• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin yengeme ilgisizliği :(

Aşk adamı dememdeki sebep lisede ortaokulda hep şiir yazar türku söylerdi, herkes seni unutsak bile güzel sesini unutmayz derdi, arkadaş canlısı hoş sohbet bir insandi. Belki mutlu bi evlilik yapsa hersey çok farklı olurdu.

Canım tamam da sana anlatması bir işe yaramıyor işte. Bunu anlamayacak biri değil herhalde yengen.
Yani yaranın sahibi ben iken, sen kendine merhem sürsen ne fayda.
Karşısına geçip nasıl bir evlilik istediğini artık buna katlanamadığını falan söylesin.
İlişkide ki eksik olan şey iletişimsizlik. Bu ne böyle. Eşime söyleyemiyorum ama görümceme anlatıyorum
Tavuğun suyunun suyunun suyu
Haklisin valla kuzum

Evet bunlar bahane, çünkü abim gerçek bir aşk adamı ve aşırı sorumluluk sahibi, bu lafları geçistirmek için, asıl sorunu söylememek için uyduruyor
Sen bişey yapamazsın bence
Yengen rest çekmeli
Tabi her ihtimali göze alarak

Kuzenin ne iş yapıyor ev hanımıysa işi zor çalışan kadın olsa kendine güvenir dicem ama oda zor bir insan sevmedikten sonra
Çalışmıyor evde cocuguyla ilgileniyor. Yani onunlada ilgilenmeside pek bana yeterli gelmiyor. gorumcélik tasliyorum belki bilmiyorum :) genelde eşi ilgisiz kadınlar çocuklarına aşırı düşkün olur, eğitimine üstüne titrer ama çok fazla emek görmüyorum. Karnını doyuruyor, üstünü temiz tutuyor ama çocukla kaliteli vakit geçirmiyor. Internet imkanları var çocuk için bir çok aktivite bulabilir oradan ama canı yeterince sıkkın olduğu için hiç file getirmedim tabi bu durumu

sırf şu paragrafı okuduğumda dayanamadım artık, tüm suç ailelerde bence, bir kere kuzen kardeş yarısıdır yahu? oğlumu elimden alırlar nasıl bir düşünce tarzı hele mana veremiyorum. anne değilim ama annelerdeki bu erkek çocuğunu "elin kızına kaptırmama" modu nedir yahu?

dayı ve amca çocuklarımda kardeş gibiyim.. hiçbirimiz evliliği söz konusu bile olamaz.. ne ben düşünürüm, ne kuzenlerim nede ailem.. iç içe kardeş gibi büyüdük..
ama halamın çocuklarının çocuğunu yolda görsem tanımam.. aynı şehirlerde de yaşamıyoruz.. memlekette köylerde yaşıyorlar.. bazı köylerde kışın merkezle iletişimleri bile kesiliyor.. Eğer böyle bir durum var ise kardeş ilişkisi olmaz..

Canım inanır misin abim nişanlandi univ bir de o gün bugündur yaz tatillerinde bile doğru düzgün gelmez eve. Annem senelerce ağladı herkesin oğlu geliyor benimki gelmiyor diye. Yigen doğduktan sonra artık abimde 20 gün falan gelir oldu ki iller arası iki saat eskiden annem yüzünü 3 günden fazla göremezdi. Başkası alır yavrumu dedi korktu ama nişandan sonra kaybetti zaten abimi. Belki başka şehirden bi kızla evlense daha çok görürduk, ne bileyim varsayım işte
İnan sana ve yeğenine üzüldüm en çok. Abin belli ki çok bencil bir insan. Keşke evlenip birilerinin başını da yakmasa bu tipler.
Ye iç gez, istediğinle yaşa, di mi? Sizi böyle sıkıntılara sokması hiç hoş değil.

Sen bişey yapamazsın bence
Yengen rest çekmeli
Tabi her ihtimali göze alarak
Haklisin ama o resti çekebilir mi çekmek ister mi bilemiyorum, kardeş olarak bunu söylemekde çok zor, keşke arkadaşı olsaydım :( ben anneme çok kızgınm. Annemde yazık kaç senedir hastalık çekiyor, bazen diyorum ki bizi büyütürken çok yanlış tutumları vardı onu mu çekiyor diyorum. Geçmişi açsam oturup ağlıyor, cahildim diyor. O da hasta zaten insan birsey söyleyemiyor ki

Adama kadını vermişsiniz al bunu sev demişsiniz. O da sevemiyor yapacak bir şey yok malesef ya boşanacak ya kaderine razı olacak çok zor ikisi için de. :(

dayı ve amca çocuklarımda kardeş gibiyim.. hiçbirimiz evliliği söz konusu bile olamaz.. ne ben düşünürüm, ne kuzenlerim nede ailem.. iç içe kardeş gibi büyüdük..
ama halamın çocuklarının çocuğunu yolda görsem tanımam.. aynı şehirlerde de yaşamıyoruz.. memlekette köylerde yaşıyorlar.. bazı köylerde kışın merkezle iletişimleri bile kesiliyor.. Eğer böyle bir durum var ise kardeş ilişkisi olmaz..
Evet tanımıyorlardi Neredeyse birbirlerini. Zaten kız ilk başta çok utandı, sıkıldı, abim telefon aldı ona iletişim kurabilmek için, ama çok iletişime geçemediler, kuzenim geri durdu hep koyde laf söz olur diye. O nişanlılık döneminde alısana kadar abim soguMuştu bile. Benim gözlemim oydu o zaman.

