- Konu Sahibi mydarkheart
-
ya ne kadar meraklısınız yanlış anlamaya beni tanımıyorsunuz bile... sizin gibiler bilmem neler ne sanıyorsunuz kendinizi ve beni... yardım istedim insan gibi yaranıza tuz bastım sanırım sizin bildiklerinizden de tanıdıklarınızdan da değilim daha da kimse bişey yazmasın hadi
daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir
ya ne kadar meraklısınız yanlış anlamaya beni tanımıyorsunuz bile... sizin gibiler bilmem neler ne sanıyorsunuz kendinizi ve beni... yardım istedim insan gibi yaranıza tuz bastım sanırım sizin bildiklerinizden de tanıdıklarınızdan da değilim daha da kimse bişey yazmasın hadi
benim okudugum anda dusundugum sey kıza yazık oldu kız abıne yalvarmıyor degıl mı gezelım tozalım falan dıye siz kızı ne kadar tanıyorsunuz kı ahlakı hakkında bılgı sahıbı oluyorsunuz kızın yaptıgı seylerı cogu genc yapıyor normal yanı ... ayrıca acaba abınıze hangı guzellık kralıcesını layık goruyorsunuz acaba cok merak ettım yanı....
Belki de abiniz davet etmiştir , arkadaşının da parası yoktur. Bunun lafı yapılmamalı bence. Siz de olayların iç yüzünü tam olarak bilemeyeceğinizden kinlenmemelisiniz bence. Abinizi korumak istiyorsunuz belki ama , o yetişkin bir genç adam.
Ayrıca herkes kendi ahlaki değerlerinden sorumludur. Buna abiniz de dahil.
Enerjinizi daha yararlı şeylere adayabileceğinizi düşünüyorum.
lütfen!!!!
O muhteşem varlıkla yemeğe çıkıp da nasıl ona ödetebilir hesabı
aklınız alıyor mu hiç!
üzerine fakir fukara sevindirmeliydi
kurban kesmeliydi
kendi çirkin yaşlı ahlaksız haliyle böylesine mükemmel yakışıklı ahlaklı hele de böyle bir anne ve kardeşe sahip birini bulmuş
düşüncenizi hiç yakıştıramadım
çok güzel olsa burnu büyük,bizi beğenmiyor derler
tabi ya, ne de olsa kız hem çirkin hem yaşlı hem de abisine zorla bira içirtiyormuş...Tüh tüh
evet
daha bir ay bile olmadı abim yen bir işe girdi. orda mesai arkadaşı bir bayan var. abim işe girerken kız demiş ki. 'bu bizim işimize yarar'.... sonra kız rahatsızlanmıs dısarı cıkmıs ofistekiler abimi kızın peşine göndermişler... ofiste calısan bayan elemanları değl abimi göndermişler..... abimden önce o işe nişanlı birisi başvurmuş onu almamışlar... abm her gün iş çıkışında bu kızla bir yerlere gitmeye basladı. annem her gün onun sevdiği yemekler yapıyor ama o her gün eve tok karnına ve gec bir saatte geliyor..... ilk baslarda abim dedi ki bana, kız elini cebine atmıyor! bende kendini suistimal ettirme dedim. daha tanımıyorsun bile... sonradan harcamaya baslamıs o da abimin dediğine göre.. ayrıca kız ş yerinde gec saate kaldığı zaman babasına iş yerinde mesaiye kaldıgını söylememiş, arkadasımda kalacam demiş. gece gec saatte eve değil baska bir yere gitmiş. abim normalde hiç alkolü sevmez. gecenlerde eve geldiğnde bira kokuyordu. cafede otururken içmişler, o kız da bira içmiş dısarda! facebookta kızın fotografını gördüm yasından çok dah ayaslı görünüyor ve cok çirkin. benim abim cok yakısıklı bütün arkadaslarım hayrandır nerdeyse abim pek kimseyi begenmezdi kolay kolay. neden böyle oldu bilmiyorum. annem de çok üzüldü. oğlum bu kızı mı beklemiş bunca zaman. cok yaslı duruyor dedi. abim yasından daha genc küçük gösterir o kız da aksine yaslı gibi.... dün dedim ki abime.. annem cok üzüldü kız çirkin ve yaslı görünüyor dedi dedim. hiç seslenmedi abim...... abimi bu kızdan nasıl kurtarcam lütfen akıl verin.... hem abimin yanına yakışmıyor hem de ahlaki olarak uygun değil bize...... lütfen bi akıl verin
tabi ya, ne de olsa kız hem çirkin hem yaşlı hem de abisine zorla bira içirtiyormuş...Tüh tüh
evet
davet falan yok mesai içinde dısarda gezerken alınan seyler öyle bi yere davet etmek mevzusu değil yani
Pardon hangi yara? Ne demek istiyorsunuz şimdi lütfen açıklar mısınız? Yara olarak görüp gocunacağımız şeyleri neden yapalım manyak mıyız biz hanımefendi? Sigara içmek, içki içmek, gece dışarı çıkmak konusunda ne diyerek korkuttular ki sizi böylesi bir zihniyet edinmişsiniz? Yazık en azından insanların kendi hayatlarını şekillendirebilme, kendi doğrularını yanlışlarını seçmelerinin dünyanın bir gerçeği olduğunu, ve mutlak bir doğru yerine bir konuda birçok doğru olabileceğini bilebilseydiniz. Yani demek istiyorum ki içki, sigara sizce "ahlaksızlık" ise başkası için değil. Ama, "Ben böyle düşünüyorum, ille de ahlaksızlıktır." derseniz o zaman sorarım size, siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Mutlak doğrunun sizden çıktığını inancına nereden kapıldınız?
öyle yapanlar öcüdür demişlerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?