- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Nedir bu kk'nin coluk cocuktan cektigi
Birdiniz iki mi oldunuz yahu ? Gidin ders calisin , genclerle takilin ne isiniz var kadinlar klubunde hemde bdv'de yahu?
Benim kizim 17 yasinda buraya takilsa , yetistirememisim ben bu cocugu diye kafami duvarlara vururdum
Öncelikle şehrimin iyi bir lisesinde sonuncu sınıfim okula erken başlamam sebebiyle 1 yaş ufağım. Bugün abimin telefonunu kendisinin parmak hareketini görmem sonucu ders calisirken yan odada elime alıp kurcalamaya başladım whatsapp kismina girince bizzat kendi sınıfımdan olan bir arkadaşımla samimi bir şekilde yazıştığini gördüm (abim 19 yaşinda kiz 17 ?????) Abim burada tıp okuyor ve arkadaşım abime ilk başlarda mesaj atıp fakülte hakkinda sorular sorarken sonradan muhabbet iyice koyulaşmış sosyal yaşamlardan gündelik hayattan birbirlerinden iyice bahsetmişler birbirlerine fotoğraflarini atmışlar (abime sırtin çok güzel demiş utanmadan ????!?) ve sinemaya gitmeye karar vermişler nun diye bi korku filmine gidecekler bu hafta ve benim bu olaylardan hiçbir şekilde haberim yok ?? Ek olarak benden de muhabbet açılmış ve cok düşünceli abim derslerimle ilgili okuldaki sosyal yasamimla ilgili ne varsa utanmadan da sormuş. Kız sınıfta hedefini farklı söylüyorken abime bulunduğum şehirdeki fakülteyi kazanmak istediğini söylemiş ayrica. Ben bu kızla siniftada görüşüyorum üstelik instagramina girdim muhabbet ordan takipleşme ile başlamış abim okul cikislari beni almaya geliyor bazen babam ofisten eve erken gelince muhtemelen orada falan gördüler birbirlerini veya geçen seneki veli toplantima gelince arkadaslarimla tanistirmistim orsan olabilir. Sizce bu hafta sinemaya gidip onlari yakalamış gibi yapip abimi rencide edeyim mi ? Annem sinirli birisi muhtemelen haberi olursa abimi mahveder bende bu utançtan kurtulurum simdilik abime birsey diyemiyorum kizar diye sizce ne yapmaliyim ?
Alintiladigin yorumdan sonraki yorumumda yazmistim , foruma uye olmayi anliyorum , bilgi alabilecekleri tonla konu var ama bana bdv ye bu konu gibi acilanlar cok saglikli gelmiyor , elbette dalga gecilmemeli ama gecmis deneyimlerden kaynakli olarak diger uyelerin tiye aldigini dusunuyorumMilana bu sitede tahmininden çok üye küçükken üye olup sitede büyüdü, zamanla olgunlaşıyorlar, düşünceleri değişiyor, fikirleriyle takdir gören genç kadınlar haline geliyor büyük bir kısmı, yetiştirememekle alakası yok bence, saç bakımı, makyaj, moda konularına bakınırken üye oluveriyorlar, lakin madem bu çocuklar siteye bir sebeple üye oluyor o zaman onlara doğruyu öğretmek, olgun, vizyonu geniş gençler haline getirmek bizim elimizde, dalga geçmek, dikkat çekip ortalığı trollemek için gelenler hariç, diğer çocuklar pekala toparlanabiliyor buradaki ablaları sayesinde.
Bence bu çocukları açtıkları bir iki konuyla hemen tiye alıp dışlamamak lazım, hem zaten onlar daha çocuk, biz kocaman erişkinleriz, dalga geçmek bize yakışmıyor bana kalırsa, çocukla çocuk mu olalım?
Konu sahibesinin düşünceleri henüz olgunlaşmamış, 16 yaşında birinin 30 yaşında biri gibi düşünmesini bekleyemeyiz.
+++++++++++ abimle aralarinda uçurun givi yaş farki var ayrilmalilar bu yüzden abime dicem bugünAbin bi yetistin, kiz ise cocuk.
Ayip yahu
Bana niye görümce diyorsunuzGörümceligin nirvanasi !
Bencede bende kızı düşünüyorum abimden çok bu yuzden ayrılmalılarBen böyle bir ilişkiyi gayet anormal buluyorum. 19 yaşında Universiteli birinin Liseli bir kızla görüşmesi bence gayet anormal. Kaldı ki aralarında bir şey olsa abisi suç işlemiş olur, kız reşit değil.
İleride 2 yaş sorun olmaya bilir, ama bu yaşlarda sorun.
Universitede arkadaşlık kuracağına, kız kardeşinin liseli arkadaşıyla münasebet ne mana..
+++++++++++ abimle aralarinda uçurun givi yaş farki var ayrilmalilar bu yüzden abime dicem bugün
Kız reşit değilUçurum mu var
Ucurum gibi ?+++++++++++ abimle aralarinda uçurun givi yaş farki var ayrilmalilar bu yüzden abime dicem bugün
Ay sanane ya yapıstın ha. Düş insanların yakasindan.Kız reşit değil
Kız reşit değilUcurum gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?