hiçbirşeydi şimdide promosyon olan 500 liraya göz dikti.Hem üzgünüm hem kırgın.Üzgünüm çünkü abimin bu paraya tenezzül edecek duruma düşmesi beni üzüyor.Kırgınım çünkü annem umrunda değil...Sizin önerileriniz neler?

Üzülebilirsin,kırılabilirsin ama şuan hiç bişey yapma. Sert konuşursan sonra pişman olursun
Önce böyle bişey olmamış. Demek ki gerçekten zor durumda. Bekle gözlemle

Üzülebilirsin,kırılabilirsin ama şuan hiç bişey yapma. Sert konuşursan sonra pişman olursun
Önce böyle bişey olmamış. Demek ki gerçekten zor durumda. Bekle gözlemle
Abimin kıymet vermemesi aşikardı ama bu maaş alma olayı üç senedir var birkez bile anneme teşekkür etmedi iki yüzüğü bir çift küpesi var bu kadının başka hiçbirşeyi yok.

Abimin kıymet vermemesi aşikardı ama bu maaş alma olayı üç senedir var birkez bile anneme teşekkür etmedi iki yüzüğü bir çift küpesi var bu kadının başka hiçbirşeyi yok.
Senin abi modelinden bizde bi akraba var. Gerçekten ömür törpüsü oluyorlar.. Ama işte sen tepki verince düzelmiyo ya. Üzüldüm anneniz ve sizin adınıza

Senin abi modelinden bizde bi akraba var. Gerçekten ömür törpüsü oluyorlar.. Ama işte sen tepki verince düzelmiyo ya. Üzüldüm anneniz ve sizin adınıza
Ben abimle pek görüşmüyorum telefonda üç beş ayda denk geliyorum o isterse iki dakika hal hatır o kadar.Dün sabah abim yengemle büyük abimin paylaştığı fotoğrafı bana attı günümüze bu güzel çiftle başlayalım diye akşamda bu konuşma gerçekleşmiş.İkisinin niyet farkı... Üçümüzde aynı anne babadanız abim niye böyle anlamıyorum...

Yalnız koskaca insanlar annenizin maaşını annenize sormadan almaları bana normal gelmedi. Anneniz kendisi vermeyi teklif etse ya da rica edilse anlardim da sizinkiler olmamış
Olaya çok yanlış yerden bakmışsınız abim annemin elinden kartı çekip almadı büyük abime vermedi.Annemin parayla pulla işi olmaz bu sebeple biz böyle yorumlamıyoruz.Olaya yolunacak kaz gibi bakan tek kişi büyük abim birde bu taraftan bakın.

Diğer abinizin onun işsizliğini bahane edip annenizin maaşını düşünmesini de doğru bulmuyorum. Sürekli tek taraflı yardım yapmanız bu ilişkiyi daha da kötüleşirdir. Yalnız bırakın, kendileri düşünsün.
Geçmiş zamanda büyük abimde bize yardım yaptı ama abimin ve anneminkinin yanında lafı olmayacak bir yardım.Evet ilişki bu türlü dahada kötüleşti çünkü abim sadece parayı düşünüyor başka birşey umrunda değil.

Geçmiş zamanda büyük abimde bize yardım yaptı ama abimin ve anneminkinin yanında lafı olmayacak bir yardım.Evet ilişki bu türlü dahada kötüleşti çünkü abim sadece parayı düşünüyor başka birşey umrunda değil.
Kıyamam sana ya işte sen bunaltı dert yapacak kadar hayırlı bir evlâtsin Rabbim sana sağlık versin boşver hiçbirşey yapma anneni mutlu et Yeter

Kıyamam sana ya işte sen bunaltı dert yapacak kadar hayırlı bir evlâtsin Rabbim sana sağlık versin boşver hiçbirşey yapma anneni mutlu et Yeter
Eskiden çok üzülürdü annem büyük abim onun kıymetlisiydi artık umursamıyor o derece soğuttu annemi annemin umursamadığı yerde ben üzülmeye başladım hiç mi aklına gelmiyor annemin emekleri diyorum...Evliyim aileme üç kilometre uzağım birkaç günde bir gelirim gelemesem hergün birkez arar 5-10 dakika konuşurum çok mu abim keşke haftada bir yapsaydı bunu fazlasını beklemezdik.

Eskiden çok üzülürdü annem büyük abim onun kıymetlisiydi artık umursamıyor o derece soğuttu annemi annemin umursamadığı yerde ben üzülmeye başladım hiç mi aklına gelmiyor annemin emekleri diyorum...Evliyim aileme üç kilometre uzağım birkaç günde bir gelirim gelemesem hergün birkez arar 5-10 dakika konuşurum çok mu abim keşke haftada bir yapsaydı bunu fazlasını beklemezdik.
[/QUOTE
Iste kız evladı başkadır abin evli mi Şu an annen baban tek mi evde yaşıyorlar Boş ver takma kafana Allah büyüktür bir sen canını sıkma Biraz zaman geçtikten sonra mesela abilerini ara de ki hani Annem çok üzülüyor hep sizi düşünüyor Anneler Günü'nde yaklaştı En azından onu mutlu edin sadece konuşun fazla bir şey gerek yok bunu yap bence en azından yarın öbür gün bir şey oldu mu için rahat olur Hani dersin elimden gelen her şeyi yaptım onlar da demek ki nankörler

Canım diğer abim annemle yaşıyor bekar babam vefat etti.Ve bekar abim benimle kıyaslanmayacak kadar iyi bir evlat anneme karşı çok şükür...

Canım diğer abim annemle yaşıyor bekar babam vefat etti.Ve bekar abim benimle kıyaslanmayacak kadar iyi bir evlat anneme karşı çok şükür...
İyi o zaman canım benim Sen yine canını sıkma anneni mutlu et Diğer Abin de Ergeç hatasını anlar annesinin olduğunu da hisseder arar da sorar da bunları Zamana bırakmak gerekiyor çok fazla kafana takıp kendini üzme

İyi o zaman canım benim Sen yine canını sıkma anneni mutlu et Diğer Abin de Ergeç hatasını anlar annesinin olduğunu da hisseder arar da sorar da bunları Zamana bırakmak gerekiyor çok fazla kafana takıp kendini üzme
Allah razı olsun 🥰

Abinizinin işsiz olmasının nedeni nedir?
Sağlık problemiyse eyvallah ama kazık kadar evli barklı adamın çalışmayıp, işsizim ayağına annesinin maaşını alması, üstüne bir de promosyonu istemesi embesillik başka birşey değil.

3 senedir annenin maası mı alıyor🤦🏻‍♀️
E calısmazki ozman
Anneniz hata yapıyor
Coluk cocugu yok mu?1000 tl ile nasıl geciniyorki😕

Olaya çok yanlış yerden bakmışsınız abim annemin elinden kartı çekip almadı büyük abime vermedi.Annemin parayla pulla işi olmaz bu sebeple biz böyle yorumlamıyoruz.Olaya yolunacak kaz gibi bakan tek kişi büyük abim birde bu taraftan bakın.
Bence hiç karışmayın. Kötü olan siz olursunuz sana noluyor diyebilirler.

Back
X