- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
sanırım kumaştan kaynaklanıyor, elbiseden çok perdeyi andırıyor. sanki açık ve tek renk olsa daha belli olurdu emeğiniz, beceriniz.
dantel mi perdeyi andırıyor ? giyimlik dantel ama bu. ilk defa bu benzetmeyi duydum neyse tercih meselesi tabi benim sıkıntım dantelle değil genel olarak beğenmediniz mi ?
sizin bu yaptığınızı bile yapamam ben, düğme dikebilince sevinen bir insanım
ancak seçtiğiniz kumaş, koyu renk ve ne yapıp yapamadığınızı örtmüş rengiyle. bu yüzden hani açık renk olsa sanki daha net görürdünüz ne yanlış neyi düzeltmek lazım vs. zevk kısmına elbette diyecek lafım yok, sadece bu açılardan başka bir renk ilk zamanlar için daha iyi olurdu, ustalaşana kadar.
slm arkadaşlar
dikiş kursuna gidiyorum yeni yeni öğreniyorum son olarak abiye diktik resmde gördüğünüz elbisenin bitmemiş halidir.
çünkü omuzve kolara sadece dantel yapılacak . bugün provasını yaptığımda biraz hayal kırıklığı oldu bende. dantel kolarda hiç hoş durmadı sanki beden kısmında pembe üzerine siyah çok tatlı duruyor fakat tenimde dantel pek hoş gelmedi gözüme . bu hali çok güzel ama straplez giyemem sizce kol dikmeli miyim çirkinmi durur ? lütfen fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 707387
bak senin icin Neslihan Yargici mezunu stilist arkadasima sordum.. sakin kol yapmasin dedi :)))
Siyah dantelle tamamla bence....
yeni baslayan biri icin hiiccc fena degil bence...kendim dikis dikememde iyi kotu yorum yapabilirim, anlarim yani dikis isinden
bencede baska birsey gitmez uzerine...bastan kollarla birlikte yapsaydin neysede bu saatten sonra nasil yapilir bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?