Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

benim okudugum anda dusundugum sey kıza yazık oldu kız abıne yalvarmıyor degıl mı gezelım tozalım falan dıye siz kızı ne kadar tanıyorsunuz kı ahlakı hakkında bılgı sahıbı oluyorsunuz kızın yaptıgı seylerı cogu genc yapıyor normal yanı ... ayrıca acaba abınıze hangı guzellık kralıcesını layık goruyorsunuz acaba cok merak ettım yanı....

e sen de öylesin, sen de o kızı tanımıyorsun bile.

daha maaşını almamıs bi insan ve hayatında ilk defa görüyorsun. sacmalama buna suistimal etmek denir

Bir erkek davet ettiyse davet edilen degil davet eden oder. Maasini alip almadigi orasi beni ilgilendirmez o zaman davet etmesin. Veya bir kez odedi abiniz rahatsiz oldu diyelim para konusunda bir daha kizla gorusmesin bir yere gitmesin. Para odemekten gocunuyorsa beraber disari cikmamak icin pek cok bahane uydurabilir.Neden suistimal edilsin ki? Bu dunyanin neresine gidersen git boyle herseyde kadinla erkek esit degildir demesini biliyorsunuz, oh erkek gezer, onu bunu yapar ama bayan yapamaz sonra adi cikar kotu olur ama isler hesap odemeye gelince suistimal etmek esitlik olsun bunun adi... yoggg ya diyesim var.Ayrica bir bayan istedigi zaman kendine eslik edecek bir erkek bulabilir ama bir erkek her istediginde bayan bulamaz. Bayanlar daha DEMAND durumunda oldugu icin ve nezaket kurallari geregi erkegin odemesi icap eder zaten.

walla o kızcağızın acil yardıma ihtiyacı var bence

abinizle muhabbeti fazla geliştirmeden yol yakınken kendini kurtarmalı sizin gibi görümce namzetinden....yok ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız da,var oluşunuz bile sinir bozucu

İçki içmiyorum, çirkin değilim, hele büyük hiç göstermiyorum, gece yarısı gezmeye çıkmıyorum, dolayısıyla yaram yok. Burada tepki gösterilen şey sizin bakış açınız. Konu abinizle o kadın arasında geçiyorken sanki bütün suç kadındaymış gibi konuşmanız. Ben bir kadın olarak üzüldüm, çünkü hala "kancık kuyruk sallamazsa köpekler peşine takılmaz" mantığını yaşayan bir ülkedeyiz. Bir kadın başka bir kadına bunu yapmamalı.

çok güzel olsa burnu büyük,bizi beğenmiyor derler

davet falan yok mesai içinde dısarda gezerken alınan seyler öyle bi yere davet etmek mevzusu değil yani

tabi ya, ne de olsa kız hem çirkin hem yaşlı hem de abisine zorla bira içirtiyormuş... tüh tüh

çok güzel olsa burnu büyük,bizi beğenmiyor derler

evet

yemek falan yok davet de yok nasıl alıyorsunuz ya size anlatan da kabahat zaten anlamadan atıp tutmak cok kolay aferin yolunuza devam edin

Pardon hangi yara? Ne demek istiyorsunuz şimdi lütfen açıklar mısınız? Yara olarak görüp gocunacağımız şeyleri neden yapalım manyak mıyız biz hanımefendi? Sigara içmek, içki içmek, gece dışarı çıkmak konusunda ne diyerek korkuttular ki sizi böylesi bir zihniyet edinmişsiniz? Yazık en azından insanların kendi hayatlarını şekillendirebilme, kendi doğrularını yanlışlarını seçmelerinin dünyanın bir gerçeği olduğunu, ve mutlak bir doğru yerine bir konuda birçok doğru olabileceğini bilebilseydiniz. Yani demek istiyorum ki içki, sigara sizce "ahlaksızlık" ise başkası için değil. Ama, "Ben böyle düşünüyorum, ille de ahlaksızlıktır." derseniz o zaman sorarım size, siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Mutlak doğrunun sizden çıktığını inancına nereden kapıldınız?

