Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

Bence hiç de geç kalmamışsın evli olan için de diğeri için de. Zararın neresinden dönülse kardır, bastır

bi de acil yardım demiş

sanırsın akşama kız gelip abisini bohçayla filan kaçıracak

nasıl bi acillik durum varsa artık

Herkesin yavrusu kendine guzeldir, en son benim oglumun gozleri essek gozu gibi cok guzel gozleri var yakisikli oglumun diyen bayanin:

Oglu portlek gozluydu, kulaklari okan bayulgen gibi kepceydi, disleri egri bugru bozuktu ve o kadar zayifti ki bu insan bir kuru kemik upuzn birseydi... ama yakisikliydi oglu tabiki de annesine gore...

Sizin abiniz oldugu icin sizin gozunuze yakisikli , ev disinda arkadaslariylada gormediginiz icinde cok ahlakli cok temiz her davranisi cok dogru gibi geliyor olabilir. Belkide dediginjz gibi yakisili degildir begenmeyeni de vardir, yada arkadaslariyla bir araya geldi mi ne yaptigini bilemezsiniz...

Kiz icinde sunu soyleyebilirim bayanlar erkeklerden cabuk cokuyor malum, stresn sorunlar cilt yapisi vs.. hem yaslilik cok normal herkesin genc gostermesi gerekmiyor.Ben genc gosteriyorum da noluyor?Saygi goremiyorum soyledigim laf veya oneri kabul gormuyor cunku hekes beni yasi kucuk saniyor. Oysaki 26 yasindayim cocuk degilim keske yasimda veya yasli gosterseymisim.

Bira icmeye gelince kiz tek basina icmedi ya disarda bira icmek kotu ise abinizde kotu o zaman kimse onu zorlamadi. Ne mutassip erkekler var asla icmiyorlar demekki abiniz oyle bir yasam tarzi benimsememis simdi bosuna kizi suclamayin kiz zorla icirecek degil ya... KIz kotu ise bira icti diye abinizde kotu o zaman tek basina kizi suclayamazsiniz.

Abinizle gezmesi ise cok normal insan disarda gezip gorustukten sonra topluluk icinde olduktan sonra ne zarari var ki? Belki SIK gorusmeleri birbirlerinden cok hoslandiklari icindir her bulusmalarini heyecanla bekliyorlardir belkide... nerden biliyorsunuz konunun boyle olmadigini?

Elinizde bira iciyor ve yasli gosteriyor - dan baska elle tutulur hic bir sebebiniz yok bayani bu iliskide onaylamamak icin. Abinizin hayati karismamalisiniz.

Son düzenleme:
Kız çirkin ama akıllı. Abiniz çoook yakışıklı ama "kendi dengi" olmayan biriyle takılacak kadar saf birisi... Bana puzzle parçaları kadar uyumlu geldi. Birbirlerinin eksiklerini kapatırlar işte.

Kusura bakma ama sinirimi zıplattın, yok kız yasından, abim' den yaslı duruyor, yok gece arkadasıma gidecegim diyor ama ofiste kalıyor, alkol kullanıyor, yok bu kadar kısa zaman da bu kadar samimi olması normal mi? Ben olamazdım bilmem ne? Önce sunu bir ayırt et, sen o degilsin o' da sen degil!
Secmece mi bu isler ayol? Karpuz mu alıyorsunuz?
Hep bir olumsuzluk...!!!!
Abiniz deger veriyor demek ki? Onun ahlakına ters degil demek ki? O secmis, siz yaslı görseniz bile o begenmis! Hersey güzellik mi? Yakısıklı bir erkek, güzel bir kızla, güzel bir kız' da yakısıklı bir erkekle mi evleniyor ya da zorunda mı? Herseyden önce ic güzellik önemli..
Ortada daha ciddi birsey de yok sizin simdiden pacalarınız tutusmus..
Abinin kendi kararlarını veremiyor da sen avukatlıgını mı yapıyorsun? Eger ters bir durum olsa bunu senden önce düsünür, ona göre davranır zaten.

Abinizi fenaaa kıskanıyorsunuz, bu kız degil hayatına kim girerse girsin bu durumun degisecegini sanmıyorum, sizin icin tanımadan bir insanı yargılamak bu kadar basit iste!
Allah gelininizi sizin gazabınızdan korusun, Amin.
Ha bu arada, alkol ve sigara kullanan ahlaksız oluyorsa vay benim halimeee...

