- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
Slm arkadaşlar kafam cok karışık dün gece abimi gördüm rüyamda bni aradi konuştuk ama ben kırgın oldugum icin faxla konusmadan tlf kapattım. .küs olmamizin sebebi yengem Nisanliyken abim yengemle aramiz iyidi ikimizde aynı sene evlendik benim düğünum turkiyede abimlerin almanyada oldu evlendigi daha ilk bir hafta oldu ne soyledik battı ama kötü şeyler soylemiyorduk normal konusuyorduk bunlari olay yapip abime anlatiyordu abimde bni arayip kavga ediyordu laf soyluyordu bna haa bu arada arayanda kendisi oluyordu neyse dedim yine konustum evlendim almanyaya abimlere 1 saat uzaga geldim yilda bir giderim gitmek içimden gelmez ...oda hamileydi bende aramizda sadece 17 gün farkla doğum yaptik o benden önce yapti ..bu süre icinde dururmu yine catiyordu bi gün duydum ki ben onu kiskandigim icim hamile kalmisim Akıl iste bu kadar calisiyor..bir kac ay once yegenimi kardesim profil resmi yapmisti orda cok kilolu ve cok degisik cikmisti normalde yegenim çok güzel bnde kaydedip yengem e attim konusma söyle oldu
B; slm cnm ne yapıyorsun bu nisa mi?
Y:evet ne oldu ki
B; bnim yegenim cok guzeldi burda cok farkli cikmis ve göğüsler göbekde cok çıkmış biraz dikkat et cnm
Y; emin olabilirsin dahada güzellesmis ve sende gördün daha ne diyebilirim
B; ben bisey demiyorrum ki Allah huy güzelligi versin
Y; bebektir huydan ne anlar
B:ben zatrn simdi icim demiyorum büyüdükce Allah huy guzelligi versin demek istedim zatrn çocuk dedigin huysuz olmali
B; cocuklar kendi karakterleriyle anne babaninda terbiyesiyle büyürler zaten.
Y:iyi ama nisa çabuk kilo alır
B; ona bakarsan elvinde cok zayıf ne yapiyorum kilo almiyo
Y; ben senij yerinde olsam kizimi kimseyle kiyaslamam
B:sende biliyorsunki kiyaslamaj en nefret ettiğim şeydir şükür ki öyle bi yapim yok
Sonra bu abime demişki kardesin nisa icin demis terbiye almamis ve cocuk henuz 11 aylik terbiyesizdir falan bilmiyorum daha neler demis Allaha havale kendide aynı şeyi gorur umarim...
Neyse bayram oldu tabi abimin küs oldugunu bilmiyorum esim abimi ariyi cvb vermiyor abim yine aradı yine cvb vermedi esim msj atti bYram icin sonra telefonuna baktım cvb ordanda vermemis bir ay
boyunca sürekli aradim abim yüzüme
kapatti ben kuskulandim yengemin yine bi halt ettigini dusundum bi gece abime msj attim abi bi sorun mu var ben bi seymi yaptım yine cvb yok erkek kRdesime dedim bi sor diye henüz ogrendim ki pislik abimle arami bozmus üstüne yetmio bni engellemid tabi bnde enlledim arayı p rezil edecektim kardesim bos ver dedi sonra yegenim havale geçirdi abime msj attim sordum sadece iyi dedi dahada yazmadim çünkü cok kirildil abim kardesim ben mesajlari okudum dedi hani okumasaydi derdim kim bilir ne iftira atti ama okudugu haldr küsmüş bana o yüzden abimi beni günler ce aglatti çok kirdigi icin affedemiyorum ...bnim icin onlar bitti çünkü 3 aydır ne arar ne sorar ..onceleri cok düşkün dü bna haftada 3 kez mutlaka arar bazeb hergün arardi bide karisinin kavga etmedigi kisi yok Teyzeleri kuzenleri dayisi yengesi kardesi amcasi ve amcasi kizlariyla benim dayimin karisi ve kizlariyla büyük abimin kariyla ki bunları abim biliyosanki karisini tanimiyomus gibi yapyapti sizce ben konuş mamakla iyimi ediyorum ...
mesajdan sonrasini okuyamadim, biraz dikkat et cnm?
cnm bebek bu neyine dikakt edecekelr tam olarak?
sen kendi bebegin kilo almadigi icin hekesinkine obez muamelesi yapiyor olabilirmisin?
bence biraz karsi tarafin yerine koyup dusunmeye calisabilirsin?