Aşk adamı dememdeki sebep lisede ortaokulda hep şiir yazar türku söylerdi, herkes seni unutsak bile güzel sesini unutmayz derdi, arkadaş canlısı hoş sohbet bir insandi. Belki mutlu bi evlilik yapsa hersey çok farklı olurdu.
Aşk adamıysa aşık olmayı bekleseydi
Öğretmen bile olmuş ama kiminle evleneceğine kendi karar verememiş mi

Kadın erkek ilişkisinde kaçan kovalanır mantığına fazlasıyla inanıyorum, yani belli ki abin isteksiz olduğu için yenden de abinin üstüne fazla düşüyor olabilir haklı olarak onu sevsin beğensin istiyodur. Bence yengen kendini biraz geri çekse ne bileyim işe falan girse arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirse daha fazla sosyalleşse, abine sen vazgeçilmez değilsin mesajını verse belki biraz abini kendine çekebilir.

abiniz gay olabilir mi, erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanıyo demişsiniz
Ben de düşündüm.
Ayırca yeğeniniz aynı evde olduğu halde onu sevmeyen bir baba ile yaşayacağına, ayrı evdeyiz ondan babam benle ilgilenemiyor diye düşünsün daha iyi.
Çocukları boşanmamak için bahane etmesin kimse.

Aşk adamıysa aşık olmayı bekleseydi
Öğretmen bile olmuş ama kiminle evleneceğine kendi karar verememiş mi
Liseden sonra hemen nişanlandi, 18 yaşındak bi erkek çok akıllıca karar veremezdiki zaten, dedim ya benim de hemen univ bir de nişanlanmamı istediler ama kabul etmedim. O zaman ki aklımı düşünüyorm da çocuktum abimde çocuktu.

Haklisin ama o resti çekebilir mi çekmek ister mi bilemiyorum, kardeş olarak bunu söylemekde çok zor, keşke arkadaşı olsaydım :KK43: ben anneme çok kızgınm. Annemde yazık kaç senedir hastalık çekiyor, bazen diyorum ki bizi büyütürken çok yanlış tutumları vardı onu mu çekiyor diyorum. Geçmişi açsam oturup ağlıyor, cahildim diyor. O da hasta zaten insan birsey söyleyemiyor ki
Cevaplarım sana değil zaten ama kusura bakma abine çok uyuz oldum
Herkes evlenmek zorunda değil diyorum. Ona göre değilmiş madem
Çocuk bile yapıp babalık benlik değil demek çok küstahca
Ama öğrencilerine vakti var
Felaket tellalı olmak istemem de bu erkek arkadaşlarla bile daha ilgili diyosun

iletişim olmasa bile 1.derece akrabalar arası evlilik çocuk açısından da zararlı. bilmiyorum benim aklım almıyor :) tabi burda daha önemli olan şey abinin annesinin dediğini yaparak hem kendinin hem kuzeninin hem çocuğunun hayatını mahvetmesi.

Liseden sonra hemen nişanlandi, 18 yaşındak bi erkek çok akıllıca karar veremezdiki zaten, dedim ya benim de hemen univ bir de nişanlanmamı istediler ama kabul etmedim. O zaman ki aklımı düşünüyorm da çocuktum abimde çocuktu.
Senin gibi o da hayır diyebilirmiş istese

Sanki bir mal, eşya gibi evlada sahip olduğunu düşünüyorlar. Benim, kimselere yedirmem. Halbuki hayata hazırlamakla yükümlü olduğun bir emanetden başka bişey değil çocuk.

aynen öyle. çocuklarımızın ne zaman bir "birey" olduklarını kabullenirsek hayat o zaman daha güzel olacak bence. tabu burda annelerin hayatını sadece çocuklarını adaması ve dolayısı ile her aktiviteyi onlarla yapmak istemesi çok büyük etken. neyse konuyu başka yere çekmeyeyim ama burda anne çok hatalı.

abiniz gay olabilir mi, erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanıyo demişsiniz
Yok öyle olsa bilirdim ortaokulu liseyi beraber okuduk, bilirdim, hoşlandigI kızları falan farkederdim. univde haremlik selamlik olayina girdi işte, içinde bulunduğu grupla. Okulda bayan arkadaşları ile de iletişimi iyi ama ortaklaşa etkinlik yapmazlar zaten hepsine göre ters. O yüzden erkeklerle erkekler, kadınlarla kadınlar

Kadın erkek ilişkisinde kaçan kovalanır mantığına fazlasıyla inanıyorum, yani belli ki abin isteksiz olduğu için yenden de abinin üstüne fazla düşüyor olabilir haklı olarak onu sevsin beğensin istiyodur. Bence yengen kendini biraz geri çekse ne bileyim işe falan girse arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirse daha fazla sosyalleşse, abine sen vazgeçilmez değilsin mesajını verse belki biraz abini kendine çekebilir.
Ablasndan o akılı almıştı bi kere aramıyorsa arama, takma sende diye. Abimin işine geldi resmen.

Back
X