Konu sahibi gönlünden geçmesini istediği cevaplara yanıt veriyor,bende öyle yapayım o zaman=)

Nasıl olur senin o herkesin hayran kaldığı abinin o çirkin ve yaşlı görünümlü kızla,hiç olurmu,nerde görülmüş çirkin birinin yakışıklı biriyle mutlu olduğu..
Çirkinlerle asla birlikte olunmaz,abin çok çok yanlış yolda.Hele birde bira içmiş!! Ahlaksız birde,abininde parasını yiyormuş,hesap ödetiyormuş,abinede helal olsun gelip bunu size anltıyor!
Yakışıklı erkeğin hali başka olur tabi=)
Onu bunu bırakalımda hemen bişeyler yapın,başınız büyük dertte,abinin biraz önce o çirkin ve yaşlı görünümlü kızdan kurtulması lazım,tüm gün bu işe yoğunlaş,nefes almadan bu konuyu düşün,görümcesin sen,ne yap et aralarını boz=SS

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de o kıza sabır diliyorum
ilerde burda görümcem ve kaynanam diye konu açacak maalesef inşallah o senin abinden kurtulur!
O birayla ilgili cümlenin sonundaki ünlemi de hiç anlamadım
açıklamak ister misin?

Arkadaşım eger abin begenmişse, sana susmak düşer.
Hem kadina yasli görünüyor ve cirkin demişsin, yapma cok
ayıp.
Allah yaratmış, belliki abinde begenmiş sen begenmesende
olur.
Türkiyede içki içen cok fazla insan var.
Bu günah ama yinede bize ahlaksız deme hakkı vermez.
Sen kendi hayatına bak, abinde kendi hayatına.
Dogru olan bu bence.

Bencede rahat bırakın.. Sonuçt kızı tanımıyorsunuz ahlaksız vs vs şeyler demeye hakknız yok..
Ki gece dışarıya çıkıyorsada alkol alıyorsada kendisi yapmıyor.Yada abinize zorla yaptırtmıyor..
Bırakın onlar karalarını versin yaşayıp görsünler bazı şeyleri..Doğruysada yanlışsada..

Bayanin hesap odedigi zaten nerde gorulmus??? Turkiye de de yurtdisinda da eger bir erkek davet ettiyse gorusmek istediyse bayan hesap odemez.Ne zaman isler ciddiye biner, arada yakinlasma ilerler , o zaman bayan arada odeyebilir. Bende odemem hesap fln valla, eger israrla bir yere davet ediyorsa ve beni gormek istiyorsa veya erkek arkadasimsa bir zahmet hesabi odemeli. Zaman gecince yeri geldiginde bende oderim zaten. Fakat hesabi odemek erkege duser.

daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir

Anladım ben demek sizin gibiler yuva yıkıyormuş

daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir
Bir icecegini ödemis ne yazmis ki gidip evini mi dösemis, kizin altina araba mi cekmis , gitmis dolap dolap kiyafet mi aldirmis ... Suistimal bu mudur ? lütfen bu kadar acimasiz olmayin.....

Belki de abiniz davet etmiştir , arkadaşının da parası yoktur. Bunun lafı yapılmamalı bence. Siz de olayların iç yüzünü tam olarak bilemeyeceğinizden kinlenmemelisiniz bence. Abinizi korumak istiyorsunuz belki ama , o yetişkin bir genç adam.
Ayrıca herkes kendi ahlaki değerlerinden sorumludur. Buna abiniz de dahil.
Enerjinizi daha yararlı şeylere adayabileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
abisinikıskanmazsaölecek hastalığı diye bir hastalık var herhalde, görümceler yakalanıyor bu hastalığa.

mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz

sizce uygun mu sizin gibi bi aileye

cidden merak ettim

bir erkek hayatında ilk defa gördüğü kızla yemeğe gittiğinde kıza hesap ödetmez... izin vermez erkekler zaten kızın hesap ödemesine. çok samimi olurlarsa belki olur. şimdiye kadar hep kızın hesap ödediğine pek rastlamadım.

ya ne kadar meraklısınız yanlış anlamaya beni tanımıyorsunuz bile... sizin gibiler bilmem neler ne sanıyorsunuz kendinizi ve beni... yardım istedim insan gibi yaranıza tuz bastım sanırım sizin bildiklerinizden de tanıdıklarınızdan da değilim daha da kimse bişey yazmasın hadi

lütfen!!!!
O muhteşem varlıkla yemeğe çıkıp da nasıl ona ödetebilir hesabı
aklınız alıyor mu hiç!
üzerine fakir fukara sevindirmeliydi
kurban kesmeliydi
kendi çirkin yaşlı ahlaksız haliyle böylesine mükemmel yakışıklı ahlaklı hele de böyle bir anne ve kardeşe sahip birini bulmuş
düşüncenizi hiç yakıştıramadım

kendi adıma ...asla çevremde senin gibi biri olamaz
yanıma yakıştıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…