Abimin maaş promosyonunu almak istemesi...

Anneniz maaşını vermesin bundan sonra.Ağzını açıp, bir şey söylemesi gereken o. Kendilerini sömürtürüp, sömürtürüp, ondan sonra üzülüyorlar.

Abinizinin işsiz olmasının nedeni nedir?
Sağlık problemiyse eyvallah ama kazık kadar evli barklı adamın çalışmayıp, işsizim ayağına annesinin maaşını alması, üstüne bir de promosyonu istemesi embesillik başka birşey değil.
Sağlık sorunu yok şükür yada ağır depresyonda çaktırmıyor gerçekten bilmiyorum yaptıkları o kadar anlamsız ki...

3 senedir annenin maası mı alıyor🤦🏻‍♀️
E calısmazki ozman
Anneniz hata yapıyor
Coluk cocugu yok mu?1000 tl ile nasıl geciniyorki😕
Yengemin ailesiyle kalıyorlar var çocuğu hemde özel kolejde yıllık 50.000 TL ödeniyor o koleje abimi gerçekten anlayamıyorum...

Anneniz maaşını vermesin bundan sonra.Ağzını açıp, bir şey söylemesi gereken o. Kendilerini sömürtürüp, sömürtürüp, ondan sonra üzülüyorlar.
Aslında maaşı verme fikri diğer abimindi annemin çok gönlü yoktu şimdiyse hiç gönlü yok bu sömürüyü görünce ondan çok biz üzülüyoruz.

Yengemin ailesiyle kalıyorlar var çocuğu hemde özel kolejde yıllık 50.000 TL ödeniyor o koleje abimi gerçekten anlayamıyorum...
Nasılsa otırdugu yerden maas geliyor
Kusura bakmayın abiniz kımıl zararlıısı olmıs
Hanımın aileyle otur
Annenin maası al calısma
Kadın halimle kimsye böyle yük etmesin beni Allah🙏🏻
Erkek haliyle nasıl utanmıyor acaba?

Nasılsa otırdugu yerden maas geliyor
Kusura bakmayın abiniz kımıl zararlıısı olmıs
Hanımın aileyle otur
Annenin maası al calısma
Kadın halimle kimsye böyle yük etmesin beni Allah🙏🏻
Erkek haliyle nasıl utanmıyor acaba?
Bizde şok içerisindeyiz gerçekten...Ailem dedi gelin burada kalın diye abim iş beğenmiyor ailemin evinide beğenmiyorlar ya imkânlar orada daha fazla...

Annen razıysa karışma
Anaların parasını hep erkek çocukları yer
Kızlarda onun lafını yapar,

Koca koca adamların, annesinin emekli masasına emekli maas bile degıl aslında.... babadan kalan ufacık parasına goz koyması ne acı bir durum.
Allah evladın hayırlısını versin

Back
X