• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abisini ayırdı şimdi sıra bende

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım

Merhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Yanlış yazdım istiyor gibi yapıp sonradan annesi ayıracakmı sizce napıyom ben

Abisi kzla 7 ay sevgiliydi. Ve kızın anne baba ayrıymış güya .sonra kız evlenince kapanırım dmeiş biizm. İçin mi kapanouosun sen demişler. Bende böyle problemler yok

Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyle

hay hay efendim tabiki (!);
sence açık değil mi yazdıklarımdan?
çocuk iyi olabilir, annesinin bir lafıyla seni terkederse ne olacak abisini ayırdı diyorsun?
diyorum ki; gelin gidilmez. evlenme, ki zaten annesi seni istemiyorsa eninde sonunda ayrılacaksınız.

Anasının sözüne göre ayrılacak ana kuzusu bir adamla ne işin var allasen, giderse gitsin. Daha çözüm önerisi bekliyorsun, böyle bir adamdan evlenince sana hayır gelmeyecek ki anasıyla evlenmiş gibi bir şey olacaksın.

Nasibinde varsa olur.. ailesinin doldurusu na gelip ayrılan adam bırak ayrilin. . Zira böylesin den tez kurtuldum diye kına yakabilirsin.. boyleleri ilerde evliliğine anne babasını çok karıştırır hep onların sözünü dinler... Öyle bir insan değilse de senden de Eminse her konuda kimsenin lafiyla ayrılmaz.. o yüzden allah im gönlümde istediğimi hakkımda hayirli, hakkımda hayırlı olanida gönlümde istediğimë es eyle diyen. . Önce hayirlisi

Sizi ayiramasa bile istenmeyen insan olmak cok zor.
Ilerde de sıkıntılı olabilir bu durum.
Hakkınızda hayırlısı.

Allah kayınvalidenin de akıllısını nasip etsin , çeyrek akıllardan korusun .. ne demek " onu ayırdım ,bunu da ayirayim, haksızlık olmasın " !!!

Şu zihniyete gelin olmayı miden kabul ediyorsa benim başkaca bir fikrim yok ..

Sizi ayiramasa bile istenmeyen insan olmak cok zor.
Ilerde de sıkıntılı olabilir bu durum.
Hakkınızda hayırlısı.

Şöyle bir sey var ikili oynadığını düşünüyorum kadının. Daha önce bi defa telefonda konustuk gayet güzel konuştu benimle. Erkek arkadaşıma da ben × i seviyorum( yani beni ) demiş oğlundan korkuyor biraz gibime geldi abisine bunun kdr duskın değil. Ama arkamdan da ayırıcam demiş. Bunu söyleyen kişi abisinin eski kız arkadaşı. Sonbaharda gelicez diyolardı daha ne gelen ne giden var. Çocuk seviyor amq anne arkasında durmayınca ne yapabilcek

Allah kayınvalidenin de akıllısını nasip etsin , çeyrek akıllardan korusun .. ne demek " onu ayırdım ,bunu da ayirayim, haksızlık olmasın " !!!

Şu zihniyete gelin olmayı miden kabul ediyorsa benim başkaca bir fikrim yok ..

Valla ne desen haklısın bi kere düştük bu yola

Çocuk iyi diyorsunuz da, eğer çocuk annesinin lafını dinleyip sizden ayrılmayı düşünürse "iyi" sıfatını kaybeder zaten. Yani öyle bir durumda o iyi çocuk kategorisine girmez zaten. İyi çocuk, güçlü olup sevgisinin arkasında duran çocuktur.

Dolayısıyla, sizlik bir durum yok. Sadece gözlem yapın. Sevginizin arkasında durursa, sizi ezdirmezse, iyi çocuk olduğuna o zaman karar verirsiniz.

Nasibinde varsa olur.. ailesinin doldurusu na gelip ayrılan adam bırak ayrilin. . Zira böylesin den tez kurtuldum diye kına yakabilirsin.. boyleleri ilerde evliliğine anne babasını çok karıştırır hep onların sözünü dinler... Öyle bir insan değilse de senden de Eminse her konuda kimsenin lafiyla ayrılmaz.. o yüzden allah im gönlümde istediğimi hakkımda hayirli, hakkımda hayırlı olanida gönlümde istediğimë es eyle diyen. . Önce hayirlisi

Sen sadece bekle diyorsun seviyorsa çabalar diyorsun yani. Ama ya abisi gibi bi anda gidip. Nişanlanırsa. Bende tranwa oldu resmen

Çocuk iyi diyorsunuz da, eğer çocuk annesinin lafını dinleyip sizden ayrılmayı düşünürse "iyi" sıfatını kaybeder zaten. Yani öyle bir durumda o iyi çocuk kategorisine girmez zaten. İyi çocuk, güçlü olup sevgisinin arkasında duran çocuktur.

Dolayısıyla, sizlik bir durum yok. Sadece gözlem yapın. Sevginizin arkasında durursa, sizi ezdirmezse, iyi çocuk olduğuna o zaman karar verirsiniz.

Ağzına sağlık çok doğru söylüyosun. Ben elimden geleni yaptım gerisi ona kalmış .benim merak ettiğim nasıl ikna ediyor oğullarını

Back
X