Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimi döküp rahatlamak yazmak istiyorum konunun devamı olarak.
çünkü tek rahatladığım yer burası.
çok doluyum hem de çok. ve son zamanlarda çok sinirliyim. ve bu sinirimi de eşime yansıtıyorum istemeden. bugün sakinleştirici almaya başladım.
abim o günden beri birkez aradı o da sitem etmek için. bayramda neden aramamışım. kontürüm yoktu dedim. hiç demiyor abim birşeye ihtiyacın var mı diye. ama anneme gidip eşimi suçlamayı biliyor. annem arada kalmış durumda. annem bize inanıyor ama abimin söyledikleri de canını sıkıyor. dün annemdeydik konuyu hiç açmadım.
annem durumumuzu biliyor şu an eşim arkadaşının yanında müşterisi gelirse iş yapıyor. annem kızım al şu parayı harcarsın demedi bugüne kadar. key ödemeleri var. onu alınca benim payımı verirsin dedim. veremezmiş. kat mülkiyeti çıkarması gerekiyormuş. para lazımmış. abim de istemiş paradan. annem vermiyeceğini söylemiş. çizmeye ihtiyacım var annem ben alayım sana ddi. dün sordum ben kinaye söyledim diyor. sen çalışıyorsun başında kocan var diyor. yani benden birşey bekleme.
eşimin annesi para gönderecekti ama son anda bahane ile o da vazgeçti.
anladım ki zor anlarda ya da düştüğünde bir tekme de sen yiyorsun hem de en yakınların tarafından.
ama ben kararlıyım yıkılmayacağım.