• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abisini ayırdı şimdi sıra bende

Valla ne desen haklısın bi kere düştük bu yola
Saçma !

Sevgilinin anne sözü dinlemeyip seni terketmeyecegi ne malum ? Kurduğun hayallerde boğulursun. .yada diyelim ki evlendin ,mutlu mu olacaksın ? Hergün aldığın nefese lanet edersin .. gel vazgeç ! Erkek soyu tükenmedi ya ....

Sen sadece bekle diyorsun seviyorsa çabalar diyorsun yani. Ama ya abisi gibi bi anda gidip. Nişanlanırsa. Bende tranwa oldu resmen
Sadece bekle demiyorum canm fazla takma bu kadar üzüleçek birsey değil. . Sevgilini sen daha iyi tanınsın. . Abisi öyle yaptı diye oda yapcak değil ama bilemezsin emin olamazsın istemezse bırakmaz zaten.. ama ne olacagini bilemeyecegin birşeyi de bu kadar kafaya takıp bugününu mahvetmeye gerek yok.. Acaba gelecekte söyle olurmu diye korkup uzulup bu gününu mahvedecen arti birseyden ne kadar cok korkar san o kadar çabuk başına gelir.. Şimdi nin tadınıni çıkar onuda olduğu gün uzulursun sonra uzulmeye demeyeceğini anlayıp zamanla unutursun.. Bu durumun olacağı varsa bile buna engel olabilir misin hayir.. olacağı varsa olur zaten.. Kendine yazık etme yani çok düşünüp de

iş sevgilinde bitiyor anasının sözüne bakıp ayrılacaksa bırak ayrılsın. Oldu da evlenirseniz sizi zor günler bekliyor gibi her şeye karışan kayınvalide olacak ne kadar mutlu olacaksınız

iş sevgilinde bitiyor anasının sözüne bakıp ayrılacaksa bırak ayrılsın. Oldu da evlenirseniz sizi zor günler bekliyor gibi her şeye karışan kayınvalide olacak ne kadar mutlu olacaksınız
Doğru söylüyosun annesi için beni bırakacaksa hiç evlenmeyelim daha iyi.
Aslında kız öyle kötü şeyler anlattı ki ağlamaklı oldum

Sadece bekle demiyorum canm fazla takma bu kadar üzüleçek birsey değil. . Sevgilini sen daha iyi tanınsın. . Abisi öyle yaptı diye oda yapcak değil ama bilemezsin emin olamazsın istemezse bırakmaz zaten.. ama ne olacagini bilemeyecegin birşeyi de bu kadar kafaya takıp bugününu mahvetmeye gerek yok.. Acaba gelecekte söyle olurmu diye korkup uzulup bu gününu mahvedecen arti birseyden ne kadar cok korkar san o kadar çabuk başına gelir.. Şimdi nin tadınıni çıkar onuda olduğu gün uzulursun sonra uzulmeye demeyeceğini anlayıp zamanla unutursun.. Bu durumun olacağı varsa bile buna engel olabilir misin hayir.. olacağı varsa olur zaten.. Kendine yazık etme yani çok düşünüp de
Pardon başkasına yazıuodum.
Evet kaderde ne varsa o yaşanır. Kız öyle şeyler anlattıki moralim bozuldu

Konu sahibi illa ben bu kaynanadan çekicem diyor.. Allah şimdiden yardımcınız olsun.. inşallah erkek arkadaşınız adam gibi adamdır da konunuza yazan hanımların anlatmaya çalıştığı ama sizin anlamak istemediğiniz şeyler başınıza gelmez..

Ama şu bi gerçek ki dağ gibi sorunlar kendini göstere göstere elini kolunu sallayarak üstünüze geliyor ya da siz korkusuzca üstüne yürüyorsunuz..

Doğru söylüyosun annesi için beni bırakacaksa hiç evlenmeyelim daha iyi.
Aslında kız öyle kötü şeyler anlattı ki ağlamaklı oldum
Kızın söylediklerinden emin misin yalan söylemiş olmasın.

Kızın söylediklerinden emin misin yalan söylemiş olmasın.

Yalan gibi gelmedi çnkü cocuğun düğününe gittim dedi .video attı gerçektende gitmiş. Ama şu da var ona öyle oldu diye banada aynısı olacak değil gibime geliyo

Ya çocuk. İyi bitmesini istemiyorum bana çözüm söyle lutfen

Cocuk iyiyse annesinin sozuyle sevdigi kizdan ayrilmaz, sacma sapan oyunlara gelmez.
Annesinin ayirmasiyla ayrilan çocuk da iyi cocuk degildir.
Çözümü sende degil yani, cocukta.

Offf yazdığınız konu anlaşılmıyor, cevaplarınız anlaşılmıyor. Nokta, virgül yanlış yerlerde. Darmadağınık yazılar. Düzeltmeye küçükten başlayın; önce yazınızı düzeltin, sonra da bu köylü kurnazlarından ayrılın.

Annesinin sözüyle senden ayrılacaksa bu adamın nesi iyi? Biraz mantıklı düşün. Senin eşin değil annesinin kuklası olacak bir insan diğer konularda iyi olsa ne olur, olmasa ne olur? Karar onun bırak çabalama hiç bu konuda.

Back
X