- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar abim ve kuzenim 4 yıldır evliler. İlk günden beri yengem hep şikayetçi ilgisiz diye. İlk başta alışırsın dedim, işleri yoğun çünkü çalıştığı okulda,varı yoğu öğrencileri. ama kuzenm için çok zor oldu başka ildeler, hiç akrabamız yok. Aşk evliliği değildi tabiki yaptıkları kız yabancıya gitmesin hesabı mı kader mi bilemem evlendiler sonuçta. o zaman istiyordu ikiside. ama abim kızın hayatını zindana çevirdi vurdumduymazlığı ile. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir de yiğenm var, ona hamileyken aralarında ki tüm karı koca ilşkiside bitti. abimin hep bahaneleri, önce bebek zarar görür demeler, bebek olunca iyileşmen lazım demeler, aynı yatakta iki yabancılar 2 yıldır. çok üzülüyorum, ama ne kadar üzülsemde gelinimiz kadar üzülmem mümkün mü ki? konuştum abimle yazları karısını kızını getirip annemlere bırakıyor kendi tekrar dönüyor iş yerine, karından çocuğundan niye kaçıyorsun niye böyle yapıyorsun diyorum, evlilik bana göre değilmiş, babalık bana göre değilmiş, benm kaderm buymuş, ne yapalım çekeceğiz deyip duruyor. tabiki onunla özel hayatını konuşamıyorum. boşanmayı mı istiyorsun diyorum. yok diyor ben kaderime razıyım çekerm diyor. kendince o da ızdırap çekiyor. yakınlık kuramıyorum istemiyorum diyor. başka biri mi var diyorum kabul etmiyor. tek ilgi alanı erkek arkadaşları öğrencileri, karısını kızını evde bırakıp onlarla yemeğe gezmeye gidebiliyor. onlarla beş kere gidiyorsa bir kere karısı kızıyla gidiyor. ne yapmak lazım. kuzenm sakın kmseye söyleme annemlere falan diyor. biri büyü yaptı desek bizim ailede öyle işlerle uğraşan olmaz ama aklım almıyor olanları. bnm kendi abim benm evliliğime özenerek çok kıskanıyorum sizi, ne kadar seviyorsunuz birbirinizi, aşkla bakıyorsunuz her daim dedğinde sevinemiyorum içim parçalanıyor. abim nasıl doğru yolu bulur yardım edin
Valla madem evlendi.Evt çekecek.
Hep kadınlar mı çekecekAma bunu söylediğine bu adam biegün boşanır.Birini bulur yine boşanır..Bir kadının hayatını karartmış oldu..
Aynen canım garibim bekliyor öyle çocukla, kendimi onun yerine koyamiyorum bile çok zorKarısı nasıl duruyor , hala anlatmayalım demeleri de yanlış. evli olanlar bilir cnm çok zor birşey adam dışarda o kadaın sabahtan akşama kadar çocukla. İnsan ister ki eşimde gelsin bi sohbet edelim,birşeyler paylaşalım ama abin hiç yanaşmıyor bu duruma anladığım kadarıyla![]()
Aslında abim iki yıl hiç çocuk istemedi, biz karımla gezicez falan dedi, sonra nasıl oldu nasıl karar verildi bilmiyorum. Zaten ben bu kadar kötü olduklarını yigenim doğduktan sonra daha iyi gördümistenmeyen evliliklerde nasıl çocuk yapılıyor peki? yani yanlışlıkla mı olmuş. yanlışlıkla sevmediği kızla yatağa girmiş.
Ben kendimi çok üzüyorm, keşke bu kadar şey bilmeseydim. Kuzenimde çok üzülüyor çok ağlıyor. Ikiside gündüz birsey yok gibi davranıyorlar, gecede abimin uykusu geliyormus hemen !Ben abinden çok yengen de hata buldum. Israrcı olmazsa bu hayatı sürdürmeye mecbur kalır.
Bir oturup konuşsun atıyorum belki abin sarı saçlı seviyor yada ne bileyim tuttuğunu koparan kişileri.
Belki oda eşi ilgisiz yada tabiri caizse herşeye sessiz diye bu şekilde davranıyor.
Sana abin soğuk diye anlatması çok mantıksız. Bunu sen çözemezsin.
Bence abin sorunları bile benimle doğru düzgün paylaşamıyor diye düşünüyordur.
Çünkü bir mücadele yok. Bana karşı ilgisiz oldu bitti.
