- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.858
- 548
Abim hayatta izin vermez , anlamıyorsunuz bu konuda abim çok katı, ben lafını bile açsam benle kavga ediyor, diyor ben hallediyorum, yani yaşamayan anlamıyor farklı bir durum , abim açıkçası böyle biseyi gururuna yedirmiyor, yani ben varken nasıl eniştesinde kalır gibisinden...siizin olayiniz da garip.bir abim var bir ablam oyle bir durum olsa kesinlikle ablamla kalirim Allah korusun
igneyi biraz da kendinizi batirin kardesimi niye o halde birakiyorum diye
Aynen öyle. Konu sahibi psikolojik yönden destek arar illaki. Üniversite yeni bir heyecan, kariyer. Onunla bu bir mi?Abiniz sizi yanına almakla doğru olanı yapmış. Ebeveynlerini kaybedip yalnız yaşamak başka üniversite için başka şehirde yaşamak başka. Yengenizin yaptıklarını abinize anlatın. Ya ağzının payını versin ya da size ayrı ev açsın.
Anne baba kaybı 21 yaşındaki bekar bir kız için çok ağır. Başka şehre üniversiteye giden kız bayramda seyranda evine dönüyor. Çünkü asıl av ailelerinin yanı. Burada da abinin sahip çıkması boynunun borcu tabii ki.Aynen öyle. Konu sahibi psikolojik yönden destek arar illaki. Üniversite yeni bir heyecan, kariyer. Onunla bu bir mi?
ya yapmayin lutfen bahane bulmayin .sizi kirmak istiyorum ama bu normal degil kardesinizi atmissiniz burda bahaneler uretiyorsunuz .abiniz neye izin vermicek sokaga mi atiyorsunuz sanki yada izin vermedi koca kiz karin laf ediyor diiyip kardesinizi tutup getiremiyor musunuz ? izin vermezse vermeyin tutarim kardesimi getiririm kardesini seven onu dusunen bir insan onu orda birakmazAbim hayatta izin vermez , anlamıyorsunuz bu konuda abim çok katı, ben lafını bile açsam benle kavga ediyor, diyor ben hallediyorum, yani yaşamayan anlamıyor farklı bir durum , abim açıkçası böyle biseyi gururuna yedirmiyor, yani ben varken nasıl eniştesinde kalır gibisinden...
yaa ne demek kabul etmemesi doğal derken kız çocuğu anne baba yok hadi şimdi elinde olan imkanları olmasa neyapcak sokagami atacak kardeşini öksüz yetim 21 yaşında abide arkasında durmasa sahip cikmasa ne olacak kimse kardeşine sahip cikmasinmi kol kanat olmasinmi yazık valla kardeş kardeşe sahip cikmasinmi gelin rahatsiz oluyor diye kusura bakmayinda kimse ağaç kovugundan çıkmadıistememesi çok doğal durumları toparlayınca kendi hayatını kurmaya abinin yanından ayrılmaya bak izin vermezse düzgünce anlatırsın böylesi çok doğru değil uzun vadede
Insana en çok vicdan merhamet yakışıyor gerçekten.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Bir arkadaşım var samimi onun anne babası rahmete gitti 4 kardeşler en küçükleri erkek 19 yaşında üniversite öğrencisi. Hepsi evli küçük dışında. Ablaları bizde kalsın dediler ilk başta icraata gelince bir tek benim arkadaşım olan ablası sahip çıktı bırakmam kardeşimi dedi ama eşi gönülsüzdü onun da. Abisi hiç oralı olmadı ama abisi il dışında memur, yengesi geldi görümceleriyle konuştu siz el kapısındasınız yarın öbür gün eşleriniz sıkıntı çıkarır çocuk kendini sığıntı gibi hisseder dedi eşyalarını toplayıp çocuğu alıp gitti. Gitmeden kayınına oda yapmış. Arkadaşım fotolarını atıyor çocuk orda çok daha iyi mutlu. Çocuğa maaş falan bağlanmadı yani babadan maaşı yok. Yani demem o ki, iyi yengeler de var.
Yasiniz kac? Abiniz yengenizin istemedigini fark etmiyormu?8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne yapmalıyım?
helal olsun öyle iyiniyetli insanlara Allah razı olsun ondanAllah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Bir arkadaşım var samimi onun anne babası rahmete gitti 4 kardeşler en küçükleri erkek 19 yaşında üniversite öğrencisi. Hepsi evli küçük dışında. Ablaları bizde kalsın dediler ilk başta icraata gelince bir tek benim arkadaşım olan ablası sahip çıktı bırakmam kardeşimi dedi ama eşi gönülsüzdü onun da. Abisi hiç oralı olmadı ama abisi il dışında memur, yengesi geldi görümceleriyle konuştu siz el kapısındasınız yarın öbür gün eşleriniz sıkıntı çıkarır çocuk kendini sığıntı gibi hisseder dedi eşyalarını toplayıp çocuğu alıp gitti. Gitmeden kayınına oda yapmış. Arkadaşım fotolarını atıyor çocuk orda çok daha iyi mutlu. Çocuğa maaş falan bağlanmadı yani babadan maaşı yok. Yani demem o ki, iyi yengeler de var.
Eşinizin yanında olmak, yengenin eziyetlerinden daha mı zor geliyor kardeşinize, başka bir yorumda eşimden çekiniyor demişsiniz çünkü.
Yerinizde olsam bırakmadım orada kolay kolay kardeşimi.
aynen merhameti olmayandan korusun RabbımInsana en çok vicdan merhamet yakışıyor gerçekten.
Allah hepimizi böyle güzel kalpli insanlarla karşılaştırır umarım.
Cnm evlenirken ben konuştum bizzat dedim bak eğer yaoamiycaksan gelme, dedi olur mu öyle şey falan ama gelince ilk isi sizi istemiyorm oldu , abim polis diye evlendi, kendisi köyde yaşayan bir insandı küçümsemek için demiyorum, amacı abim sayesinde level atlamakmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?