- Konu Sahibi mydarkheart
-
doğru diyosun yaa geç kaldım ben ama abim evlendi diğeri de ciddi ilişkisi var çok geç artık
neyse bu yazdıklarımızı başkaları okur da liste haline getirip kızın eline tutuşturur
çıkan sonucu da konseyde karara bağlanılır artık
aslında para filan varsa acuna haber verilsin tv de halk oylamasına da sunulabilir
daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denirBayanin hesap odedigi zaten nerde gorulmus??? Turkiye de de yurtdisinda da eger bir erkek davet ettiyse gorusmek istediyse bayan hesap odemez.Ne zaman isler ciddiye biner, arada yakinlasma ilerler , o zaman bayan arada odeyebilir. Bende odemem hesap fln valla, eger israrla bir yere davet ediyorsa ve beni gormek istiyorsa veya erkek arkadasimsa bir zahmet hesabi odemeli. Zaman gecince yeri geldiginde bende oderim zaten. Fakat hesabi odemek erkege duser.
Bir icecegini ödemis ne yazmis ki gidip evini mi dösemis, kizin altina araba mi cekmis , gitmis dolap dolap kiyafet mi aldirmis ... Suistimal bu mudur ? lütfen bu kadar acimasiz olmayin.....daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir
daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir
mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz
sizce uygun mu sizin gibi bi aileye
cidden merak ettim
bir erkek hayatında ilk defa gördüğü kızla yemeğe gittiğinde kıza hesap ödetmez... Izin vermez erkekler zaten kızın hesap ödemesine. çok samimi olurlarsa belki olur. şimdiye kadar hep kızın hesap ödediğine pek rastlamadım.
ya ne kadar meraklısınız yanlış anlamaya beni tanımıyorsunuz bile... Sizin gibiler bilmem neler ne sanıyorsunuz kendinizi ve beni... Yardım istedim insan gibi yaranıza tuz bastım sanırım sizin bildiklerinizden de tanıdıklarınızdan da değilim daha da kimse bişey yazmasın hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?