• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.
Konuyu bulandırıp başka yerlere çekmeyin.
Bu ülkenin bütünlüğüne zarar vermeye kalkan her türlü örgüt terör örgütüdür. Senin buna katılman veya katılmaman zerre önem arz etmez. Çünkü sen kimsin?
Devletten üstün müsün?
Ay lütfen böyle bir konuda da hümanistlik yapmayıverin. Sempatizanlık hele sakın sakın sakın.
Buna izin vermeyiz!

Simdi dusunki erkek kardesin tecavuzcu gidip hala kardesim nambir van mi diyeceksin
Senin tarafini anladik zaten
Pkkyi parti sanan...
Hayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsiniz

Pkk sevicileri bakın şurdan ;)

Eklentiler

• 20201008_210407.webp
    20201008_210407.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
Hayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsiniz
Ya yazdikca batiyorsunuz sizin gibi vatan bayrak sevgisi bilmeyen insanlar gordukce oyle uzuluyorumki oksijen israfi

Kiz ailesinden kopacak olsaydi ona secenek sunuldu hemde babasi tarafindan isterse gidr nikah yapar
Kiz hayir sevgili babacigim ben ailemle nisanimi yapar bublarin agzina sicarim dedi

Hayır ne dediler de bu kanıya vardınız bunu merak ettim. Neyse ben sizin diğer konunuza bakayım.
TURKIYE CUMHURIYETI BUNLARI 42 YILDIR TURKIYEYE ALMAYARAK
KONSOLOSLUKTAN KARA LISTEYE ALINARAK
ADAM TURKIYE HAKKINDA KARALAYICI KITAPLAR YAZILARAK
ADAM BIZ PKK KURUCULARINDANIZ DIYEREK

YETERLIMI
DAHA DEVAM EDIMMI

Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
Siyaset mi bu acaba? Kardeşi, (konu sahibi lütfen yanlış anlamasın ama) beyinsizin birisiymiş. Kendisini, ailesini düşünmeyen birisi onun yüzüne baksa ne olur, bakmasa ne olur?

Aile herşeyden önce gelir falan diyenler kardeş katillerini anne katillerini baba katillerini falan okumuyorlar mı izlemiyorlar mı?
Miras için birbirine giren kardeşler 2 tane çeyrek altın için 20 yıl birbirlerine konuşmayan kardeşler böyle bir konuda Aaa düğününe gitmesek olur mu oluyor..
Ben de bunu anlamıyorum, dünyadaki en önemli şey para mı? Para söz konusu olunca kardeşlik bitiyor da başka bir şey söz konusu olunca kardeşlik bitmiyor mu?

Arkadaşınız aynı sebeple mi istenmeyen evlilik yaptı?
Yoksa biri Kastamonulu biri Gaziantepli olduğu için kültür farkı falan mı yaşadılar?

Ay bırakın Allahaşkına, aynı yorumları yazıp durmayın.
Vatan sevgisi aileden önce gelir. Bu dünyada aileniz olmadan yaşayabilirsiniz. Ama vatansız yaşayamazsınız. Ha yaşarsanız da nasıl yaşanır az çok tahmin edin, haber falan izleyin.

TURKIYE CUMHURIYETI BUNLARI 42 YILDIR TURKIYEYE ALMAYARAK
KONSOLOSLUKTAN KARA LISTEYE ALINARAK
ADAM TURKIYE HAKKINDA KARALAYICI KITAPLAR YAZILARAK
ADAM BIZ PKK KURUCULARINDANIZ DIYEREK

YETERLIMI
DAHA DEVAM EDIMMI
Neden çemkiriyorsunuz ya😧 olayı anlamaya çalıştım, tüm yorumları okumak zorundamıyım? Her neyse.

Valla pis gaza gelirsem o evi yarin basarim
Bi cinnet geciririm
Zira kiz benim eve geldiginde olmaz demek icin topkandigimizda kizi dovmemek icin zor tuttum kendimi
ben yerinde olsam şu saatden sonra abimi de o kızı da yolda görsem tanımıyorum der geçerdim

Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
Aile her şeyi sarıp sarmalamalı mı sizce?
Birini öldürse, tecavüz etse de aileden biri diye arkasında mı durulmalı?
Ben öyle düşünmüyorum, çoğumuz öyle düşünmüyoruz. Kan bağı her şey değildir. Benim kanımdan olan, masumun canını acıtmışsa; kanımdan olanı değil masumu savunurum, yanında olurum. Şükürler olsun vicdan sahibiyim. Bizde yanlış yapanı pışpışlamazlar, yaptırımı olur her yanlışın. Ödül gibi bağrımıza basmayız.

Neden çemkiriyorsunuz ya😧 olayı anlamaya çalıştım, tüm yorumları okumak zorundamıyım? Her neyse.
Cemkiren sizsiniz hadi yallah bi bakin itleriniz nerede leslenmisler bi gidin
Iste ayni gelin adayifa siziin gibi uzaktan kuzensiniz belli
Bi defol git benim konuma yazma pislikler sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X