Sanki bir mal, eşya gibi evlada sahip olduğunu düşünüyorlar. Benim, kimselere yedirmem. Halbuki hayata hazırlamakla yükümlü olduğun bir emanetden başka bişey değil çocuk.sırf şu paragrafı okuduğumda dayanamadım artık, tüm suç ailelerde bence, bir kere kuzen kardeş yarısıdır yahu? oğlumu elimden alırlar nasıl bir düşünce tarzı hele mana veremiyorum. anne değilim ama annelerdeki bu erkek çocuğunu "elin kızına kaptırmama" modu nedir yahu?
Aslında ilk günden beri hep bana anlatıyor abin çok ilgisiz diye, belki bana şikayet edince iyi hissediyordur kendini, çünkü benim bi faydam olmuyor olmadı da. Deniyorum abimle konuşmayı sonuç getirmiyor. Artık bana anlatma yıpranıyorm demek de istemiyorum, çünkü bir tek seninle paylaşıyorum deyince ona da üzülüyorumBen abinden çok yengen de hata buldum. Israrcı olmazsa bu hayatı sürdürmeye mecbur kalır.
Bir oturup konuşsun atıyorum belki abin sarı saçlı seviyor yada ne bileyim tuttuğunu koparan kişileri.
Belki oda eşi ilgisiz yada tabiri caizse herşeye sessiz diye bu şekilde davranıyor.
Sana abin soğuk diye anlatması çok mantıksız. Bunu sen çözemezsin.
Bence abin sorunları bile benimle doğru düzgün paylaşamıyor diye düşünüyordur.
Çünkü bir mücadele yok. Bana karşı ilgisiz oldu bitti.
Tek maaş, maddi sıkıntıda var zaten :/ kuzenim sorun etmez zaten sağolsun ama ekstra masraf yapamazlar, bizlerde ancak kendi yağımizda kavruluyoruz. Hem abime göre sorun yok, tartışma yok, kavga gürültü yok, kaderlerini yaşıyorlar !terapiye gitsinler. öylesine denesinler
Aslında ilk günden beri hep bana anlatıyor abin çok ilgisiz diye, belki bana şikayet edince iyi hissediyordur kendini, çünkü benim bi faydam olmuyor olmadı da. Deniyorum abimle konuşmayı sonuç getirmiyor. Artık bana anlatma yıpranıyorm demek de istemiyorum, çünkü bir tek seninle paylaşıyorum deyince ona da üzülüyorum
Sağol canım, söyledim dış görünusunde degisiklik yap, güzel ve bakımlı olmaya çalış diye. Yapiyorum görmüyor diyor. Yemek çok sever diyorum tatlı pasta oradan kazan diyorum olmuyor diyor. Aslında örnekde vermiyor sadece denedim olmuyor diyor. Burada olmadıkları için gözlemleme şansım da yok zaten.Akraba evliliği oluyor dimi bu resmen zorla evlenmiş abin yani onun gibi duruyor çok kötü olmuş bu yengeni niye sevmiyor acaba ilgisini mi çekmiyor değişik bir şeyler yapsa keşke kendine baksa az belki kıskanır kıskanınca düzelir oda başka şeylerle ilgilense arkadaşlarına falan gitse daha mı kötü olurki Allah yardımcısı olsun yengenin
Canım inanır misin abim nişanlandi univ bir de o gün bugündur yaz tatillerinde bile doğru düzgün gelmez eve. Annem senelerce ağladı herkesin oğlu geliyor benimki gelmiyor diye. Yigen doğduktan sonra artık abimde 20 gün falan gelir oldu ki iller arası iki saat eskiden annem yüzünü 3 günden fazla göremezdi. Başkası alır yavrumu dedi korktu ama nişandan sonra kaybetti zaten abimi. Belki başka şehirden bi kızla evlense daha çok görürduk, ne bileyim varsayım işteSanki bir mal, eşya gibi evlada sahip olduğunu düşünüyorlar. Benim, kimselere yedirmem. Halbuki hayata hazırlamakla yükümlü olduğun bir emanetden başka bişey değil çocuk.
Sağol canım, söyledim dış görünusunde degisiklik yap, güzel ve bakımlı olmaya çalış diye. Yapiyorum görmüyor diyor. Yemek çok sever diyorum tatlı pasta oradan kazan diyorum olmuyor diyor. Aslında örnekde vermiyor sadece denedim olmuyor diyor. Burada olmadıkları için gözlemleme şansım da yok zaten.
Evet bunlar bahane, çünkü abim gerçek bir aşk adamı ve aşırı sorumluluk sahibi, bu lafları geçistirmek için, asıl sorunu söylememek için uyduruyorKocaman adam istemiyosa evlenmeseymiş
Evlenip te evlilik bana göre değil diyosa niye boşanmamış
Çocuk yapıp babalıkta bana göre değil diyo ama başkalarının çocuklarıyla daha çok ilgilenebiliyo