Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şöyle bişi yapsa.gazetede okumuştum..bir kuaför eşi ile seyyar kuaförcülük yapıyordu..motosiklete atlıyordu ,evlere gidiyordu..evlerde ,kuaförde yapılan herşeyi yapıyordu..dükkan yok ,kira yok..elektrik parası yok..acaba böyle bişi yapsa olurmu?
ya şöyle bişi yapsa.gazetede okumuştum..bir kuaför eşi ile seyyar kuaförcülük yapıyordu..motosiklete atlıyordu ,evlere gidiyordu..evlerde ,kuaförde yapılan herşeyi yapıyordu..dükkan yok ,kira yok..elektrik parası yok..acaba böyle bişi yapsa olurmu?
ya istanbul olsa tabi çok kişi çıkardı.izmir büyükmü nasıl bilmiyorum ama bir denesin.3-5 kişiye sormakla olmaz bu iş..kartvizit falan bastırsın..ilan dağıtsın..bunlar çok masraflı şeyler değil..belki bişiler çıkar..denemeden bilinmez.
olur nden olmasın bunu yapan bir bayan izledim ama yabancı bir ülkede kadının dediğine göre epey parada kazanıyormuş
Melodicim bence eşin açsın Yeni Asır'ı ilanlara baksın..
Anlıyorum güzel mesleği var ama şu anda devir çok kötü en azından garsonluk falan yapsın bir süre evinize 3,5 kuruş para girer..
Hoş bir tavsiye olmadı biliyorum ama inan yokluktan çok daha iyidir bence..
Allahım yardımcınız olsun inşallah..
sağol canım bakıyoruz ilanlara da. mesleğini o kadar seviyor ki bırakmak istemiyor. ama şu an çok kısıldık imkan olarak. burada olduğu yerde sayıyor mesleki açıdan. yeni bir konu açmak istemiyorum. ama eşim istanbul dan geldi buraya. orada şartlar daha iyiydi. niye geldi dersen annem sağolsun beni göndermedi. şimdi bile istemiyor ben bırakamıyorum. babam yok yalnız. arada kaldık.
Anlıyorum canım,mesleği de çok güzel..
Ama inan zaman çok kötü...
Bu şekilde hem evde daha çok bunalıma girer hem de parasızlık çok kötü..
Önce durumunuzu toparlamanız daha doğru geldi bana...