Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Milana bu sitede tahmininden çok üye küçükken üye olup sitede büyüdü, zamanla olgunlaşıyorlar, düşünceleri değişiyor, fikirleriyle takdir gören genç kadınlar haline geliyor büyük bir kısmı, yetiştirememekle alakası yok bence, saç bakımı, makyaj, moda konularına bakınırken üye oluveriyorlar, lakin madem bu çocuklar siteye bir sebeple üye oluyor o zaman onlara doğruyu öğretmek, olgun, vizyonu geniş gençler haline getirmek bizim elimizde, dalga geçmek, dikkat çekip ortalığı trollemek için gelenler hariç, diğer çocuklar pekala toparlanabiliyor buradaki ablaları sayesinde.

Bence bu çocukları açtıkları bir iki konuyla hemen tiye alıp dışlamamak lazım, hem zaten onlar daha çocuk, biz kocaman erişkinleriz, dalga geçmek bize yakışmıyor bana kalırsa, çocukla çocuk mu olalım?

Konu sahibesinin düşünceleri henüz olgunlaşmamış, 16 yaşında birinin 30 yaşında biri gibi düşünmesini bekleyemeyiz.

başlığı okuyunca ve cümlelerinizin başlangıcında sübyancı bir erkek sandım abinizi
ne var bunda altı üstü 2 yaş gayet de olabilir
ben de genç kızken abimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyordum ne günlükler tutardım onun için
ne kadar abartmışsınız
bence sadece kıskançlık yapıyorsunuz

Ablacım sanane ne ayıp yaptığın.

Alintiladigin yorumdan sonraki yorumumda yazmistim , foruma uye olmayi anliyorum , bilgi alabilecekleri tonla konu var ama bana bdv ye bu konu gibi acilanlar cok saglikli gelmiyor , elbette dalga gecilmemeli ama gecmis deneyimlerden kaynakli olarak diger uyelerin tiye aldigini dusunuyorum
Cunku burda bu yaslardaki diger uyeye defalarca yazildi anlatildi ve gram degisme yasanmadi , dogal olarak insanlar da yeter artik diyor diye dusunuyorum
Bir anne olarak olaya baktigimda , kizimin bu tarz konulara takilmasi ve buraya gelip de yok tacize ugradim ( ortada taciz yok , olsa zaten bambaska bir konu) , yok abimin telefonunu kurcaladim vs diye konular acmasi beni rahatsiz ederdi.
Kendi 17 yasimdaki halimi dusunuyorum , yine ikna olmuyorum , anlatabildim mi bilemiyorum
Tepki gosterdigim sey 17 yasindaki cocuklarin gelip burda konu acmasi degil , gercekten derdine cozum arayan cocuklar da var burda ve hepimiz elimizden geldigince yardimci olmaya calistik
Tepkim bu icinde yazistigimiz tarz konulara , imkanim olsa annesine ulasir , karsima alir oturtutr anlatirim neler yapmasi gerektigini

Ben böyle bir ilişkiyi gayet anormal buluyorum. 19 yaşında Universiteli birinin Liseli bir kızla görüşmesi bence gayet anormal. Kaldı ki aralarında bir şey olsa abisi suç işlemiş olur, kız reşit değil.

İleride 2 yaş sorun olmaya bilir, ama bu yaşlarda sorun.

Universitede arkadaşlık kuracağına, kız kardeşinin liseli arkadaşıyla münasebet ne mana..

Kız 17 yaşında reşit değil.
Kızın ailesi kızın arkadaşlarını tanıması gerek bu kızı ve ailesini ilgilendirir.
Abin 19 yaşında reşit.
Kızla sinemaya gidebilir konuşabilir kahve içebilir ama bunların dışında kıza zarar verir ya da kızı alıkoyma durumunda ceza alır.
Abin 19 yaşında bilinçli biri olmalı ve öyle değilse de bu onun tercihi ve sonuçlarını yaşar.
Sen karışmamalısın herkes tercihlerinin sonuçlarını yaşar.

kıskanmış olabilirsin birde arkadaşının arkandan iş ceviriyor gibi olması sanırım kızdırdı. ben o yaşlarda flörtlere karşıyım. çünkü dersleri etkiliyor. rayında tutabilseler çok iyi aslında. ama gençler bunu beceremiyor

Size ne olabilir abim 19 yasinda kiz 17 yazmissiniz soru isareti koymussun yaslarinda ne var acaba gayet dogal bisey senin olmadimi hic bence karismayin herkesin kendi hayati yargilamak karismak size dusmez

Bencede bende kızı düşünüyorum abimden çok bu yuzden ayrılmalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…