- 28 Haziran 2012
- 250
- 5
- 48
- Konu Sahibi mydarkheart
-
içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba
Bir de belirtmeden geçemeyecegim, eşim de muhafazakar bir ailede büyümüş olmasına ragmen,
çok çok farklı.
Çogu şeyini kayınvalidem, kayınpederim ve kardeşleri bilmez.
Sigara içtigini dahi çok çok sonra ögrendiler. halbuki eşim ortaokuldan bu yana sigara içen bir insan...
Demem o ki; abine ahlaklı diye fazla güvenme.
Belki de kızı kullanıp atacak kadar ahlaksızdır.
Ne dersin?
Bir de belirtmeden geçemeyecegim, eşim de muhafazakar bir ailede büyümüş olmasına ragmen,
çok çok farklı.
Çogu şeyini kayınvalidem, kayınpederim ve kardeşleri bilmez.
Sigara içtigini dahi çok çok sonra ögrendiler. halbuki eşim ortaokuldan bu yana sigara içen bir insan...
Demem o ki; abine ahlaklı diye fazla güvenme.
Belki de kızı kullanıp atacak kadar ahlaksızdır.
Ne dersin?
aa onun abisi öyle değil
olur mu zamane ! kızları çok fena
öyle bişey olursa da kız kesin abisine hipnoz filan yapmıştır
istem dışıdır yani onun kullanıp atması
aa onun abisi öyle değil
olur mu zamane ! kızları çok fena
öyle bişey olursa da kız kesin abisine hipnoz filan yapmıştır
istem dışıdır yani onun kullanıp atması
Vallahi eger abi, anlattıgı gibi efendi ise, o zaman dediğim gibi kızı kullanıp atacak.
O zaman da kıza haketti, abimin elinin kiri derler.
Ne olacak ki? Yeter ki abi o kızdan kurtulsun degil mi? (!!!!!!)
Konu sahibi;
Sakin olun biraz.
Benim anladigim kadari ile kizin ahlakina laf etmenizin sebebi kizin ailesine yalan söyleyip, ailesinin bilmedigi insanlarla sagda solda gezmesi.
Bu gercekten rahatsiz edici bir durum.
Actiginiz konuya bu kadar elstiri almanizin sebebi insanlarin üzerine alinmasi.
Biz millet olarak böyleyizdir.
Doktora laf edersiniz hatasi vardir, tüm doktorlar ataga gecip savunur.
Ankara li bir insanin yaptigi bir terbiyesiz davranisi anlatsaniz tüm ankaralilar savunur.
Ailesine yalan söyleyebilen, ailesinin bilmedigi biri ile sabahlara kadar gezen kizin ahlakini begenmediginizi anlatirken, disarda bira iciyor gibi bir ayrinti verdiginiz an disarda bira icen herkes ataga gecer ve savunur.
Yani konunun özünü görebilmek, ÜZERINE ALINMADAN, KENDINE PAY CIKARMADAN objektif bakabilmek, bizim Türk milleti icin hep cok zor olmustur.
Simdi;
Kizin yasli göstermesini, disarda bira icmesini gececek olursak.
Bu kizda sizi ve ailenizi rahatsiz eden sizin aile yapisi olarak SINIRLARINIZ olmasi ama bu kizin o SINIRLARIN cok disinda dolasmasi.
Bir genc kizin ailesine yalan söyleyerek nerde aksam orda sabah yapmasi benim bile kabul edemeyecegim birsey.
YALAN zaten basli basina kobullenilemez birsey.
Ama abinizi zorlamaniz ters tepebilir.
Peki kizin ailesine yalan söyleyip, sabahlara kadar abinizle gezmesine abiniz ne diyor?
Gazozuna ilaç atacak dedikya canım.
Ben konu sahibinin yaşını çok merak ettim.Abisiyle kaç yaş var acaba aralarında.
ısrarla söylemiyor yaşını ama küçük belli
ayy bugun gelinlerin sonuna kadar arkasındayım
Konu sahibi;
Sakin olun biraz.
Benim anladigim kadari ile kizin ahlakina laf etmenizin sebebi kizin ailesine yalan söyleyip, ailesinin bilmedigi insanlarla sagda solda gezmesi.
Bu gercekten rahatsiz edici bir durum.
Actiginiz konuya bu kadar elstiri almanizin sebebi insanlarin üzerine alinmasi.Biz millet olarak böyleyizdir.
Doktora laf edersiniz hatasi vardir, tüm doktorlar ataga gecip savunur.
Ankara li bir insanin yaptigi bir terbiyesiz davranisi anlatsaniz tüm ankaralilar savunur.
Ailesine yalan söyleyebilen, ailesinin bilmedigi biri ile sabahlara kadar gezen kizin ahlakini begenmediginizi anlatirken, disarda bira iciyor gibi bir ayrinti verdiginiz an disarda bira icen herkes ataga gecer ve savunur.
Yani konunun özünü görebilmek, ÜZERINE ALINMADAN, KENDINE PAY CIKARMADAN objektif bakabilmek, bizim Türk milleti icin hep cok zor olmustur.
Simdi;
Kizin yasli göstermesini, disarda bira icmesini gececek olursak.
Bu kizda sizi ve ailenizi rahatsiz eden sizin aile yapisi olarak SINIRLARINIZ olmasi ama bu kizin o SINIRLARIN cok disinda dolasmasi.
Bir genc kizin ailesine yalan söyleyerek nerde aksam orda sabah yapmasi benim bile kabul edemeyecegim birsey.
YALAN zaten basli basina kobullenilemez birsey.
Ama abinizi zorlamaniz ters tepebilir.
Peki kizin ailesine yalan söyleyip, sabahlara kadar abinizle gezmesine abiniz ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?