davet değil mi bu?

tabi ya, ne de olsa kız hem çirkin hem yaşlı hem de abisine zorla bira içirtiyormuş... Tüh tüh

evet

bir de şey var canım
bu kız ilerde bu çocuğa tecavüz de eder
vay ahlaksız izansız vay

davet falan yok mesai içinde dısarda gezerken alınan seyler öyle bi yere davet etmek mevzusu değil yani

Allah askina tost alsa ikiside calistiklari yerin kantininden eger ,kadin niye odemesin kendininkini... belliki basbasa bir yerlere oturmuslar sohbet etmisler yiyip icmisler. Davet yoksa abiniz mi takilip gidiyor kizin pesine peki...kiz ne diyor cikista illaki seninle bir yerlere gidecegim mi diyor abine? Abin bakti rahatsiz oldu bir yere gittiler ve odemedi kiz bulusalim dese bile cok basit birsey soyleyebilir ... hayir gelemem evde islerim var... bitti bu kadar.Kimsenin parasini cebinden almiyorlar dimi ama bahsi gecen bir bulusma ise cikma , gorusme ise bayan odemek zorunda degil.

Madem abiniz rahatsiz para konusunda gorusmesin o zaman. O kadininda maasi var bir yemekle cay kahveyle zengin olacak degil, calisan kadin istese oturur kendisi soyler yemegini cayini oturur icer. Madem onun ozelini, vaktini paylasmak isteyen onu gormek isteyen biri var bu kisinin erkek olarak odemesi cok normal.Sanki araba ev aldirdi oyle bir anlatmissiniz ki!

Son düzenleme:

öyle yapanlar öcüdür demişlerdir..

Ama mydarkheart siz de kabalaşabiliyorsunuz doğrusu. Yani aslında insanlar size farklı bir bakış açısı sunmak istiyor.
Siz de daha ılımlı bakabilirsiniz. Bırakın herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın , başkalarına zarar vermedikçe.
Abinizi kıskanıyorsunuz sanırım , kıskanmak her zaman kötü niyetli bir eylem değildir ki. Belki siz abinize bir zarar geleceğini düşünüyorsunuz , kimseyi ona layık bulmuyorsunuz , onun hayatına yön vermek , katkıda bulunmak istiyorsunuz ;
aslında kötü niyetli değilsiniz , ama bu tür düşünceler üzücü şekilde sonuçlanabilir , hem size hem ailenize zarar verir.
Abinizi böyle çok seviyorsanız onun mutluluğundan başka bir şey düşünmemeye çalışın.
Mesela ben de bazen çok korumacı davranabiliyorum çevremdekilere ama müdahale etmemek en güzeli.
Biraz daha sağduyulu davranmalısınız , herkes doğruyu-yanlışı ayırt edebilir.
Abiniz size ihtiyaç duyduğunda zaten sizden yardım isteyecektir.

Ayrıca dışarıda bira içmek , yeni tanışılan biriyle arkadaş olmak , yakınlaşmak , bunlar kimseyi kötü ya da ahlaksız yapmaz.
Güzel söylemişsiniz , bizim sizi tanımadığımız gibi , siz de abinizin görüştüğü kişiyi tanımıyorsunuz.

Kız cırkın ve yaslı gozukuyor demıssın belkı kızın kalbı cok guzel cok onyargılısınız ıllakı guzel bırısıylemı beraber olunmalı guzel dıye beraber olur sıze ve annenıze yapmadıgını bırakmaz ozaman haksızlık yaptıgınızı anlarsınız

çok afedersiniz abiniz kazık kadar olmuş işini gücünü eline almış yetişkin bir birey,neyin doğru neyin yanlış olacağını kestirebilecek yaşta ve konumda,bırakın da kendi kararlarını kendisi versin.

İnşallah abiniz o kızla evlenmeye kalkmaz.

Yoksa kızcagıza acırım!!!

Kaynana-görümce arasında kafayı yiyecek belli ki!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…