- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abiniz kendi sorumluluğunu size atmak istemiş, siz haklı olarak bu sorumlulugu kabul etmeyınce kötü olmuşunuz onun gözünde ama varsın kötü olun hem abiniz bakacak durumda olsa idi hakimde velayeti ona verirdi demekki anneye ihtiyaçları var ki onun yanındalar, ayrıca velayeti almak önemli değil önemli olan o çocuklara nasıl babalık yapacağı, eşi ile ayrılmış olabilir ama maddi manevi her anlamda o çocuklar onun sorumluluğunda bence...Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
heh işte. ben de bunu söyleyecektim.Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Kadına neden çatıyorsun , dememiş ki yengemden alayım çocuğu ben bakayım diye . Gereksiz yere hiddetlenmişsiniz .Konunuzu ve yapılan yorumları okudum. Çok pardon ama ben sizi taraflı buldum. Sırf abiniz olduğu için ona böyle arka çıkıp yengeyi suçlamaya hakkınız yok. Abiniz bencil ve sorumsuz biri. Kim bilir o kadına neler yaşattıda kadın boşanmak zorunda kaldı iki çocukla. Abinizi masum yengenizi suçlu göstermeye çalışmayın. Çocukların kime verileceği ve bakım meselesine gelince bunun kararını hakim verir ki vermişte zaten. Siz ve abiniz kendi kafanıza göre plan yapamazsınız o çocuklar sadece abinizin değil. Babasının evinden getirmedi onları. Konuşmalarınızda yengeyi yok saydığınızı görüyorum. Sanki o çocukları abiniz doğurmuş sanki anneleri yok. Tipik erkek ailesi davranışları. Bakalım o anne çocukları size verecekmi? Bu hiç yok düşüncenizde abim siz bakın dedi biz nasıl bakalımın derdine düşmüşsünüz. Hiçbir annenin çocuğunu babaya kolay kolay vereceğini sanmıyorum. Zaten çocuğun annesi dururken babaanne ve halada kim oluyor çocukları alıp bakma hakkını kendinde görebiliyor? Siz mi doğurdunuz onları? Ha annenin vefatı gibi bir durum olsaydı belki diyebilirdim. Ama şu durumda siz dış kapının dış mandalısınız. Size hiçbirşey düşmez.
Şu mesajınızı okuduktan sonra üzülmenize gerek olmadığını düşünüyorum.Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
bencede hic uzulme..adama bak ya bencil pislik. annenler cok mantikli birsey demisler..abinin yapmak istedigini soyleyim..cocuklari umrunda bile degil adamin hirs yapmis. onune geleni yataga atip evinde rahatca gununu gun etmek istiyor ayni zamanda. bu adama acinmaz.Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Anlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllü
terbiyesizliğin bu kadarınada pes doğrusu.annen baban bence gereken analığı babalığı yapmış.o keyfini sürecek siz 2 çocugun sorumluluğunu alacaksınız.onun derdi galiba eşinden intikam almak.çocuklarına sahip çıkmak olsaydı imkansızı oldururdu.Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Menfaatine cevap veremediğiniz için sizin silen adamcık zaten ağabey değildir.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..